Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 43
- chevron_right
Intrese cik tew izmeksaaja tas prieks csdd no diesel uz bendzuku?
Sent from my iPhone using Tapatalk
CSDD man tas izmaksāja nepilni 30ls, dzinēja(DEGVIELAS TIPA) maiņa + nr. salīdzināšana! :)SmXpress rakstīja:Intrese cik tew izmeksaaja tas prieks csdd no diesel uz bendzuku?
Pat, ja Tev šī bilde ir, kāds ir labi nospiegojis un viņai jābūt topikā!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Bilde perfekta
bilde laba!
Perfekti būtu, ja būtu šķērē!
lukturi ir vienadi un visiem vini tur pec gadiem mainijas!Pacha rakstīja:Nop!KLAVINS rakstīja:vai tad pieksejie luktui visiem nav vienadi ?
Tieši kompaktam izdomāja - "Uztaisīsim specifiskus lukturus un apgrūtināsim cilvēkiem dzīvi "
Lukturos(spuldzītes) ir hb4 tuvajiem un hb3 tālajiem!
Vecit, paldies!!Johnny rakstīja:Pat, ja Tev šī bilde ir, kāds ir labi nospiegojis un viņai jābūt topikā!
Mekleju, mekleju kadu, kuram butu bildes.. bet powera visi parak aiznemti ar dirsanos par avarijam
Negaiditi forsa bilde sanakusiKon4a rakstīja:Bilde perfekta
Butu jau super, beyt patik ari sadaerda rakstīja:bilde laba!
takeshi rakstīja:lukturi ir vienadi un visiem vini tur pec gadiem mainijas!Pacha rakstīja:Nop!KLAVINS rakstīja:vai tad pieksejie luktui visiem nav vienadi ?
Tieši kompaktam izdomāja - "Uztaisīsim specifiskus lukturus un apgrūtināsim cilvēkiem dzīvi "
Lukturos(spuldzītes) ir hb4 tuvajiem un hb3 tālajiem!
Kuram vel, no e36 naca tadi lukturi??
nekur neatradu, tāpēc pajautāšu šeit. Cik tev viņam ir sēdinājums?
koilu sedinajums!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Viss skaidrs!
Ja, ka jau jenchs mineja, koilas..
Prieksa 4,5cm lidz vitnes beigam un aizmugure koilu atsperes, bez regulacias gredzeniem!
Prieksa 4,5cm lidz vitnes beigam un aizmugure koilu atsperes, bez regulacias gredzeniem!
Mazins update:
Ta ka nebija normala sture, kurai stradatu taure, biju stures meklejumos.
Acis iekrita labs deal's ar Mtech3, bet nestradaja taure un ir japarsuj..
Tika piemekleta stures lenta, ko izdevas salodzinosi atri atrast. :) Atrs vakars pie stures un tagad jau braukajos ar stradajosu bip, bip un esmu priecigs. :))
Ka ari vakar uzliku, BEIDZOT, prieksejo glazu atsaiti.. Kura jau labu laiku metajas man bagaznieka.
Ir ari sadabuti vasaras diski, bet del ta, ka nav vel pabeigti, bilde vel nebus!! :p
Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk
Ta ka nebija normala sture, kurai stradatu taure, biju stures meklejumos.
Acis iekrita labs deal's ar Mtech3, bet nestradaja taure un ir japarsuj..
Tika piemekleta stures lenta, ko izdevas salodzinosi atri atrast. :) Atrs vakars pie stures un tagad jau braukajos ar stradajosu bip, bip un esmu priecigs. :))
Ka ari vakar uzliku, BEIDZOT, prieksejo glazu atsaiti.. Kura jau labu laiku metajas man bagaznieka.
Ir ari sadabuti vasaras diski, bet del ta, ka nav vel pabeigti, bilde vel nebus!! :p
Sent from my PAP5300DUO using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kā jau tev teicu. pāršūsi stūri un būs super
Juparmis rakstīja:Kā jau tev teicu. pāršūsi stūri un būs super
Trases auto sitadu stuuri ...nu hvz...butu labak kaut kur ar izvirzijumu izracis !
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Šis ir kā pagaidu variants. Bet visticamākais, ka būs ar izvirzījumu.. Tikai kā maiņas stūre uz trasi!Karrlo rakstīja:Trases auto sitadu stuuri ...nu hvz...butu labak kaut kur ar izvirzijumu izracis !
man gan liekas, ka Tu teici man, ka Tev neko tas nemaina kāda stūre, stock vai sporta ar iznesumu
p.s.
atsaite
p.s.
atsaite
Pa lielam nemaina.. Bet reāli domājot, vajadzētu iegādāties ar zinesumu, stūri, lai ir vismaz apziņā tasRidlihs rakstīja:man gan liekas, ka Tu teici man, ka Tev neko tas nemaina kāda stūre, stock vai sporta ar iznesumu
p.s.
atsaite
ps. paldies
Pa lielam jau nemaina, bet uz trases mierīgāka sirds, ka pareizais drifta rullis!
Prieks skatīties uz topiku, Good job so far!
Prieks skatīties uz topiku, Good job so far!
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 43