Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …
- 103
- chevron_right
Un pusi vītnes smērēt nevajag, pietiek pašu galiņu 5mm un ne ar šito smāķi, vienkārši eļļu, lai ieskrūvējot mazāka berze!
download/file.php?id=50976
Jap. Zinu , bet es sausmigi negribeju visu ardit araa lai parliecinatos ka viss ir ok.JānisK-[JK] rakstīja:Virzuļus tā nesvaro
To visu dara atsevišķi, virzuļus sver atsevišķi, tiem ir speciālas vietas, kuras paredzētas nofrēzēšanai svarojot, klaņus sver atsevišķi un tieši tāpat izsvaro noņemot metālu konkrētās vietās, lai nepadarītus tos fiziski švakus. Pēc tam to visu saliek kopā un vēl izsvaro, bet ne jau liekot visu virzuli ar klani uz svariem
Sadi nosveru vienkarsi lai parliecinatos ka neuztaisu disbalancu
...
Sitais naca lidz skruvem tapec ari izmantojuJānisK-[JK] rakstīja:Un pusi vītnes smērēt nevajag, pietiek pašu galiņu 5mm un ne ar šito smāķi, vienkārši eļļu, lai ieskrūvējot mazāka berze!
...
Izskatās pēc vara smēres, bet tik daudz to nevajag!
Nez kaa lv saucas bet angliski taa ir copper grease
Kautgan uz pacinjas rakstits specialaa smeere, nekas specials tur nau. Visparastakaa copper grease
Kautgan uz pacinjas rakstits specialaa smeere, nekas specials tur nau. Visparastakaa copper grease
...
To brùno smēri manā boksā sauc par "vāveri" un ir tik tiešām laba visur pùšu vinju.
Nebij ko uz coilām uzsmeereet. Sapùtu šo. Nobraucu 4trus mēnešus. Un ar gaisa pistoli nopūtu nost to kārtu ko sapūtu, coilai vītne kā jauna
Nebij ko uz coilām uzsmeereet. Sapùtu šo. Nobraucu 4trus mēnešus. Un ar gaisa pistoli nopūtu nost to kārtu ko sapūtu, coilai vītne kā jauna
Copper grease - ir vara smēre vai kapara smēre, sauc kā gribi.Armando rakstīja:Nez kaa lv saucas bet angliski taa ir copper grease
Armando rakstīja:Nez kaa lv saucas bet angliski taa ir copper grease
Vot tas man riebjas iekš LV, neviens veikalnieks nesaprot angliskos(pareizos) nosaukumus smērēm, ķitēm etc.
Piem Silicone grease, vai anti-seize, vai šito pašu copper grease, cik veikalos esmu bijis viss brīnas un nesaprot ko es gribu.
parasti visi saprot kkādus dīvainus krievu vārdus, par ko man nav ne jausmas.
- ikey07
Mana pieejaikey07 rakstīja:Armando rakstīja:Nez kaa lv saucas bet angliski taa ir copper grease
Vot tas man riebjas iekš LV, neviens veikalnieks nesaprot angliskos(pareizos) nosaukumus smērēm, ķitēm etc.
Piem Silicone grease, vai anti-seize, vai šito pašu copper grease, cik veikalos esmu bijis viss brīnas un nesaprot ko es gribu.
parasti visi saprot kkādus dīvainus krievu vārdus, par ko man nav ne jausmas.
Šeit vēlreiz pierādās ko nozīmē bmw motori - virzuļiem un klaņiem svara atšķirība ļoti minimāla
Pirms pāris gadiem pārjaucu opel signum motoru, tur svara atšķirība bija pat 7-10grami
Pirms pāris gadiem pārjaucu opel signum motoru, tur svara atšķirība bija pat 7-10grami
Tu joko? VW Scirocco 40-60g.
Kaskadieris rakstīja:Šeit vēlreiz pierādās ko nozīmē bmw motori - virzuļiem un klaņiem svara atšķirība ļoti minimāla
Laiks nelielai atskaitei..
Tatad iznjemts un izmerits beigtais kompensators. 3.30 mm plaksnite.
Kamer taa tiek gaidita tikmer iemetu sadalenes pagaidu variantaa, lai varetu dzineju apgriezt otradi.
Uzlikta ellas panna, ellas suknis, jauna kartera bliive un karteris. Protams viss pievilts pec pareizajiem spekiem.
Pie reizes ari uzlikta klavinja davaninja. Kartera noliesanas skruve.
Protams ari kads kadrs.
Tatad iznjemts un izmerits beigtais kompensators. 3.30 mm plaksnite.
Kamer taa tiek gaidita tikmer iemetu sadalenes pagaidu variantaa, lai varetu dzineju apgriezt otradi.
Uzlikta ellas panna, ellas suknis, jauna kartera bliive un karteris. Protams viss pievilts pec pareizajiem spekiem.
Pie reizes ari uzlikta klavinja davaninja. Kartera noliesanas skruve.
Protams ari kads kadrs.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Telefons ir kaukads mesls. Nevar pavilt atminjaa vairakus attelus.
Vel dazas..
Vel dazas..
...
A Kāpēc karterim nav dzeses ribas?
Viņš jau tāds bija, vai tu tur pirkstu pieliki?
Sodien tika sanjemti inzektori. EV6 nevis vecie oldschool ev1.
Pilnibaa atjaunoti, jauni oringi. Uzgalis un plusma vienada.
Vienigi paies kads bridis lidz ecu adoptesies jo ohm ir 12 nevis kaa oem 15.7
Pilnibaa atjaunoti, jauni oringi. Uzgalis un plusma vienada.
Vienigi paies kads bridis lidz ecu adoptesies jo ohm ir 12 nevis kaa oem 15.7
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- …