dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 130
- chevron_right
Nav ne jausmas :)
Ierāvu teleportā kaķi Bļe!
Bet pa lielam, šādi tādi darbiņi, kā jau vienmēr - par to vēlāk. Pagaidām lielākā cīņa ar kondicionieri..
Bet pa lielam, šādi tādi darbiņi, kā jau vienmēr - par to vēlāk. Pagaidām lielākā cīņa ar kondicionieri..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ou damn. paldies dievam es notriecot vistu tikai atvadījos no miglas luktura. Tev ir skarbāk!
ABS plastmasa.. Liekas, ka viņš būtu izkodis to gabalu
izskatās zobaini labi!
tā ir ar to abs .., kaķi nenācās vilkt ārā..?
Pa dirsu trāpīju. Ar rotējošu pakaļu aiznesās tālāk.
Tas gan Like a shark!erda rakstīja:izskatās zobaini labi!
Es tieši pa to pašu vietu ar kaķim pa kakaļu ieskrēju.
Oem bamperis izturēja tik migliniek stiprinājiem bija kirdik
Oem bamperis izturēja tik migliniek stiprinājiem bija kirdik
Joptvai, izskatas, ka kaut kādu nobarojušos mammu būtu notriecis Bet nu sāpe jau baigā...
Jā, vakar redzēts dzīvē. žēl. Bet zinot tevi, drīz viss tiks labots
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Drizak zinot vinu, ka tas diezvai tik atri tiks labots, jo salons vinam ir pirmaja vieta...Podziņa rakstīja:Jā, vakar redzēts dzīvē. žēl. Bet zinot tevi, drīz viss tiks labots
sastiķē ar krasainiem savilcejiem un miers majas
es pēdējā laikā bieži sastopos ar kaķiem uz ceļa, viņiem laikam kaķu laiks
Bampers toč uz pēdējo vietu atkrīt
Varētu Gekonam piekrist, ja vēl man būtu ko salonā darīt Tikai sīkumi palikuši..
Tuvākajā laikā savedu tehniski kārtībā, t.i., kārbas, sajūga, reikas, bukšu maiņa, tad krāsošana.. Kad pienāks krāsošana, tad arī meklēs OEM bamperi.
Pagaidām visdrīzāk, ka uz savilcējiem salikšu i vsjo
Varētu Gekonam piekrist, ja vēl man būtu ko salonā darīt Tikai sīkumi palikuši..
Tuvākajā laikā savedu tehniski kārtībā, t.i., kārbas, sajūga, reikas, bukšu maiņa, tad krāsošana.. Kad pienāks krāsošana, tad arī meklēs OEM bamperi.
Pagaidām visdrīzāk, ka uz savilcējiem salikšu i vsjo
a kā tu aizlāpīsi to lielo caurumu ar savilcējiem ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man ir gabals
Lēnām gatavojamies mazam upgreidam
S2.93 bloķis ZF kardāns.. Nepaspēju savākt reiku, bet to rīt Vēl tik ZF manuālo kārbu jādabūn un dempferotais spararats ar sajūgu, tad tik jāstutē virsū!
S2.93 bloķis ZF kardāns.. Nepaspēju savākt reiku, bet to rīt Vēl tik ZF manuālo kārbu jādabūn un dempferotais spararats ar sajūgu, tad tik jāstutē virsū!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ir pareizais virziens.
Man ir tāda plāksnīte Toreiz jau atsūtīji ar rezervi, ja, nu, tieku pie S2.93 Bet, cik sapratu, ne gluži pareizo atsūtīji, bija kaut kādi labojumi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 130