Orkaans
Kas tieshi nepatika pircejam? vai vnk nebija tik daudz naudas?
Pa lielam viss patika! Vienkaarshi spontaani neviens nepeerk e36 par taadaam naudaam. Pirceejs palika domaajot ,apsverot visus plusus un miinusus. Protams apskatiit arii veel kaadu auto
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Shodien nobraukti bik virs 400km un sareekjinot pateerinju biju pat tiiri iepriecinaats!!!! Braucot ap 120km/h un vietaam liidz 180km/h pateerinjsh sanaaca 4.44Ls uz 100km
Nav slikti 2.5 kuutinjai
Nav slikti 2.5 kuutinjai
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jā man arī tagad ar 2.8 audi braukājoties sanāk 5ls uz 100km dazreiz , smaids līdz ausīm,
a kad kreiso gāzi iepildu , tad sanāk pat 2.50ls uz 100km
a kad kreiso gāzi iepildu , tad sanāk pat 2.50ls uz 100km
Lai arii cik zheel nebuutu ,bet mans skaistais un miiljotais auto tikko nomainiija saimnieku
Super, beidzot varēsi ko citu uzfrišināt Pa cik beigās aizgāja?
Lai veicas ar jauna auto meklēšanu.
Dabuuju par 100Ls mazaak nekaa gribeejuuteo rakstīja:Super, beidzot varēsi ko citu uzfrišināt Pa cik beigās aizgāja?
Pie tādas cenas nieks vien ir. Un vietā ko? Kko ērtāku un jaunāku?
Esmu atveerts piedaavaajumiem
es ar shodien paardevu savu e46
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Laikam jau labi, jo tas nozīmē, ka jāgaida nākamais auto ko uzcelsi
Pa kurieni kūtiņa ripos tagad?
Pa kurieni kūtiņa ripos tagad?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ripos pa Rīgu ,Rumbulas rajons
nu ko, Orkaan, e38 ne?