STUDENTA baltais sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 14
- chevron_right
Man īstenībā patīk, kā izskatās melni diski uz baltas mašīnas
Jāā ar šo sedanu vēk neesmu rādijies nevienam - tik cik pie hoodija aizmaucu.. tagad kkā pēdējā laikā baigi neaktīvs esmu palicis bembis vislaik pa Kuldīgu dzīvojas, jo te ir vieta kur to apčubināt no visām pusēm utt kamēr pats pa Rīgu bez mašīnas sitoskompots rakstīja:kad tu parādīsies kādā sabraucienā, lai varam acis pamielot dzīvājā, a tā tik bildes un bildes
Bet gan jau, gan jau
P.S. Diski 90%, ka nebūs melni
Student man tavs auto ar vien vairāk un vairāk sāk patikt!!!!
Teorētiski tā tam vajadzētu būtRENIO rakstīja:Student man tavs auto ar vien vairāk un vairāk sāk patikt!!!!
Vakar no m4z iegūts īpašumā koniskais ar stilīgu bmw stiprinājumu tieši priekš e36
Skaņa vnk ir zvērīga tagad jādabū cits bundulis pakaļējais, lai skaļā izplūde ļauj šim verķim gaudot Te arī 2 graudaini snapi ar mobiļņiku (Jums vēl nepazīstams e36; mans e36; m4z e36 tourings) Izdomājām, ka būs vienreiz jāpaņem normāls fočiks un normālā gaismā jaizbrauc vēlreiz uz turieni papozēt
Skaņa vnk ir zvērīga tagad jādabū cits bundulis pakaļējais, lai skaļā izplūde ļauj šim verķim gaudot Te arī 2 graudaini snapi ar mobiļņiku (Jums vēl nepazīstams e36; mans e36; m4z e36 tourings) Izdomājām, ka būs vienreiz jāpaņem normāls fočiks un normālā gaismā jaizbrauc vēlreiz uz turieni papozēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja atcerēšos.. šobrīd no sava atrodos 160km attālumāwaarna rakstīja:Uzfilmē to skaņu , lai var saprast par ko iet runa
Vajag, laikam, uztaisīt speciālu topicu - Pasmaidam fotoradariem
Tāds "prieks", ka nevaru neielikt .. P.S. Šaurākas riepas un jāsēdina
Tāds "prieks", ka nevaru neielikt .. P.S. Šaurākas riepas un jāsēdina
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
traki laba bilde
no sakuma padomaju ka mashina sarkana krasa Xmmm radars bija paslepts krumos cik par fotosesiju grib ?
<C> Way
Fotoradariem zibspuldze ir sarkana
Šis pa lēto - piecītis.. jo ātrums 105 tik
m4z, es saku, šitie fočiki normālas fotkas taisa vēl tik būtu HDr kvalitāte un pa 5ls bez problēmām tādu
m4z, es saku, šitie fočiki normālas fotkas taisa vēl tik būtu HDr kvalitāte un pa 5ls bez problēmām tādu
skatoties FR bildē uz auto aizmugures daļu, izskatās nedaudz pēc e34
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
pārtaisiju, lai komforts
Šo var dikti droši apstrīdēt, jo tajā rāmītī nav viens numurzīmes burts.. Ja tā ir, tad tādus variantus viņi pat nedrīkst izskatīt un sūtīt sodus. :)
Bet tā bilde, kur ir pietuvināts numurs - ir redzams viss numurs? tas nekas?
Var tāpat pārstrīdēt?
Var tāpat pārstrīdēt?
kāpēc tev par 105kmh 5ls tik ? man par 101kmh atnāca 40 latu bilde. tāpat ārpus apdzīvotas vietas pie max ātruma 90.STUDENTS rakstīja:Fotoradariem zibspuldze ir sarkana
Tad Tev kaut kas galīgi nepareizi atnācis.
smieklīgi, bet pārskati to protokolu vēlreiz, jo viņiem gadās, ka viņi nepareizi nokonfigurē tos radarus un uzliek ne to ātruma limitu... kaut kur bija redzēts netā prikols, ka vienam opim atnāca 100ls sods par braukšanu pilsētā 50km/h, bet maksimālā ātruma ailītē bija ieraksts, ka drīkst braukt 0km/hV1Beta rakstīja:kāpēc tev par 105kmh 5ls tik ? man par 101kmh atnāca 40 latu bilde. tāpat ārpus apdzīvotas vietas pie max ātruma 90.STUDENTS rakstīja:Fotoradariem zibspuldze ir sarkana
jataisa topiks-Fotoradaru saga bet bilde tiesham inchiga sanaca
Var pārstrīdēt, nav ne tikai burts, bet gan arī ritenis. Noteikumos bija rakstīts, arī pa TV teica. Rāmītī ir jābūt tālākajam no NR zīmes ritenim, un pilnīgi visam nummuram. Kaut kas arī tika minēts par šofera seju, ka tai arī ir jābūt redzamai, bet to īsti nesapratu.STUDENTS rakstīja:Bet tā bilde, kur ir pietuvināts numurs - ir redzams viss numurs? tas nekas?
Var tāpat pārstrīdēt?
Bet nu jā, tev nav viens burts, un tev nav neviens ritenis. Tā kā mierīgi pārsūdzi!
wrum, wrūūūm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …