Nixona 316is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- chevron_right
Jā, un Tavs paraksts iet kopā ar Tevis sacīto.Dandijs rakstīja:Tu esi īstais atsaldētais bembists,domāju ja tev iedotu kādu jaudīgāku 100 punkti kaut kur konkrēti ieliktu,bet tavs topiks labs
tikai muļķis zina visu
aa pēc tiem video uzskati ka esi ahūns gāzējs
Neko es neuzskatu, bet nevajag tēlot pārgudrinieku un teikt, ka nejēdzu braukt... Ja auto izjūt, tad visam jābūt OK. Nav jau tā, ka visa pieredze (cik nu man viņa ir) ir iegūta tikai ar šo 316i BMW.
http://www.youtube.com/watch?v=xI44vZ_XxOA&t=40s
http://www.youtube.com/watch?v=xI44vZ_XxOA&t=40s
Sory ka piedirsam tev topiku
bet mana gadijuma negaja runa par to cik kuram ir sķibas rokas jo skills aug tikai trenejoties un nevis sežot pie loptopa majas
bet gaja runa ka tu nepdomigi ,neparedzama vieta uz koplietošanas ceļa taisi pigoriņus un nav runa par tavu atrumu bet gan par to ka tu reali tur vari izraisit avarijas situaciju
Ps bet nu viss sava dzive laikam ir japrove un jamacas uz savam kludam es tik ceru ka tev nenaksies ielikt kadam autina vai kadu moci pakert ,jo mašinu vadi tu tikai savu es ceru tu saprati manu domu jo ari ar 50km/h ja satiekas divi ķerme;ni kustiba var sanakt letals beigas, ja gadijuma tu neesi macijies fiziku
bet mana gadijuma negaja runa par to cik kuram ir sķibas rokas jo skills aug tikai trenejoties un nevis sežot pie loptopa majas
bet gaja runa ka tu nepdomigi ,neparedzama vieta uz koplietošanas ceļa taisi pigoriņus un nav runa par tavu atrumu bet gan par to ka tu reali tur vari izraisit avarijas situaciju
Ps bet nu viss sava dzive laikam ir japrove un jamacas uz savam kludam es tik ceru ka tev nenaksies ielikt kadam autina vai kadu moci pakert ,jo mašinu vadi tu tikai savu es ceru tu saprati manu domu jo ari ar 50km/h ja satiekas divi ķerme;ni kustiba var sanakt letals beigas, ja gadijuma tu neesi macijies fiziku
Pats to visu apzinos, bet laikam video izskatās diezgan bīstams krustojums... Patiesībā viņš ir ļoti plašs un ļoti pārredzams, bez skatīšanās, uz aklo jau nebraucu. Un trases nekādas tuvumā, diemžēl, nav.
vispar es jau runaju nevis par tilta krustojumu bet gan par to kurš talak ir pie garažam ,,tas bija domats ar otro meginajumu 1 vidika,,
un to es saku pec pieredzes man tik trapijas blondine pie stures nu bet viss nak ar gadiem
un to es saku pec pieredzes man tik trapijas blondine pie stures nu bet viss nak ar gadiem
Tas līkums ir ļoti lēzens un arī labi pārredzems... Paskaties otrajā video - redzēju, ka busiņš brauc un vairs neliku šķērsām. Pirmajā video tas 360 ir +/- speciāli, jo negribēju vienkārši apmesties.
Bet ko gan man te taisnoties, nav smuki pa ielām šitā, bet ko darīt.
Bet ko gan man te taisnoties, nav smuki pa ielām šitā, bet ko darīt.
Tagad tik noskatījos tos video.
Ai nu ko var īdēt. Tur līdz bīstamiem manevriem ir kā līdz ziemeļzvaigznei..
Kā jau pareizi Nixons teica - ja lohi pa pilsētu velk uz sotaku, nevienam problēmas nerodās, bet tikko kā izdzird riepu kaukšanu tā visiem lielais mīziens. Cik tad ātri viņš pārvietojās? Neba nu izslīdēs preikšā gādīgajam ģimenes tēvam ar volvo universāli, sievu, berniem un labradoru bagažniekā, kā rezultātā visi būs līķi un visam pisec. Pat ja sanāktu kkāds mega šuviens vai kas, apsistu bish bleķus i vsjo.
Čīkst visi kā hyundai vadītāji tvnetā.
Un lai nepiesaistītu uzmanību vnk nevajag vienā vietā ilgstoši tupēt.
Ai nu ko var īdēt. Tur līdz bīstamiem manevriem ir kā līdz ziemeļzvaigznei..
Kā jau pareizi Nixons teica - ja lohi pa pilsētu velk uz sotaku, nevienam problēmas nerodās, bet tikko kā izdzird riepu kaukšanu tā visiem lielais mīziens. Cik tad ātri viņš pārvietojās? Neba nu izslīdēs preikšā gādīgajam ģimenes tēvam ar volvo universāli, sievu, berniem un labradoru bagažniekā, kā rezultātā visi būs līķi un visam pisec. Pat ja sanāktu kkāds mega šuviens vai kas, apsistu bish bleķus i vsjo.
Čīkst visi kā hyundai vadītāji tvnetā.
Un lai nepiesaistītu uzmanību vnk nevajag vienā vietā ilgstoši tupēt.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Un tomēr ieķēru donoru ar M43B16.
Mājās dzīnu svoim hodom... Ar slīdošu sajūgu gan, bet tomēr jūt, ka tas M43 ir daudz dinamiskāks (nerīstās, smukāk ceļ utt.) par manu M40.
Sāku jau lēnām visas labās lietas pārmest uz savējo.
Pāris dienas bija ko noņemties, apskrūvējot donoru un uzfrišinot savējo.
Salonā visas bojātās plastmasas nomainītas pret veselām, uzlikta tā 3 spoke stūre (vienīgi taure nestrādā uz stūres, jo visi vadi tur nahrenizēti utt, bet tauri uzliku uz pogu, kura diezgan labi paslēpta ), ielikts pelnutrauku apgaismojums (sīkums, bet patīkami), ielikts facelift bardačoks un gan jau vēl kautko esmu aizmirsis pieminēt... Ā, bagāžnieka vākam amortiņi nomainīti.
Vēl domāju par sēdekļiem - ja kāds pirks, tad atdošu, ja nē, domāju likt savējā.
Bija doma likt priekšējos elektriskos logus, bet prefaceliftā, kuram nenāk komforta bloks, to izdarīt, laikam, nemaz nav tik vienkārši.
Kautkā nav sanākusi neviena bilde ar salonu, bet gan jau paspēšu atrādīt...
Eksterjerā arī ir manāmas izmaiņas... Uzlikta facelift brille, nomainīti un nolakoti aizmugurējie lukturi, nomainīti bamperi, spoguļu korpusi, haube un kreisais spārns. Par cik labais spārns tāpat bija metams, tad to izdomāju taisīt pod rat style. Un tad, kad auto sāk pēc kautkā izskatīties, mātei dabai viss jāsabojā. Vispār forša sajūta bija draudzenes izlaidumā, kad stāvi zālē starp 200 cilvēkiem un Tev zvana un saka, ka ārā pie skolas uz Tavas mašīnas uzgāzies koks. Bet nav jau nemaz tik traki, kā likās sākumā. Tagad kopskats kautkā šitā... Un tas spārns nemaz tik ātri nerūsē, ja neiejaucās ar ķīmijām. Drīzumā plānoju uzlikt zemprofilenes (ir jau noliktas divas ar augstumu 50 un divas 55), lai esmu vēl tuvāk zemei.
Šodien ieliku miglās LED spuldzes... Jeibogu, kāda jēga no viņām? Itkā smuki izskatās, bet gaisma vispār nekāda. Laikam likšu vien atpakaļ visur parastās spuldzes, tām vismaz gaisma kautkāda.
Par tehnisko pusi - vēl viss pa vecam, bet tūliņ no donora ņemšu ārā to M43 un domāju likt M40 ieplūdi... Kāpēc? Īsti nezinu, bet vizuāli vien jau tas M40 kolektors ir pievilcīgāks/vienkāršāks.
Vēl plānā ir kārbas maiņa + shortshift uztapināšana, 100% bloķis (gribu pamēģināt, kā ir ar tādu ) un izplūdes gala bundulis no 2.5, bet par to visu turpmāk (ja vēl kāds koks neuzgāzīsies virsū ).
Vēl domāju par sēdekļiem - ja kāds pirks, tad atdošu, ja nē, domāju likt savējā.
Bija doma likt priekšējos elektriskos logus, bet prefaceliftā, kuram nenāk komforta bloks, to izdarīt, laikam, nemaz nav tik vienkārši.
Kautkā nav sanākusi neviena bilde ar salonu, bet gan jau paspēšu atrādīt...
Eksterjerā arī ir manāmas izmaiņas... Uzlikta facelift brille, nomainīti un nolakoti aizmugurējie lukturi, nomainīti bamperi, spoguļu korpusi, haube un kreisais spārns. Par cik labais spārns tāpat bija metams, tad to izdomāju taisīt pod rat style. Un tad, kad auto sāk pēc kautkā izskatīties, mātei dabai viss jāsabojā. Vispār forša sajūta bija draudzenes izlaidumā, kad stāvi zālē starp 200 cilvēkiem un Tev zvana un saka, ka ārā pie skolas uz Tavas mašīnas uzgāzies koks. Bet nav jau nemaz tik traki, kā likās sākumā. Tagad kopskats kautkā šitā... Un tas spārns nemaz tik ātri nerūsē, ja neiejaucās ar ķīmijām. Drīzumā plānoju uzlikt zemprofilenes (ir jau noliktas divas ar augstumu 50 un divas 55), lai esmu vēl tuvāk zemei.
Šodien ieliku miglās LED spuldzes... Jeibogu, kāda jēga no viņām? Itkā smuki izskatās, bet gaisma vispār nekāda. Laikam likšu vien atpakaļ visur parastās spuldzes, tām vismaz gaisma kautkāda.
Par tehnisko pusi - vēl viss pa vecam, bet tūliņ no donora ņemšu ārā to M43 un domāju likt M40 ieplūdi... Kāpēc? Īsti nezinu, bet vizuāli vien jau tas M40 kolektors ir pievilcīgāks/vienkāršāks.
Vēl plānā ir kārbas maiņa + shortshift uztapināšana, 100% bloķis (gribu pamēģināt, kā ir ar tādu ) un izplūdes gala bundulis no 2.5, bet par to visu turpmāk (ja vēl kāds koks neuzgāzīsies virsū ).
tās buktes neizskatās tik traki, bagažnieku drosvien būs jānomaina, bet uz jumta janemaldos buktes varēs izvilkt. painteresējies par to izvilkšanu buktes.com. esmuarī piedzīvojis to sajūtu ka manpazvana ka uz mana auto ir uzgāzies koks, nav patīkami
Pa lielm okej
Forši, ka var tā pārlasīt visādus sīkumus no donora
Forši, ka var tā pārlasīt visādus sīkumus no donora
Tieši tāpēc jau gribēju donoru...STUDENTS rakstīja:Forši, ka var tā pārlasīt visādus sīkumus no donora
Topiks labs, dažbrīd bij par tām neveiksmēm, bet zbis viss pozitīvi. Bija interesanti lasīt visu.
bļ***** kā noveicies ar to koku es tādu skatu ieraugot uz savu auto man liekas kristu panikā
bet nu jau tev sāk tas aparāts par kautko beigās tapt, lai veicas turpmāk un nekrīt vairs koki virsū
bet nu jau tev sāk tas aparāts par kautko beigās tapt, lai veicas turpmāk un nekrīt vairs koki virsū
Tas parastas brilles nepardod? Varbut kads bemperis palika?
Itkā nekas baigi mainījies pa šo laiku nav, bet domāju, ka ierakstīšanas vērts tas tomēr ir.
Jau nākošajā dienā pēc LED spuldžu ielikšanas miglās, nopirku normālas spuldzes - kautkādas Osram Xenon look... Ieliku tālajos un miglās, pavisam cita redzamība tumsā.
Nokrāsoju sliekšņus pa jaunam, nomainīju bagāžnieka vāku, ko koks sabojāja, ieliku sēdekļus no donora, dēļ aizmugurējā elkoņbalsta.
Pielēju pilnu bāku un ar draudzeni aizbraucu nelielā tripā... Domāju, ka šitā ir pēdējā bāka šitam motoram. Te tāda ļoti švaka salona bilde. :shkjiibs_purns:
Jau nākošajā dienā pēc LED spuldžu ielikšanas miglās, nopirku normālas spuldzes - kautkādas Osram Xenon look... Ieliku tālajos un miglās, pavisam cita redzamība tumsā.
Nokrāsoju sliekšņus pa jaunam, nomainīju bagāžnieka vāku, ko koks sabojāja, ieliku sēdekļus no donora, dēļ aizmugurējā elkoņbalsta.
Pielēju pilnu bāku un ar draudzeni aizbraucu nelielā tripā... Domāju, ka šitā ir pēdējā bāka šitam motoram. Te tāda ļoti švaka salona bilde. :shkjiibs_purns:
++++++streetrat rakstīja:+36ch. rakstīja:Čīkst visi kā hyundai vadītāji tvnetā.
Parlasiju visu topicu tiko
ko lai saka interesantakais topiks ko esmu lasijis saja foruma
lai veicas auto taisisanas darbos
un bez kokiem
ko lai saka interesantakais topiks ko esmu lasijis saja foruma
lai veicas auto taisisanas darbos
un bez kokiem
Ar bomi uz grabažnieka noveicās!
Tik dažās no bildēm var saprast auto īsto krāsu, pārējās baigais kontrasts!
Tik dažās no bildēm var saprast auto īsto krāsu, pārējās baigais kontrasts!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13