Nixona 316is

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

29 Mai 2012, 14:50

Dandijs rakstīja:Tu esi īstais atsaldētais bembists,domāju ja tev iedotu kādu jaudīgāku 100 punkti kaut kur konkrēti ieliktu,bet tavs topiks labs :super:
Jā, un Tavs paraksts iet kopā ar Tevis sacīto. :gigigi:
tikai muļķis zina visu
Attēls
Dandijs
Ziņojumi: 270
Pievienojies: 30 Apr 2011, 19:49
Braucu ar: e46 pikapu
Atrašanās vieta: Tukums

29 Mai 2012, 15:41

aa pēc tiem video uzskati ka esi ahūns gāzējs :idiots: :gigigi:
Profila bilde
Nixon

29 Mai 2012, 15:48

Neko es neuzskatu, bet nevajag tēlot pārgudrinieku un teikt, ka nejēdzu braukt... :doh: Ja auto izjūt, tad visam jābūt OK. Nav jau tā, ka visa pieredze (cik nu man viņa ir) ir iegūta tikai ar šo 316i BMW. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=xI44vZ_XxOA&t=40s
Attēls
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

29 Mai 2012, 16:00

Sory ka piedirsam tev topiku :lol:
bet mana gadijuma negaja runa par to cik kuram ir sķibas rokas :nenene: jo skills aug tikai trenejoties un nevis sežot pie loptopa majas ;)

bet gaja runa ka tu nepdomigi ,neparedzama vieta uz koplietošanas ceļa taisi pigoriņus :nenene: un nav runa par tavu atrumu bet gan par to ka tu reali tur vari izraisit avarijas situaciju :idiots:

Ps bet nu viss sava dzive laikam ir japrove un jamacas uz savam kludam es tik ceru ka tev nenaksies ielikt kadam autina vai kadu moci pakert ,jo mašinu vadi tu tikai savu ;) es ceru tu saprati manu domu jo ari ar 50km/h ja satiekas divi ķerme;ni kustiba var sanakt letals beigas, ja gadijuma tu neesi macijies fiziku :D
Profila bilde
Nixon

29 Mai 2012, 16:08

Pats to visu apzinos, bet laikam video izskatās diezgan bīstams krustojums... Patiesībā viņš ir ļoti plašs un ļoti pārredzams, bez skatīšanās, uz aklo jau nebraucu. ;) Un trases nekādas tuvumā, diemžēl, nav.
Attēls
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

29 Mai 2012, 16:20

vispar es jau runaju nevis par tilta krustojumu :emo: bet gan par to kurš talak ir pie garažam ,,tas bija domats ar otro meginajumu 1 vidika,, :gigigi:
un to es saku pec pieredzes :lol: man tik trapijas blondine pie stures :D nu bet viss nak ar gadiem :hahaha:
Profila bilde
Nixon

29 Mai 2012, 16:37

Tas līkums ir ļoti lēzens un arī labi pārredzems... :hahaha: Paskaties otrajā video - redzēju, ka busiņš brauc un vairs neliku šķērsām. Pirmajā video tas 360 ir +/- speciāli, jo negribēju vienkārši apmesties. :hahaha:

Bet ko gan man te taisnoties, nav smuki pa ielām šitā, bet ko darīt. :lol:
Attēls
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

29 Mai 2012, 18:44

Tagad tik noskatījos tos video.

Ai nu ko var īdēt. Tur līdz bīstamiem manevriem ir kā līdz ziemeļzvaigznei..
Kā jau pareizi Nixons teica - ja lohi pa pilsētu velk uz sotaku, nevienam problēmas nerodās, bet tikko kā izdzird riepu kaukšanu tā visiem lielais mīziens. Cik tad ātri viņš pārvietojās? Neba nu izslīdēs preikšā gādīgajam ģimenes tēvam ar volvo universāli, sievu, berniem un labradoru bagažniekā, kā rezultātā visi būs līķi un visam pisec. Pat ja sanāktu kkāds mega šuviens vai kas, apsistu bish bleķus i vsjo.

Čīkst visi kā hyundai vadītāji tvnetā. :lol:

Un lai nepiesaistītu uzmanību vnk nevajag vienā vietā ilgstoši tupēt. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
streetrat
Ziņojumi: 168
Pievienojies: 24 Mar 2011, 13:51
Braucu ar: AN-46

29 Mai 2012, 22:56

ch. rakstīja:Čīkst visi kā hyundai vadītāji tvnetā. :lol:
+36 :emo:
Attēls
Profila bilde
Nixon

12 Jūn 2012, 02:39

Un tomēr ieķēru donoru ar M43B16. :gigigi:
Attēls
Mājās dzīnu svoim hodom... Ar slīdošu sajūgu gan, bet tomēr jūt, ka tas M43 ir daudz dinamiskāks (nerīstās, smukāk ceļ utt.) par manu M40. :rolleyes:
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Sāku jau lēnām visas labās lietas pārmest uz savējo. :hahaha:
Attēls
Pāris dienas bija ko noņemties, apskrūvējot donoru un uzfrišinot savējo. :super:
Attēls
Salonā visas bojātās plastmasas nomainītas pret veselām, uzlikta tā 3 spoke stūre (vienīgi taure nestrādā uz stūres, jo visi vadi tur nahrenizēti utt, :doh: bet tauri uzliku uz pogu, kura diezgan labi paslēpta :D ), ielikts pelnutrauku apgaismojums (sīkums, bet patīkami), ielikts facelift bardačoks un gan jau vēl kautko esmu aizmirsis pieminēt... Ā, bagāžnieka vākam amortiņi nomainīti. :D
Vēl domāju par sēdekļiem - ja kāds pirks, tad atdošu, ja nē, domāju likt savējā. :yes:

Bija doma likt priekšējos elektriskos logus, bet prefaceliftā, kuram nenāk komforta bloks, to izdarīt, laikam, nemaz nav tik vienkārši. :gigigi:

Kautkā nav sanākusi neviena bilde ar salonu, bet gan jau paspēšu atrādīt... :rolleyes:

Eksterjerā arī ir manāmas izmaiņas... Uzlikta facelift brille, nomainīti un nolakoti aizmugurējie lukturi, nomainīti bamperi, spoguļu korpusi, haube un kreisais spārns. :clap:
Attēls
Par cik labais spārns tāpat bija metams, tad to izdomāju taisīt pod rat style. :hahaha:
Attēls
Attēls
Un tad, kad auto sāk pēc kautkā izskatīties, mātei dabai viss jāsabojā. :doh:
Attēls
Attēls
Vispār forša sajūta bija draudzenes izlaidumā, kad stāvi zālē starp 200 cilvēkiem un Tev zvana un saka, ka ārā pie skolas uz Tavas mašīnas uzgāzies koks. :emo:
Attēls
Bet nav jau nemaz tik traki, kā likās sākumā. :rolleyes:
Attēls
Attēls
Attēls
Tagad kopskats kautkā šitā... Un tas spārns nemaz tik ātri nerūsē, ja neiejaucās ar ķīmijām. :gigigi:
Attēls
Attēls
Drīzumā plānoju uzlikt zemprofilenes (ir jau noliktas divas ar augstumu 50 un divas 55), lai esmu vēl tuvāk zemei. :hahaha:

Šodien ieliku miglās LED spuldzes... Jeibogu, kāda jēga no viņām? Itkā smuki izskatās, bet gaisma vispār nekāda. :lol: Laikam likšu vien atpakaļ visur parastās spuldzes, tām vismaz gaisma kautkāda. :rolleyes:

Par tehnisko pusi - vēl viss pa vecam, bet tūliņ no donora ņemšu ārā to M43 un domāju likt M40 ieplūdi... Kāpēc? Īsti nezinu, bet vizuāli vien jau tas M40 kolektors ir pievilcīgāks/vienkāršāks.

Vēl plānā ir kārbas maiņa + shortshift uztapināšana, 100% bloķis (gribu pamēģināt, kā ir ar tādu :gigigi: ) un izplūdes gala bundulis no 2.5, bet par to visu turpmāk (ja vēl kāds koks neuzgāzīsies virsū :lol: ). ;)
Attēls
Profila bilde
armis
Ziņojumi: 1241
Pievienojies: 12 Okt 2011, 15:01
Braucu ar: baklažāna dvuļu
Atrašanās vieta: Rīga/Jūrmala/Tukums

12 Jūn 2012, 10:23

tās buktes neizskatās tik traki, bagažnieku drosvien būs jānomaina, bet uz jumta janemaldos buktes varēs izvilkt. painteresējies par to izvilkšanu buktes.com. esmuarī piedzīvojis to sajūtu ka manpazvana ka uz mana auto ir uzgāzies koks, nav patīkami :gigigi:
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi

12 Jūn 2012, 10:30

Pa lielm okej :super:
Forši, ka var tā pārlasīt visādus sīkumus no donora :rolleyes:
Profila bilde
Nixon

12 Jūn 2012, 10:45

STUDENTS rakstīja:Forši, ka var tā pārlasīt visādus sīkumus no donora :rolleyes:
Tieši tāpēc jau gribēju donoru... :yes:
Attēls
Profila bilde
drakelv
Ziņojumi: 86
Pievienojies: 27 Mai 2012, 23:29
Braucu ar: 530xd ///M
Atrašanās vieta: Valmiera

12 Jūn 2012, 13:46

Topiks labs, dažbrīd bij :doh: par tām neveiksmēm, bet zbis viss pozitīvi. :D Bija interesanti lasīt visu.
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

12 Jūn 2012, 19:07

bļ***** kā noveicies ar to koku :lol: :lol: es tādu skatu ieraugot uz savu auto man liekas kristu panikā :lol: :lol:
bet nu jau tev sāk tas aparāts par kautko beigās tapt, lai veicas turpmāk un nekrīt vairs koki virsū :giggle: :sarunats:
Veiksmigais55555
Ziņojumi: 89
Pievienojies: 27 Apr 2012, 00:44

14 Jūn 2012, 17:57

Tas parastas brilles nepardod? Varbut kads bemperis palika? :D
Profila bilde
Nixon

16 Jūn 2012, 19:46

Itkā nekas baigi mainījies pa šo laiku nav, bet domāju, ka ierakstīšanas vērts tas tomēr ir. :D

Jau nākošajā dienā pēc LED spuldžu ielikšanas miglās, nopirku normālas spuldzes - kautkādas Osram Xenon look... Ieliku tālajos un miglās, pavisam cita redzamība tumsā. :super:

Nokrāsoju sliekšņus pa jaunam, nomainīju bagāžnieka vāku, ko koks sabojāja, ieliku sēdekļus no donora, dēļ aizmugurējā elkoņbalsta. :rolleyes:

Pielēju pilnu bāku un ar draudzeni aizbraucu nelielā tripā... Domāju, ka šitā ir pēdējā bāka šitam motoram. :D
Attēls
Te tāda ļoti švaka salona bilde. :rolleyes:
Attēls
:shkjiibs_purns: :gigigi:
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

16 Jūn 2012, 20:00

streetrat rakstīja:
ch. rakstīja:Čīkst visi kā hyundai vadītāji tvnetā. :lol:
+36 :emo:
++++++ :gigigi:
Profila bilde
taureens
Ziņojumi: 64
Pievienojies: 08 Mai 2012, 17:54
Braucu ar: visu ko dod
Atrašanās vieta: Bauska

25 Jūn 2012, 00:17

Parlasiju visu topicu tiko
ko lai saka interesantakais topiks ko esmu lasijis saja foruma :lol:

lai veicas auto taisisanas darbos :bmw:
un bez kokiem :D :drink:
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

25 Jūn 2012, 06:27

Ar bomi uz grabažnieka noveicās!
Tik dažās no bildēm var saprast auto īsto krāsu, pārējās baigais kontrasts!