Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …
- 103
- chevron_right
šie diski gadījumā nav baigi reti?
Sie ir z3 msport diski.
Uz parasto e36nemaz izsti neder tapec jau ir retums.
Tatad detalas sanjemtas un viss kartibaa. Paldies klavinam!!
Ietilpst
Logu tiritaj mehanisma roka lhs
Logu tiritaj mehanisma roka rhs
Dzeses truba generatoram
Dzeses trubas kolektors
6x klanju shaales
Luukas bliive
Droselem ieksejie oringi
Oringi eljas trubam un koolerim
Apaksejaa icv trubinja
Saana icv trubinja
Augsejaa icv trubinja
Otingi vakuma savaceja kolektoram
Eljas daciks
Varsta Vaka skruvju blives
Termostats
Kartera elposhanas y-savienojums
Uz parasto e36nemaz izsti neder tapec jau ir retums.
Tatad detalas sanjemtas un viss kartibaa. Paldies klavinam!!
Ietilpst
Logu tiritaj mehanisma roka lhs
Logu tiritaj mehanisma roka rhs
Dzeses truba generatoram
Dzeses trubas kolektors
6x klanju shaales
Luukas bliive
Droselem ieksejie oringi
Oringi eljas trubam un koolerim
Apaksejaa icv trubinja
Saana icv trubinja
Augsejaa icv trubinja
Otingi vakuma savaceja kolektoram
Eljas daciks
Varsta Vaka skruvju blives
Termostats
Kartera elposhanas y-savienojums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Sijums bet pasam prieks.
Peckas ventilators atjaunots. Jaunas oglites un viss saeljots un logu tiritajmehanisms atjaunots. Viss saellots un jauns kjegas. Man bija vieglak nopirkt jaunas nekaa taisit tas buksites. Patik ka logu tiritaji stradaa taa ka tos nevar dzirdeet vispar.
Peckas ventilators atjaunots. Jaunas oglites un viss saeljots un logu tiritajmehanisms atjaunots. Viss saellots un jauns kjegas. Man bija vieglak nopirkt jaunas nekaa taisit tas buksites. Patik ka logu tiritaji stradaa taa ka tos nevar dzirdeet vispar.
...
Kupejām lielāko trobeli taisa šie logu tīrītāju mehānismi. Pat nezināju, ka jaunas ķegas var ieķert. Īsāk sakot, prieks, ka kāds tam ir izgājis cauri, arī jārisina šī "problēma"
Jaa. Taa arii ir. Ackitiba ir kaa diena pret nakti. Vecas bija pamatigi izlurkatas
...
tās ķjagas bija dārgas?
Neliela atskaite topika pacelsanas peec.
Dabuju divus lietotus s50 virzulus ar visiem klanjiem. Virzuli loti labaa stavoklii. Istenibaa bija problemas atrast lietotus s50b30 virzulus.
Protams motoraa tadus likt nevareja tapec uz kjimisko tiritavu prom un nu jau izstaas pec virzuliem..
Vel ir sagatavota motortelpa krasosanai un irpirkta jaunaa kraasa. Nokrasosu pats motortelpu lai nekavetu projektu un varetu likt ieksaa dzineju tad kad tas bus gatavs..
Ned nogalee bus japakraasojas..
Dabuju divus lietotus s50 virzulus ar visiem klanjiem. Virzuli loti labaa stavoklii. Istenibaa bija problemas atrast lietotus s50b30 virzulus.
Protams motoraa tadus likt nevareja tapec uz kjimisko tiritavu prom un nu jau izstaas pec virzuliem..
Vel ir sagatavota motortelpa krasosanai un irpirkta jaunaa kraasa. Nokrasosu pats motortelpu lai nekavetu projektu un varetu likt ieksaa dzineju tad kad tas bus gatavs..
Ned nogalee bus japakraasojas..
...
pēc visa šī redzētā jautājums: kad būs gatavs, ko pēc tam.....
Varbut velak nakotnee shrick kulacinji un kompresors. Tas tad kad aptruksies ar 300 zirgiem.
Vel jau pec projeta pabeigsanas jaiespej parvakties uz lv un jaatver savs bizness taka par kompresoru domasu tikai tad kad tiesam tad kad galigi vairs nebus ko darit
Vel jau pec projeta pabeigsanas jaiespej parvakties uz lv un jaatver savs bizness taka par kompresoru domasu tikai tad kad tiesam tad kad galigi vairs nebus ko darit
...
tapec es tik citigi parlasu dzineju, lai velak ja gadijumaa liksu kompresoru tad nau jaiejaucas motora vederaa
...
Procesaa uz b44. Nee nehau motoru bet krasas kodu..
...
Nu tu jau man te glaimo
Bet paldies par labu vardu
Ok. Sovakar pietiks kjepaties ar plevi vel rit no rita biskin janotin sis tas un tad jau saksu krasot.
Bija vieglak noblokjet visu garazu nekaa parklat katru detalu. Parak daudz man vinju tur ir.
Bet paldies par labu vardu
Ok. Sovakar pietiks kjepaties ar plevi vel rit no rita biskin janotin sis tas un tad jau saksu krasot.
Bija vieglak noblokjet visu garazu nekaa parklat katru detalu. Parak daudz man vinju tur ir.
...
Dzinēja telpa būs vienādā krāsā ar mašīnas virsbūves krāsu?
Protams. Savadak tacu es te nepertos visu dienu lai sagatavotos.
Ka tad isstitos kad attaisitu haubi un ta butu zila bet auto valensia orange..
Ka tad isstitos kad attaisitu haubi un ta butu zila bet auto valensia orange..
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- …