Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …
- 103
- chevron_right
Nau miers majaa. Labtat saktu krasot ja nebutu nakts vidus. Ok viss izslipets un sagatavots krasosanai. Gaidam pl 8 lai var svetdienaa modinat kaiminus. ..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Nu nokrāsoji?
Metinatie ielapi cert acis. Ko neslipeji un nespakteleji?
Tapec ka tos nekad nevares redzet kad viss bus salikts. Tapec.
Ps zinaju ka kads ko pateiks pa tiem..
Ps zinaju ka kads ko pateiks pa tiem..
...
Man compotam tiesi taja vieta bilde pa kreisi pirksta lieluma caurums kad paluru aiz luktura redzas tas caurums bus ziema jaaizmetina. Gaidam rezultatu kad nokrasosi. P.s vel jau var noslipet un aizspaktelet
Pec trijam kartam kautkaa sitaa.
...
Ok sakrasots ir.
Vel tik japapulee bus bet kadu citu dienu.
Sakumaa jau sabijos. Pec pirmas kartas likas ka galigaa pakalaa bus. Pec trijam kartam izstijas pec gridas krasas bet pec piecam kartam krasas un divam kartam lakas izstas apmeram taa kaa biju gaidijis.
Protams izpildijums reali iesukaa melbaltais telefona kadrs ari bet dzivee ir labi. Pasam patiik
Vel tik japapulee bus bet kadu citu dienu.
Sakumaa jau sabijos. Pec pirmas kartas likas ka galigaa pakalaa bus. Pec trijam kartam izstijas pec gridas krasas bet pec piecam kartam krasas un divam kartam lakas izstas apmeram taa kaa biju gaidijis.
Protams izpildijums reali iesukaa melbaltais telefona kadrs ari bet dzivee ir labi. Pasam patiik
...
Kaut kā dīvaini, kā tā var ņemties ar visiem sīkumiem, plastmasām utt. un tā aizmetināt caurumus?
Tas jau protams paliek tikai tavā ziņā, bet varēja jau sametināt visu glītāk!
Tas nav metināts ! Tas ir sapļūtīC.Lawwr rakstīja:Kaut kā dīvaini, kā tā var ņemties ar visiem sīkumiem, plastmasām utt. un tā aizmetināt caurumus?
oho, pazudushais deels atgriezies un uzreiz jamet akmentinji citaa darzinjaa
kaa jau teicu par vietam kuras neviens nekad neredzes es ipashi neispringstu, tad jau zem auto man ari vajadzeja spakteleet
un kada vaina ielapam,
smuki izgriezta ruusa, un vietaa ielikts jauns matreals nevis pa virsu lai turpinatu ruset, bet bez overlapa.
kaa jau teicu par vietam kuras neviens nekad neredzes es ipashi neispringstu, tad jau zem auto man ari vajadzeja spakteleet
un kada vaina ielapam,
smuki izgriezta ruusa, un vietaa ielikts jauns matreals nevis pa virsu lai turpinatu ruset, bet bez overlapa.
...
te nu laikam es ari piekritissu parejiem
tie ielapi ja ir smuki ielikti izgrizta vieta nevis pa virsu tad vareji noslipet metinajumu un nedaudz piespaktelet
es nevaretu nakti pagulet zinot ka man kas tads motortelpa staav pec tadas restauracijas
tie ielapi ja ir smuki ielikti izgrizta vieta nevis pa virsu tad vareji noslipet metinajumu un nedaudz piespaktelet
es nevaretu nakti pagulet zinot ka man kas tads motortelpa staav pec tadas restauracijas
Instagram INDIGAIS
nav ne vainas tiem ielāpiem krāsa vnk super
Piekritu Aivim.Tiesi manas domasaivis328 rakstīja:te nu laikam es ari piekritissu parejiem
Da laabi, pox par tiem ielāpiem
es laikam esmu uzstadijis tadu latinju, ka man netiek piedots nekas
ir jau taa ka tas ielaps kozh acis bet to neviens neredzes kad viss bus saliks
ir jau taa ka tas ielaps kozh acis bet to neviens neredzes kad viss bus saliks
...
Klau, a ko tu darīsi ar savu lolojumu, kad sanāks pārcelties uz lv?
protams ka njemsu liidz, bus jasakraj normals pikjis labai signalizacijai vai kadai drosibas sistemai, lai nau taa ka kadam sagribas nofenderet man vinju
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- …