E36-Nizars
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 16
- chevron_right
fl bamperi un nekādas lūpas nevajag.
Tā lūpa izskatās briesmīgi. No Golfa lūpa būs smukāka un lētāka...
Prieks kur rodies kad sniegs uzsnidzis
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas ar tām rokām arā ?
variantu daudz,bet es domaju tie ir 89lvl vienrocu drifteriROLKA rakstīja:Kas ar tām rokām arā ?
no malas dzeki izskatas sadi...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Veči, dienas laikā labāk neārdaties Lielvārdē. Pa nakti, slēgtā teritorija, placī kāda droši, bet tikai ne dienas laikā kad ir intensīva satiksme. Īpaši tad kad ieslīdējāt no šosejas uz Topa pusi, jūs tā BMW marku, e36 un tas lietotājus nomelnojat citu auto vad. acīs. Un tad visi daka, ka BMW vadītaji pargalvīgi tiri-piri. Nu nafig tas jāklausās, jālasa.
Lielvārdi patrulē parasti 1-2 ekipāžas. Es tik tā pabrīdinu.
P.S. To numirzīmi pa vidu uzliec. Malā tas jau ir oldschool.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
P.S. To numirzīmi pa vidu uzliec. Malā tas jau ir oldschool.
Pēdējais labojis Churchill - 03 Feb 2014, 02:26, kopā labots 1 reizi.
Lai jau tik mauC, kāda starpība kā mūsu e36 izskatās S-line acīs
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
kāda nakts, kāda slēgta teritorija, tā tik bābas dara. Ja māki slidināties un netraucēt citiem,tad viss kārtībā arī pa dienu un satiksmē.
par to nomelnošanu, tas jau sen sabiedrībai iegājies pauros ka ar žurku brauc krāni, kuriem mazi krāni un mazvērtības kompleksi un ka atvelkot vai nospolējot tiek kaut kas kompensēts, tā kā domaju ka divi sniega drifteri tur neko vairs nemainīs.
par to nomelnošanu, tas jau sen sabiedrībai iegājies pauros ka ar žurku brauc krāni, kuriem mazi krāni un mazvērtības kompleksi un ka atvelkot vai nospolējot tiek kaut kas kompensēts, tā kā domaju ka divi sniega drifteri tur neko vairs nemainīs.
BMW-Big Money Waste
Nu Slim, es jau nesaku ka nevajag, es iesaku, kā ir labāk/ drošāk.
Un par to ka visi doma ka ar e36 brauc aptaurēti cilvēki un pimpauši ir tikai tāpēc ka čakarē citus, pēkšņi metot pa labi, pa kreisi.
Un par to ka visi doma ka ar e36 brauc aptaurēti cilvēki un pimpauši ir tikai tāpēc ka čakarē citus, pēkšņi metot pa labi, pa kreisi.
Kādu slēgtu teritoriju vai placi, kur neviens nesauks mentus Lielvārdes apkaimē pasaki un aliņš no manisChurchill rakstīja:Veči, dienas laikā labāk neārdaties Lielvārdē. Pa nakti, slēgtā teritorija, placī kāda droši, bet tikai ne dienas laikā kad ir intensīva satiksme. Īpaši tad kad ieslīdējāt no šosejas uz Topa pusi, jūs tā BMW marku, e36 un tas lietotājus nomelnojat citu auto vad. acīs. Un tad visi daka, ka BMW vadītaji pargalvīgi tiri-piri. Nu nafig tas jāklausās, jālasa.
Un nedomāju, ka te kāda baigā neslavas celšana tieši e36, jo ja svētdien biji Lvārdē, tad gan jau manīji, ka ļoti daudzi slidinājas pa dienu, turpat elvi stāvvietā viens e39 gaišā dienas laikā smuki starp visām mašīnām slīdēja, un vēlāk čalis ar balto e34 smuki paslīdēja garām. Manuprāt, tas ka Tu ieslīpē līkumā nekādu neslavu neceļ. Riepu kūpināšana un gaisa piesārņošana varbūt, bet tas arī tiek darīts attiecīgās vietās piem., lidlauka apkaimē nevis centrā
P.s.
Viens pašvaldības busiņš remontā, otru kādu laiciņu nav nācies manīt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
5dien, 6dien, 2 ekipāžas pa Lielvārdi visu dienu braukājās, viens ar Volvo otrs Reno.Linda rakstīja:Kādu slēgtu teritoriju vai placi, kur neviens nesauks mentus Lielvārdes apkaimē pasaki un aliņš no manisChurchill rakstīja:Veči, dienas laikā labāk neārdaties Lielvārdē. Pa nakti, slēgtā teritorija, placī kāda droši, bet tikai ne dienas laikā kad ir intensīva satiksme. Īpaši tad kad ieslīdējāt no šosejas uz Topa pusi, jūs tā BMW marku, e36 un tas lietotājus nomelnojat citu auto vad. acīs. Un tad visi daka, ka BMW vadītaji pargalvīgi tiri-piri. Nu nafig tas jāklausās, jālasa.
Un nedomāju, ka te kāda baigā neslavas celšana tieši e36, jo ja svētdien biji Lvārdē, tad gan jau manīji, ka ļoti daudzi slidinājas pa dienu, turpat elvi stāvvietā viens e39 gaišā dienas laikā smuki starp visām mašīnām slīdēja, un vēlāk čalis ar balto e34 smuki paslīdēja garām. Manuprāt, tas ka Tu ieslīpē līkumā nekādu neslavu neceļ. Riepu kūpināšana un gaisa piesārņošana varbūt, bet tas arī tiek darīts attiecīgās vietās piem., lidlauka apkaimē nevis centrā
P.s.
Viens pašvaldības busiņš remontā, otru kādu laiciņu nav nācies manīt
Plaču par mazs Lielvārdē? 100% neviens nesauks Lāčenē kur Lāčplēsa cehs bijušais, tad Lauktehnikā var sarunāt lielo placi(slēgta teritorija), vai uzbrauc kalnā un tur placis, nevienam netraucēsi, vakarā. Kulturas nama placis, naktī nevienam netraucēs. Lāčene ātkal jau pie kantora.
Pie kultūras nama dumjākais ko var darīt, pašvaldības policija vidēji klāt pēc pus h, no manas pieredzes, (ok, nav ceļinieki un diži piesieties nevar, bet tāpat), principā tur tieši blakus ir dzīvojamās mājas. Lāčenē pie kantora viss bedrēs, ja runājam par to laiku kad sniega vēl nebija, un tur arī sauc mentus no dzīvokļu mājām, personīgi 1x pieredzēts gan tikai.
Lauktehnikā, smuki līkumi kalnā augšā un placītis pie tā gammas veikala, vai kā viņu tur,bet New Holland sargs visu cītīgi vēro.
Vairāk interesē, kas par slēgto placi?
Lauktehnikā, smuki līkumi kalnā augšā un placītis pie tā gammas veikala, vai kā viņu tur,bet New Holland sargs visu cītīgi vēro.
It's all about the win
Aj, es vnk saku nav ieteicams dienas laikā, kad intensīva satiksme un cilvēki staigā.Linda rakstīja:Pie kultūras nama dumjākais ko var darīt, pašvaldības policija vidēji klāt pēc pus h, no manas pieredzes, (ok, nav ceļinieki un diži piesieties nevar, bet tāpat), principā tur tieši blakus ir dzīvojamās mājas. Lāčenē pie kantora viss bedrēs, ja runājam par to laiku kad sniega vēl nebija, un tur arī sauc mentus no dzīvokļu mājām, personīgi 1x pieredzēts gan tikai.
Kā man sestdien viens rūdīts rallists teica par savu sēņošanu ikdienā - tas ka es māku braukt , nenozīmē, ka tie pārējie māk
marux rakstīja:Mļin, labāk būtu beidzot spuldzīti nomainījis...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 16