Aduka_328_kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 14
- chevron_right
Patreiz mani uzruna si te krasa loti.. Nevis tadu ka tam peleka mateta bet peleka glanceta...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Tieši tā,šitā pelēkā labāk izskatās ,kā matētā
Es ari uz so ktasu skatos, 1 no 4 variantiem. Baigi tik.
pelēks matēts/spilgti sarkans..(60/40)
Nez,tas peleks izskatas interesants,bet tapat izveletos sarkano
Bet nu te jau pašam jāizvelas,jo auto ir tavs un jābrauka ar viņu tev
Bet nu te jau pašam jāizvelas,jo auto ir tavs un jābrauka ar viņu tev
Ridliha variants..
Bet,ja runa ir par tavām piedāvātajām,tad Sarkano!
Bet,ja runa ir par tavām piedāvātajām,tad Sarkano!
Instagram - Sandis_e36
nu nē, Rīdliha variantu izslēdzu.. Ir piedūriens, bet ātri man būtu zb un tāds dīvains salikums tur beigās iznāktu.
Par sarkano vakarvakarā biju 90% par to krāsu- itkā jā - zbis izskatās u.t.t. bet vienīgais - tāpat daudz sarkanu e36 ir.. Pelēkais atkal būtu atšķirīgs un savādāks... Nezinu..
Gribētu dzīvē redzēt abas krāsas un izvēlēties
Brīnos un mazliet bēdājos par to ka neviens nav piedāvājis (izņemot rīdlihu ) kādu citu variantu..
Par sarkano vakarvakarā biju 90% par to krāsu- itkā jā - zbis izskatās u.t.t. bet vienīgais - tāpat daudz sarkanu e36 ir.. Pelēkais atkal būtu atšķirīgs un savādāks... Nezinu..
Brīnos un mazliet bēdājos par to ka neviens nav piedāvājis (izņemot rīdlihu ) kādu citu variantu..
nu hz, vienu jau no galvas zinu kuram tāda ir - Ebagatska Ex kabrim
mans variants strādā divos gadījumos: 1) Tu taisi totalu stance versiju un gludekli (kā nāk prātā bildi uzreiz stance guys/racing guys ) vai 2) in driftwāgen style
nu man būtu vēl varianti, bet mums gaumes atšķiras, Tev velk uz tādu stock izlaizītu(neuztver tikai sarkastiski šo vārdu ) izskatu mašīnai, man uz brutal version
nu man būtu vēl varianti, bet mums gaumes atšķiras, Tev velk uz tādu stock izlaizītu(neuztver tikai sarkastiski šo vārdu ) izskatu mašīnai, man uz brutal version
Tā zili matētā ir diezgan gay, un pelēks ir atšķirīgs? Pelēku e36 ir tikpat daudz kā melnu un sarkanu...Aduks rakstīja:nu nē, Rīdliha variantu izslēdzu.. Ir piedūriens, bet ātri man būtu zb un tāds dīvains salikums tur beigās iznāktu.
mani varianti:
1. matēti balts, vai spīdīgi balts (tikai baltāko no baltajiem toņiem, nevis izbalējuša ledusskapja iedzeltenu toni )
2. mint green bet vairāk uz to toni, kāds Falken'iem ir -> http://www.drifted.com/wp-content/uploa ... nd1-05.jpg
3. ar dzeltenu, tikai nedod dies bmw oem dakar yellow dzeltenu, arī nevarētu nošaut greizi
4. violetu, bet ne OEM violetos toņus Tikai, rēķinies ka VISOS šajos gadījumos būs jāpiedomā ar disku izvēli, tie stock platuma diski neies kopā ar tām krāsām
2. nav gay ?
violetais
violetais
Nu jau nu. Pelēko Tev daudz ir. Neliec viena katla pelēkos ar sudraba. Piedod - bet piedāvātie varianti galigi nee.Agnis rakstīja:Tā zili matētā ir diezgan gay, un pelēks ir atšķirīgs? Pelēku e36 ir tikpat daudz kā melnu un sarkanu...Aduks rakstīja:nu nē, Rīdliha variantu izslēdzu.. Ir piedūriens, bet ātri man būtu zb un tāds dīvains salikums tur beigās iznāktu.
mani varianti:
1. matēti balts, vai spīdīgi balts (tikai baltāko no baltajiem toņiem, nevis izbalējuša ledusskapja iedzeltenu toni )
2. mint green bet vairāk uz to toni, kāds Falken'iem ir -> http://www.drifted.com/wp-content/uploa ... nd1-05.jpg
3. ar dzeltenu, tikai nedod dies bmw oem dakar yellow dzeltenu, arī nevarētu nošaut greizi
4. violetu, bet ne OEM violetos toņus Tikai, rēķinies ka VISOS šajos gadījumos būs jāpiedomā ar disku izvēli, tie stock platuma diski neies kopā ar tām krāsām
Ja pelēku tad visdrīzāk uz šādu toni
Bet nekrāso pelēku ,tad man būs jādomā cita krāsa
Hey!
Sen nekas nav ierakstīts.
Tātad - kas pa šo laiku izdarīts.
Sataisīta rocene, iztaisnota pakaļa (viens gudrinieks gribēja aiz manis stāvot pie sarkanā pasvilināt riepas, bet to nemākot darīt, ielika man dupsī) un pirms kāda laika atdots uz pārvērtībām.
Ceturdien jau auto būs atpakaļ sētā. Pateikšu noslēpumu - auto netiks aplīmēts bet gan krāsojas. Krāsa būs interesanta, neierasts izpildījums - uz neviena e36 noteikti ka nav šāds krāsas tips - tas tā intrigai.
Vēl iepirktas riepas citas priekš vasaras - 2x 205/45 un 2x 215/45
Bildes varbūt būs, varbūt nē - nezinu kā gribēsies.. varbūt lai paliek uz sezonas atklāšanu pārsteigums..
Te kāda vēl bilde no tā kā izskatījās..
Sen nekas nav ierakstīts.
Tātad - kas pa šo laiku izdarīts.
Sataisīta rocene, iztaisnota pakaļa (viens gudrinieks gribēja aiz manis stāvot pie sarkanā pasvilināt riepas, bet to nemākot darīt, ielika man dupsī) un pirms kāda laika atdots uz pārvērtībām.
Ceturdien jau auto būs atpakaļ sētā. Pateikšu noslēpumu - auto netiks aplīmēts bet gan krāsojas. Krāsa būs interesanta, neierasts izpildījums - uz neviena e36 noteikti ka nav šāds krāsas tips - tas tā intrigai.
Vēl iepirktas riepas citas priekš vasaras - 2x 205/45 un 2x 215/45
Bildes varbūt būs, varbūt nē - nezinu kā gribēsies.. varbūt lai paliek uz sezonas atklāšanu pārsteigums..
Te kāda vēl bilde no tā kā izskatījās..
aduka auto pārtop-vollā! 17.05.2014.
kraasa divaja ir sex
mans favorit auto no visiem redzetajiem
mans favorit auto no visiem redzetajiem
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10