E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …
- 91
- chevron_right
Nepatik man ilgi njemties ap vienu auto jo ir tik daudz auto kurus gribas nopirkt un atkjekset in wish list DONE
Instagram INDIGAIS
Veiskmīgi sapista laba e36 virsbūve un izmesta miskastē.
Ar nepacietību gaidma nākamos pojektus.
e24 gan ir labs!
Ar nepacietību gaidma nākamos pojektus.
e24 gan ir labs!
Te Irija nemaz sudigas e36 virsbuves gandriz nevar atrast taka nav liela beeda
Instagram INDIGAIS
dzirdeeju kad sen jau esi nopardevis savu Wagonu pa detalaam
Kur tad tu to dzirdeji?
Vispar jau tas ir rakstits paaris postus uz atpakalju
Vispar jau tas ir rakstits paaris postus uz atpakalju
Instagram INDIGAIS
Bye bye 3 e36 un viena rx7
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
tev rx7 ari bija ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nopietni? Par šādu nežēlību gan esmu šokā.
Po* pa to kūti, bet RX7 gan sirds sāp skatīties
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Šaubos, ka viņam pašam kaut viens no tiem auto ir bijisKLAVINS rakstīja:tev rx7 ari bija ?
Param laukam parpisam musaram
man ari kka liekas kad chalis vnk strada kkada srota un tik lv puikam nobilde kadu auto vai detalu chupu un tas ari vissKurlis rakstīja:Šaubos, ka viņam pašam kaut viens no tiem auto ir bijisKLAVINS rakstīja:tev rx7 ari bija ?
(izsaku tik savu viedokli)
Nee rx7 nebija manaKurlis rakstīja:Šaubos, ka viņam pašam kaut viens no tiem auto ir bijisKLAVINS rakstīja:tev rx7 ari bija ?
Tas kuzavs pie garazas bija pamest sen atpakalj
Kartejais neticigais tev varbut papirs izradit
Instagram INDIGAIS
Es gandriz ar sirdi aizgaju ieraugot to rx7
Labas cenas.
Labas cenas.
Tu to nopietni?AndzaK_LV rakstīja:man ari kka liekas kad chalis vnk strada kkada srota un tik lv puikam nobilde kadu auto vai detalu chupu un tas ari vissKurlis rakstīja:Šaubos, ka viņam pašam kaut viens no tiem auto ir bijisKLAVINS rakstīja:tev rx7 ari bija ?
(izsaku tik savu viedokli)
Tu doma man tiessam nav ko citu darit
Atlido pie manis un paradiissu tev kas un kaa man notiek
Instagram INDIGAIS
Sito ari nofoceju pie kaiminja garazas kamer tas neredz un saucu par savejo
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- …