E36-Uldis_R
Kad likam kopa, piedavaju taisit gatter style bamperu :d savilcjiem lai gali paliek ara, numuru ar uz savilcejiem un kko vel izdomat bet atsalusi gribejam atrak visu salikt
A kur moldings, ko?
Izskatās labi, man patīk. Ar tādu pat varētu braukt vasarā, ja mašīnu uztaisītu par drifta gateri
Izskatās labi, man patīk. Ar tādu pat varētu braukt vasarā, ja mašīnu uztaisītu par drifta gateri
moldings bagaznieka metejas jo vinas tur neturas jo no trieciena tur ari tika bampers bik pavarots
Varbūt tad izdari tā, ka tajā moldingā izurb caurumu, tad pieliec pie bampera un cauri tam caurumam pieskrūvē āķi un vēl šaibu starp moldingu un āķi. Gan moldings turēsies, gan vēl vairāk pēc drifta auto izskatīsies Bet nu tas tikai mans ieteikums.
Savilcējus melnus vajadzēja
Marux, nebūs tur problēmas .. man tieši ir 16x8; et16 ar 195/50 riepu un diezgan normālu sēdinājumu aizmugurē.. varbūt ja pilna mašīna, tad knapi pieskarās arkai uz bedri, bet nedzirdu un nejūtu un ja pielocītu kantītes, domāju, ka vsp nekā nebūtumarux rakstīja:Ar šādiem parametriem diskam varētu būt interesanta uzlikšana uz auto... Arī es biju strap tiem, kas šos diskus ss.lv pētīja, bet sapratu, ka rezultāts neattaisnos patērētos resursus... Gaidu galarezultātu!
Cik esmu dzirdējis par sēdinājumu kādu Uldis taisīs uz vasaru, tad varētu būt ka būs nedaudz jāpiedomā pie tā kā dabūt viņus arkās lai nestrīķē.
kristapskarlis rakstīja:Varbūt tad izdari tā, ka tajā moldingā izurb caurumu, tad pieliec pie bampera un cauri tam caurumam pieskrūvē āķi un vēl šaibu starp moldingu un āķi. Gan moldings turēsies, gan vēl vairāk pēc drifta auto izskatīsies Bet nu tas tikai mans ieteikums.
ideja ir laba īstenībā, bet domāju ka nobraukšu ziemu ar tādu kāds ir.
armis rakstīja:Cik esmu dzirdējis par sēdinājumu kādu Uldis taisīs uz vasaru, tad varētu būt ka būs nedaudz jāpiedomā pie tā kā dabūt viņus arkās lai nestrīķē.
vasarā redzēs kas bus ar sēdinājumu pagaidām tas ir tikai idejas līmenī.
student paldies par info
aki nofenderes atri, ja sita buskristapskarlis rakstīja:Varbūt tad izdari tā, ka tajā moldingā izurb caurumu, tad pieliec pie bampera un cauri tam caurumam pieskrūvē āķi un vēl šaibu starp moldingu un āķi. Gan moldings turēsies, gan vēl vairāk pēc drifta auto izskatīsies Bet nu tas tikai mans ieteikums.
vakar bembim tika mainits ruckas mehanisms nekad nebiju iedomajes ka tas bus tads cakars bet beigas rezultats ir ideals jo sofera puses durvis atkal veras vala ari no arpuses:)
tad tika sagaidita maza pacina no ebay un saturs uzlikts uz masinas sikums bet patikami:) lai runa bilde:) tagad turpinasu lielas pardomas par to vai masinu parkrasot vai atstat kada ir!
tad tika sagaidita maza pacina no ebay un saturs uzlikts uz masinas sikums bet patikami:) lai runa bilde:) tagad turpinasu lielas pardomas par to vai masinu parkrasot vai atstat kada ir!
visu izteiks kādā krāsā domā krāsot?
domaju krasot tiesi tada pasa krasa kada man ir tagad!
Būtu jau bomba ja auto būtu svaigs krāsojums + vēl kopā ar jaunajiem diskiem Bet nu tas tev jāskatās pašam.
pa cik iepirki patronas?
sanak kadi 8ls. esmu loti apmierinats ar pirkumu
Priekšējo bamperi var droši meklēt jaunu jo viņš jav pirms tam bija kādas 10 reies lāpīts no iekšpuses viss ir ar stiklščiedras līmi izlīēts, un blakussēdētāja puse tam bamperam ir kā puzle salikta! Tas tā lai tu zini!!! Prieks ka auto labās rokās nonācis! Ja vel ko vēlies zināt raksti PM!
Šis auto jau ir pie jauna īpašnieka