E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- …
- 91
- chevron_right
Slavenajam teicienam par lietotāju puikaa20 "kāpēc neappist, ja var appist" rodas jauns - kāpēc nesapist, ja var sapist"
d[-_-]b
Dj Plosky rakstīja:Slavenajam teicienam par lietotāju puikaa20 "kāpēc neappist, ja var appist" rodas jauns - kāpēc nesapist, ja var sapist"
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tiešām, tie takš tikai metāllūžņi, katrs ar tiem rīkojas pēc saviem ieskatiem!
Protams, katram savs bizness, bet e36 forumā šādu bilžu atrādīšana vairāk izskatās pēc "jūs lohi vēl metinat un pucējat tās lamatas (e36 foruma ideja itkā) , bet es viņas mierīgi uz metāllūžņiem izmetu!" Tas domāts arī pret tiem "oligarhiem", kas te savus 7er postē katru otro dienu!
d[-_-]b
Es gan īsti neredzu vispār jēgu no šī topika, ne te ir e36 ne te kādreiz kaut kas vispār tiek pabeigts. Kaut ko tik iesāk un pamet.
Ja tu saktu domat logjiskak un pareizak varbut tad tev ari butu vairak nauda un nebutu jaskauz ka citam ir kas nedaudz vairakDj Plosky rakstīja:Protams, katram savs bizness, bet e36 forumā šādu bilžu atrādīšana vairāk izskatās pēc "jūs lohi vēl metinat un pucējat tās lamatas (e36 foruma ideja itkā) , bet es viņas mierīgi uz metāllūžņiem izmetu!" Tas domāts arī pret tiem "oligarhiem", kas te savus 7er postē katru otro dienu!
Es ari reiz iesaku visu no nulles bet ar lielu gribas speeku un nospraustu merkji viss ir iespejams
Un vajag klausit un macities no cilvekiem kas ir ko sasniegusi nevis no tiem kas pa tuksso dirss
Instagram INDIGAIS
Man viedoklis,es dazhriez ieeju e36 foruma pastities kas te notiek un kas jauns,un shi topica autoram visu laiku kautkas mainas un man patik pasekot lidzi shim tieshi topikam tapec kad vinsh atsciras no visiem parejiem. Shis aizgaja metala bet domaju vel buss daudz citu
Tur tā lieta, ka te nav kkāds biznesmeņu, "loģisko un pareizo domātāju" vai hvz vēl kāds forums!aivis328 rakstīja:Ja tu saktu domat logjiskak un pareizak varbut tad tev ari butu vairak nauda un nebutu jaskauz ka citam ir kas nedaudz vairakDj Plosky rakstīja:Protams, katram savs bizness, bet e36 forumā šādu bilžu atrādīšana vairāk izskatās pēc "jūs lohi vēl metinat un pucējat tās lamatas (e36 foruma ideja itkā) , bet es viņas mierīgi uz metāllūžņiem izmetu!" Tas domāts arī pret tiem "oligarhiem", kas te savus 7er postē katru otro dienu!
Es ari reiz iesaku visu no nulles bet ar lielu gribas speeku un nospraustu merkji viss ir iespejams
Un vajag klausit un macities no cilvekiem kas ir ko sasniegusi nevis no tiem kas pa tuksso dirss
d[-_-]b
lolaivis328 rakstīja:Ja tu saktu domat logjiskak un pareizak varbut tad tev ari butu vairak nauda un nebutu jaskauz ka citam ir kas nedaudz vairakDj Plosky rakstīja:Protams, katram savs bizness, bet e36 forumā šādu bilžu atrādīšana vairāk izskatās pēc "jūs lohi vēl metinat un pucējat tās lamatas (e36 foruma ideja itkā) , bet es viņas mierīgi uz metāllūžņiem izmetu!" Tas domāts arī pret tiem "oligarhiem", kas te savus 7er postē katru otro dienu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tātad, pēc tavas loģikas, ar e36 drīkst braukt un e36.lv forumā uzturēties tikai neizglītots Latvietis bez naudas?Dj Plosky rakstīja:Tur tā lieta, ka te nav kkāds biznesmeņu, "loģisko un pareizo domātāju" vai hvz vēl kāds forums!aivis328 rakstīja:Ja tu saktu domat logjiskak un pareizak varbut tad tev ari butu vairak nauda un nebutu jaskauz ka citam ir kas nedaudz vairakDj Plosky rakstīja:Protams, katram savs bizness, bet e36 forumā šādu bilžu atrādīšana vairāk izskatās pēc "jūs lohi vēl metinat un pucējat tās lamatas (e36 foruma ideja itkā) , bet es viņas mierīgi uz metāllūžņiem izmetu!" Tas domāts arī pret tiem "oligarhiem", kas te savus 7er postē katru otro dienu!
Akdiesss...ko visi cepaas-cilveks dara kaa grib ar savu mantu,man personigi tieshi patiik pachekot kaa viss tiek krita taisiits un tad iznicinaats-diezgan fun savaa zinjaa...kas zin mosh mans auto arii uz metal apstraades mashiinas driiz nokljuus
BMW_The Ultimate Repair Bill
Piekrītu, šis vienmēr ir bijis viens no maniem mīļākajiem topikiem!Ramyrez rakstīja:Akdiesss...ko visi cepaas-cilveks dara kaa grib ar savu mantu,man personigi tieshi patiik pachekot kaa viss tiek krita taisiits un tad iznicinaats-diezgan fun savaa zinjaa...kas zin mosh mans auto arii uz metal apstraades mashiinas driiz nokljuus
lai uzturās un veido topikus tie, kam nav pofig uz e36, kas tos ceļ augšā, brauc ar tiem utt. (man personīgi ir šādus topikus interesanti redzēt)! Autors var iet uz kādu raudi klabu, tur par bildēm ar BMW nodošanu tolmetā uzreiz admina tiesības dabūs!ZzevsS rakstīja:Tātad, pēc tavas loģikas, ar e36 drīkst braukt un e36.lv forumā uzturēties tikai neizglītots Latvietis bez naudas?
d[-_-]b
Nu gan, Tu cepies par neko, lai dod lūžņos, viņa nauda/laiks, lai arī dara ko grib. Būtu jācepjas par tiem, kuri savus šrotus izdaiļo ar RGB enģeļiem...
Pēdējais labojis Jonjis - 30 Mar 2016, 23:04, kopā labots 1 reizi.
Tada breeka pa luznjiem
Naks lielaki sudi sos aizmirsis
Instagram INDIGAIS
aivis328 rakstīja:Tada breeka pa luznjiem
Tie, kam nepatīk, var nevērt vaļā šo topiku , man bija interesanti, protams žēl, ka neieraudzīju pabeigtu touringu, bet gan būs vēl, kas interesants
Tiessi taa nav javer valja ja neinterese
Gan bus vel sis tas ko iepostet
Gan bus vel sis tas ko iepostet
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 84
- 85
- 86