dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …
- 130
- chevron_right
Klau, bet kaa ziemaa ar tadu sedinajumu? Vai ari celsi augsaa?
Ir, ir tāda doma! Tik tikšu galā ar aizmuguri, lai var nosēdināt, tad arī priekša kritīs!AgnisB rakstīja:jāsēdina vēl
Kopš kura laika tādas domas? Es vienmēr tiecos uz sēdinājums/ikdienas braukšana - tā, lai varu ikdienā nomaukt savus 100km lielākoties pa pilsētu (Rīgu). Pagaidām vēl izturamimikelsons rakstīja:īstenība tu esi retias no foruma par kuru biju pārliecināts, ka viņš nekad baigi nesēdinās auto, bet nu laikam salūzt visi
Koilas, vecīt.. Ziemā pa 3-4cm augstāk priekša :)///MM rakstīja:Klau, bet kaa ziemaa ar tadu sedinajumu? Vai ari celsi augsaa?
Tu tā jau lēnām pukšķini uz priekšu,kur tad vēl zemāk
nu nezinu no malas likās ka tu tāds nosvērts, nopietns, lai gan es ar itkā tāds esmu , tik man jau debīls sēdinājums, tā ka guļošie jāapbrauc , bet nu patīk un augstāk netiks celts, tāpat ziemai jāpērk cits kaplisdogMa rakstīja:Kopš kura laika tādas domas? Es vienmēr tiecos uz sēdinājums/ikdienas braukšana - tā, lai varu ikdienā nomaukt savus 100km lielākoties pa pilsētu (Rīgu). Pagaidām vēl izturamimikelsons rakstīja:īstenība tu esi retias no foruma par kuru biju pārliecināts, ka viņš nekad baigi nesēdinās auto, bet nu laikam salūzt visi
Par nopietnību nestrīdos, tāpēc arī vajag nopietnu sēdinājumu
Izbaudu ceļusRolands rakstīja:Tu tā jau lēnām pukšķini uz priekšu,kur tad vēl zemāk
citi saluuzt ka nesedinas, citi saluzt ka es ka necelsu augstak masinu jo es savu sedinajumu esmu izbaudijis un man pietiekmikelsons rakstīja:īstenība tu esi retias no foruma par kuru biju pārliecināts, ka viņš nekad baigi nesēdinās auto, bet nu laikam salūzt visi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
A Tu ar viņu apkārt pa Rīgu braukāsi? Vai ari tagad tik pa labi zināmiem gludiem ceļiem, jo tur tak visu laiku kko atsitīsi apakšā...un nesakat ka ir vienkārši jāmāk braukt (vilkties un piebremzēt pirms šķēršļiem)
+1KLAVINS rakstīja:citi saluuzt ka nesedinas, citi saluzt ka es ka necelsu augstak masinu jo es savu sedinajumu esmu izbaudijis un man pietiekmikelsons rakstīja:īstenība tu esi retias no foruma par kuru biju pārliecināts, ka viņš nekad baigi nesēdinās auto, bet nu laikam salūzt visi
Ja šis man domāts, tad man tas sēdinājums nemaz nav tik liels. Pa Rīgu nekādu problēmu, pār sliedēm nekādu problēmu, tas nozīmē, ka vēl zemāk vajag Šajā bildē tik izskatās, ka sēdinātsKV_ rakstīja:A Tu ar viņu apkārt pa Rīgu braukāsi? Vai ari tagad tik pa labi zināmiem gludiem ceļiem, jo tur tak visu laiku kko atsitīsi apakšā...un nesakat ka ir vienkārši jāmāk braukt (vilkties un piebremzēt pirms šķēršļiem)
jalaiz zemak ta ka es kamer tieku matisa ielas parbrauktuvei pari tikmer tante jau šlagbaumu nolaiž un visi uz manis dusmigi kas aizmugure brauc
Kaut arī man nav baigi zems, tāpat dažreiz braucu uzmanīgi un esmu jau pieradis, ka mani uz sliedēm, guļošajiem apdzen
Man vispār džips bet mani šadās vietās arī apdzen.dogMa rakstīja:Kaut arī man nav baigi zems, tāpat dažreiz braucu uzmanīgi un esmu jau pieradis, ka mani uz sliedēm, guļošajiem apdzen
mani ari apdzitu, bet par cik es braucu pareizak sakot, raapoju pari skersam, tad ne prieksejiem pabraukt ne aizmugurejiem, kamer es neesmu ticis paridogMa rakstīja:Kaut arī man nav baigi zems, tāpat dažreiz braucu uzmanīgi un esmu jau pieradis, ka mani uz sliedēm, guļošajiem apdzen
...
Uzlikās M3 izplūde visā garumā, izņemot pašu kolektorus.
Prieks, ka katalizatori kaut cik dzīvi, pēc gāzes pagaidām nesmird
Vēl tik jāsapucē, bik jāsaregulē un būs kedā! Tonis pat labāk patīk, kā Remus'am.
Prieks, ka katalizatori kaut cik dzīvi, pēc gāzes pagaidām nesmird
Vēl tik jāsapucē, bik jāsaregulē un būs kedā! Tonis pat labāk patīk, kā Remus'am.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skaņa gan jau ka , man personīgi nagi niezētu un gribētu galus nofleksēt vienādus , bet nu tad nebūs m3 izplūde
Kad viss būs saregulēts,kā es gribu, tad būs citadāk T.i., labāk!
Visi, kas meklē uzgaļus, iesaku šādi likt, jo tomēr izskatās labāk :)
Visi, kas meklē uzgaļus, iesaku šādi likt, jo tomēr izskatās labāk :)
uzgaļi izskatās kaut kādi mazi,,,,kaut zinu ka oriģināllais...
tā vel ir tā izplūde ko ziemā vēl ieķēri?
tā vel ir tā izplūde ko ziemā vēl ieķēri?
man ar tieši tā pat stāv gala trubas vienbrīd gribējās nofleksēt bet pēc tam kautkā iepatikās
par izplūdi runājot a kas mainās no parastas 2.8 ?
par izplūdi runājot a kas mainās no parastas 2.8 ?
ko tieši regulēt taisies?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- …