Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22
- chevron_right
kristapskarlis rakstīja:Ir labs, sēdinājums un diski ļoti labi saiet kopā ar mašīnu. Vai ir kāda aizsardzība karterim? Arī prasās EU numuru, būs svaigāks skats.
Kartera aizsardziba vēl nav, bet taisos meistarot kko lidzigu možajam.
Nummuri būs.
Uzdod šo jautājumu hoodiebro!Nixon rakstīja:Izskatās riktīgi labi. Vai tad E36 vispār ir iespējams pārsist karteri?
Nixon, kāpēc lai nevarētu?Nixon rakstīja:Izskatās riktīgi labi. Vai tad E36 vispār ir iespējams pārsist karteri?
Hoodijs cik sapratu neparsita bet novileeja...zeltinsh rakstīja:Uzdod šo jautājumu hoodiebro!Nixon rakstīja:Izskatās riktīgi labi. Vai tad E36 vispār ir iespējams pārsist karteri?
laikam jau - man tikai tapsanas stadija taa kartera slipesana notiek... bet nu hoodijam sedinajums jau bija
Pārsita, pārsita viņš karteri! Protams, ribas bija nedaudz pielīdzinātas jau.
Pēdējais labojis zeltinsh - 11 Nov 2012, 22:47, kopā labots 1 reizi.
Nezinu, man liekas, ka ļoti, ļoti retos gadījumos var E36 karteri pārsist... Manam ex žurcim pārsvarā cieta degvielas trubiņu stiprinājumi un nedaudz reika, vairs arī nekas.
Tātad esmu sācis kartera pannu. Materiāls nerža- 3mm . Esmu jau izgriezis pēc izmēriem cik vajag, tagad tikai vajag izlocīt, izurbt cokus un pieskrūvēt. :)
Bilde -
Bilde -
Kurās vietās tieši stiprināsi?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Čau! Pannu esmu pabeidzis un esmu diezgan apmierināts ar rezultātu, tikai kaut kad vēlāk būs jāpartaisa aizmugurējā daļa, citādāk sanāk baigi zemu viņa.
Bildes.
Bildes.
izklausīšos pec pensionāra, bet toč japrasa kur ar šitik zemu pannu varēs pabraukt?
To mēs noskaidrosim vasarā.
Ja nevarēs tad noteikti pārtaisīšu. Izdomāšu citus stiprinājumus.
Ja nevarēs tad noteikti pārtaisīšu. Izdomāšu citus stiprinājumus.
nu vismaz dzirksteles efektam ies vaļā
Sēdinājums
Johaidī ... ar koilām e36 vairs neizskatās pēc "e36", bet gan pēc kārtīga BEMBJA
Johaidī ... ar koilām e36 vairs neizskatās pēc "e36", bet gan pēc kārtīga BEMBJA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22