Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- chevron_right
dzīvajā salona krāsa ir patīkama.
Es i parsmejies
Kuutina loti smuka! Lai Tev veicas!
p.s. Kas tie pa kantainiem iesuvumiem durvis kur roku liek? Neesu tadus redzejis!
Kuutina loti smuka! Lai Tev veicas!
p.s. Kas tie pa kantainiem iesuvumiem durvis kur roku liek? Neesu tadus redzejis!
Kaut kas briest!
pljuuta un piekakaa sho topiku, tikai tie, mazie bomzhuki, kas vinju newar atlajauties vinju, jo waagjis ir uuber super..
BMW-Big Money Waste
Un tu esi viens no tiem! Kur problema perc nost miljonar....
Pokemoni, kas v vietā lieto w...
tu kuru par pokemonu sauc??? tew pish gibu un lietoju w
vispār skatos visi šeit baigi viegli aizskarami, tā kā tādas bābas meņku laikā mlje
zini ja būtu gribēšana pēc veca e36 arī nopirktu, bet tomēr 5ser ikdienai šķiet piemērotāka, komfort tomērGunTixV rakstīja:Un tu esi viens no tiem! Kur problema perc nost miljonar....
vispār skatos visi šeit baigi viegli aizskarami, tā kā tādas bābas meņku laikā mlje
BMW-Big Money Waste
Orkaan nenem pierie tos haterus un skaugus, kas nodirsh tavu skaisto e36, tava kutina ir ''Top Zustand'' !
Nu veciit aiziet perkot pikoru neaizmirsti nopirkt ABIBAS trenin terpu un laka kurpes ar spiciem purniem, semackas gan jau cimdu nodalijuma atradisies!!!Slim rakstīja:tu kuru par pokemonu sauc??? tew pish gibu un lietoju w
zini ja būtu gribēšana pēc veca e36 arī nopirktu, bet tomēr 5ser ikdienai šķiet piemērotāka, komfort tomērGunTixV rakstīja:Un tu esi viens no tiem! Kur problema perc nost miljonar....
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Briivdienaas biju liidz laukiem aizskreejis (uz Kalnciemu)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jaasaka- beidzot te arii kkas skaists uz visu sho jauko komentāru fona! kūtiņa super!
Ka iet ar auto tirgoshanu,vispar brauc cilveki skatities?
Vareetu jau sastaastiit ,ka nevaru atkauties no pirceejiem
Bet reaali ir taa ,ka intereseejas tikai tie ,kam nav nauda un perekupi ,kas piedaavaa man neintereseejoshus piedaavaajumus
Bet reaali ir taa ,ka intereseejas tikai tie ,kam nav nauda un perekupi ,kas piedaavaa man neintereseejoshus piedaavaajumus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
bet tev tiešām nebūs žēl pārdot un pēc gadiem 3 atrast ss.lv viņu galīgi nojātu ?
brīnums, ka tev vēl bans nav par šito uzlikts, cieņai jābūt tomērSlim rakstīja:tu kuru par pokemonu sauc??? tew pish gibu un lietoju w
Zheel ir vienmeer!!!soulles rakstīja:bet tev tiešām nebūs žēl pārdot un pēc gadiem 3 atrast ss.lv viņu galīgi nojātu ?
Tev tachu ieksheeji arii zheel ,kad kaads tavas bijushaas jaaj ,un kur nu veel ,kad kaada no vinjaam noiet no celja deelj miilestiibas pret teviim Dziive uz to neapstaajas , pasaap bik ,un dari laimiigu naakamo
njā spēcīgi teikts
Orkaans rakstīja:Zheel ir vienmeer!!!soulles rakstīja:bet tev tiešām nebūs žēl pārdot un pēc gadiem 3 atrast ss.lv viņu galīgi nojātu ?
Tev tachu ieksheeji arii zheel ,kad kaads tavas bijushaas jaaj ,un kur nu veel ,kad kaada no vinjaam noiet no celja deelj miilestiibas pret teviim Dziive uz to neapstaajas , pasaap bik ,un dari laimiigu naakamo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- chevron_right