dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 130
- chevron_right
jap, bija labojumi.
pareizas jau sen gaida kad vinas tiks izsutitas
nokartoshu to..
pareizas jau sen gaida kad vinas tiks izsutitas
nokartoshu to..
...
Tie diski ir mega, manuprāt
Manuprāt arī... Parasti nevisai patīk tas numura novietojums sānā, bet Tavējam kautkā piestāv.
diski tiesham tadi neredzeti un ahuunie
Paldies! Sākumā tie diski tika ņemti kā pagaidu diski, bet pašam arī dikti patīk, it sevišķi, ka iznesums, platums ir tāds, ka vari vest ko gribi, tāpat arkās neķersiesKon4a rakstīja:Tie diski ir mega, manuprāt
Tika ar mērķi tur nostutēts numurs, un, zini.. man arī patīk Tāpēc īpaši nesteidzos ar cita bampera meklējumiemNixon rakstīja:Manuprāt arī... Parasti nevisai patīk tas numura novietojums sānā, bet Tavējam kautkā piestāv.
Paldiesmzrico rakstīja:diski tiesham tadi neredzeti un ahuunie
numura novietojums zolīdai žurkai tāds street style piesitiens nice nice
BMW-Big Money Waste
nu flanči dereja
36iem nummuru vajag īsāku un šaurāku,jo liekot stūrī tā zaraza miglu aizsedz. Savam biju gatavs pat apzāģēt nummuru
Man tieši miglu vajag aizsegt, jo nevaru tur ielikt zaglušku, gabaliņš pazudis no bampera.. :)-HAPO- rakstīja:36iem nummuru vajag īsāku un šaurāku,jo liekot stūrī tā zaraza miglu aizsedz. Savam biju gatavs pat apzāģēt nummuru
Kad bija lisas riepas - ideāli - tieši tas, ko vajag, bet uzliku ļoti svaigas riepas - ķeras arkās Jāliek 3mm flančiDj_Zii rakstīja:nu flanči dereja
Ar nepacietību gaidu kādu bildi no sāniem, citādi īsti nevar saprast ar tiem diskiem - ir ok, vai nav.
Kautkā iepriekšejie izskatījās labāk,nez,vrb tik man tā liekas
Ruu prasītā bilde no sāna.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sliekšņi vajadzīgi,,,,
Tas gan.. Bet to tikai tad, kad spārnus dzīvus uzlikšu.
Diski patiešām pa pirmo
izskatas pec kaut kada japaņveidiga nevis pec izcila bavariešu rumaka ar to numuru sana
diski tādi retāk redzami, tāpēc liekas interesanti, bet vajag mainīt diskus
Dj_Zii rakstīja:izskatas pec kaut kada japaņveidiga nevis pec izcila bavariešu rumaka ar to numuru sana
Tas ganmikelsons rakstīja:diski tādi retāk redzami, tāpēc liekas interesanti, bet vajag mainīt diskus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- …
- 130