dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 130
- chevron_right
dogMa rakstīja:Dj_Zii rakstīja:izskatas pec kaut kada japaņveidiga nevis pec izcila bavariešu rumaka ar to numuru sana
tev gadijuma vina netais brummmmm brummmmm ennnnn nnnn krak'shhhhhhh ennnnn ennnnnn ennnn Psssssssssssssssssssss krakshhhhhhhhhh ennnnnnnn ennnnnnnn psssssssssssssss
Mazi darbiņi sadarīti:
- Uzlikas durvju iekšējās hromētās ručkas.
- Pārvilkti HK vadi, šoreiz salikts viss pareizi, lai neskan pa diagonāli
- Nomainīts elkoņbalsts uz daudz svaigāku (paldies Uldis_r).
- Nomainīts OBC uz ENG versiju.
- Saliktas visas kondicioniera trubas, M52 sūknis (atkal paldies Uldis_r), uzpildīts, viss tip-top
- Uzlikts 2.8i 240mm sajūgs ar dempferoto spararatu.
- Nomainīta kārba uz ZF.
- Nomainīts kardāns, uzlikts ZF.
- Uzlikts S2.93 reduktors - labākais upgreids
- Nomainīts starteris, bet restaurēšu savu un likšu atpakaļ, jo neiedvešs uzticību šis.
Paldies par ieguldīto laiku un darbu siikajam Beidzot viss ir stock 2.8i, tik vēl aizm. ventilējamie diski jāuzstutē, vai drīzāk no E46
- Nomainīta reika (sanāca normāls fails, mainot reiku ..zemāk bildē) + jauna spiediena truba (paldies Intim), bet tāpat kaut kas nepatīk reikā, tik nesaprotu, kas pa vainu, ka gurkst PATI reika.
- Nosēdināta pakaļa, bet laikam pa zemu.
- Stāv gatavībā aizm. plauktu pr. strongflex poly bukses (paldies Seeya).
- Pareizi "nostādīts" aizm. bundulis.
- Uzlikas durvju iekšējās hromētās ručkas.
- Pārvilkti HK vadi, šoreiz salikts viss pareizi, lai neskan pa diagonāli
- Nomainīts elkoņbalsts uz daudz svaigāku (paldies Uldis_r).
- Nomainīts OBC uz ENG versiju.
- Saliktas visas kondicioniera trubas, M52 sūknis (atkal paldies Uldis_r), uzpildīts, viss tip-top
- Uzlikts 2.8i 240mm sajūgs ar dempferoto spararatu.
- Nomainīta kārba uz ZF.
- Nomainīts kardāns, uzlikts ZF.
- Uzlikts S2.93 reduktors - labākais upgreids
- Nomainīts starteris, bet restaurēšu savu un likšu atpakaļ, jo neiedvešs uzticību šis.
Paldies par ieguldīto laiku un darbu siikajam Beidzot viss ir stock 2.8i, tik vēl aizm. ventilējamie diski jāuzstutē, vai drīzāk no E46
- Nomainīta reika (sanāca normāls fails, mainot reiku ..zemāk bildē) + jauna spiediena truba (paldies Intim), bet tāpat kaut kas nepatīk reikā, tik nesaprotu, kas pa vainu, ka gurkst PATI reika.
- Nosēdināta pakaļa, bet laikam pa zemu.
- Stāv gatavībā aizm. plauktu pr. strongflex poly bukses (paldies Seeya).
- Pareizi "nostādīts" aizm. bundulis.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mļa, tu man liekas tik par mašīnu katru dienu domā un tik viņai visu pērc!
Viss štokos, bet tu esi apsēsts ar savu auto!
Viss štokos, bet tu esi apsēsts ar savu auto!
Neuztraucies! Esmu jau praktiski finiša taisnē.. Daudz sīkumi palikuši + krāsošana, tad arī beigsies šis. Dēļ auto toč uz sausiņiem nesēdēšu Vienkārši viss pa lielam pats iekrīt rokās, nemaz neprasot
tad, kad beigsies eposs ar tavējo, palīdzēsi man ar manējo, viss, kas kritīs tavās rokās varēsi notirgot man (protams pēc vajadzības)!
Tad dogMa'm sāksies pārpircēja eposs, jeb savs šrots
Ui, nē Tad man beidzot būs mierīgs prāts un varēšu izbaudīt braukšanu.
vajag atpakaļ normāla platuma un ET diskus, lai pakaļa ir platāka... šitā no aizmugures nevar neko labu nodomāt par to auto
Redzēs kā sanāks. Pirms krāsošanas jāpievalcē arkas, tad arī meklēs ko jaudīgāku
Un tu pats tam tici?dogMa rakstīja:Neuztraucies! Esmu jau praktiski finiša taisnē.. l:
HoodieBro rakstīja:vajag atpakaļ normāla platuma un ET diskus, lai pakaļa ir platāka... šitā no aizmugures nevar neko labu nodomāt par to auto
Dabūti aizm.apšivku ieliknīši priekš el. logu trosēm.
Kad brauksi skatīties, kā likt iekšā?dogMa rakstīja:Dabūti aizm.apšivku ieliknīši priekš el. logu trosēm.
Rīt visu dienu būšu Ādažos!
Tad jau rīt arī pieskriešu, iespējams, bet pa lielam jau tāpat viss ir skaidrs :)
Prieks par tavu apņēmību, salons un visi saliktie loriņi bomba! Vel sakrāsosi auto un tad vispār būs
Dāvana no viena laba cilvēka
Kā arī šodien dabūts AUC sensors priekš digitālās klimas automātiskās recirkulācijas
Kā arī šodien dabūts AUC sensors priekš digitālās klimas automātiskās recirkulācijas
Gribētos redzēt kupejai aizmugurējos elektriskos logus darbībā.
Kādreiz tā diena pienāks
Nezināju, ka tā ir reta ekstra! Ir?RF_ rakstīja:Gribētos redzēt kupejai aizmugurējos elektriskos logus darbībā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 130