Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 26
- chevron_right
Man diskiem ir 7.5 un stāv 215/45 - slīpuma tur reāli nekāda nav!
Puiši - jūs mani patiešām apbēdinājāt..
Likšu 185..
Likšu 185..
Ja Tev vajag rīt varu ielikt bildi kā izskatās.
Nu man steidzami nevajag, ta kā ieliec. Bet nu es tad tāpat domāju par 205/45. Domāju ka būs ok.
beidz nemties!!! nevajag tev nezeliguu slipumu riepai! ja vajag tad liec to 205. bet personigi man neliekas nekas smuks.
labak ar normalu riepu kura nevis ir kantaina uz augsu bet kurai ir aizsargajosaa malinja un tikai nedaudz iestiepta, izstisies super neka parak izstiepta riepa!!!
labak ar normalu riepu kura nevis ir kantaina uz augsu bet kurai ir aizsargajosaa malinja un tikai nedaudz iestiepta, izstisies super neka parak izstiepta riepa!!!
...
Bet to jau es arī saku. Es negribu ļoti iestieptu, ļoti minimālu ieslīpumu (pat gandrīz neredzamu), citādi besī ka riepa ārpus diska kā balons..
Tad jau uz 205 būs tīri ok.
Domāju ka jā!
Ruu TU pa Pūri vandies?Ruu rakstīja:Arī mans BMW bija Līgot un Jāņot!
Līgoe36.lv Gandrīz pazuda. Bet nu jau viss salikts viss smuki atpakaļ.
Vispār nē, vienkārši caurbraucot uz/no Rojas Jāņos tur pabiju.
Opā skaidrīte,domāju ka Tu pa turieni dzīvojiesRuu rakstīja:Vispār nē, vienkārši caurbraucot uz/no Rojas Jāņos tur pabiju.
Lai nu kā,esmu tur ļoti biežī
Runajot par tavu riepu tēmu,tad par slīpo maliņu sauc strechu un tam ir vesela majas lapa Ļoti daudz,kas ir atgarīgs no riepas breda,nevis platumiem Ir bijis tā,ka 2 vienāda izmēra riepas,bet atšķirīgs ražotājs un vienai ir strech,bet otrai nav rekur lapa:
http://www.tyrestretch.com/
http://www.tyrestretch.com/
Kāds var apskaidrot kas tie par vadiem un štekeriem? Uz kurieni tie iet, kas pie viņiem bijis pieslēgts? Kkāda maģija, puse vadi aprauti, bet tāpat viss darbojās. Nu ok, kondiška nestrādā.. Šķiet ka tas vadiņš aiziet uz to kondiškas trauku (tas laikam bija kondiškas trauks) un tie štekeru vadi arī.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nez, kas tie pa kontaktiem. iespejams ka kads vinus vienkarsi apgajis, savienojot kauko pa taisno. a kas tev tie pa vadiem tur karajas pari pa logu skidruma bacoku?
...
Kā jau auto nopirku bez logu šķidruma pumpīša, un pusrautiem vadiem, un bija rudens, tad vajadzēja vienu fikso ķūnu pie kojām. Tātad - tie ir ūdenspumpīša vadi. Motortelpā neesmu neko ne kārtojis, ne skaistu uztaisījis, tāpēc ir bardaks un ļoti netīrs. Kad samainīs visas sulojošās blīves, tad varēs no lēna ievest kārtību.
Brīvdienās tika pajaukta priekša. Rezultātā jaunas siksnas, kloķenes gala saļņiks un ūdenssūknis. Beidzot vairs nekustās ventilators un viss ir tip top. Protams, neiztikt bez starpgadījumiem, un salūza plastmasa draņķis, kas nāk uz termostata virsū, pie kura vienojās divas trubas. Labi ka ir Skudraa un atdzinās no Rīgas, un atveda no šrota. Paldies par to viņam, citādi gandrīz paliku K2.
Kārtīgs "serviss" Audi arī remontiņā, tikai nedaudz nopietnākā un dārgākā. Manam augumam pa zemu tas auto. Un te nu arī lietotājs Skudraa ar savu jauniegādāto auto, kurš arī drīz tiks uzfrišināts @ Ruu Garāž. Paldies par uzmanību.
Kārtīgs "serviss" Audi arī remontiņā, tikai nedaudz nopietnākā un dārgākā. Manam augumam pa zemu tas auto. Un te nu arī lietotājs Skudraa ar savu jauniegādāto auto, kurš arī drīz tiks uzfrišināts @ Ruu Garāž. Paldies par uzmanību.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lai visu to nomainītu obligāti jāravē visa priekša nost kā a4?
nezinu kā ar to saļņiku,bet lai sūkni un siksnu nomainītu pietiek tikai radiatoru izņemt!uteo rakstīja:Lai visu to nomainītu obligāti jāravē visa priekša nost kā a4?
Nu aizej papēti cik daudz brīvas vietas Tev tur tai priekšai. Es nezinu kā to dara servisā, bet es to izdarīju šādi. Jo arī ar kloķenes gala skrūvi ir ko pacīnīties.
m4z - nu jā, tam es ticu, bet nu tur pie tā saļņika - nez, varbūt var arī, bet nu pirmo reizi darīju un šādi vismaz bija viegli pie visa piekļūt + apskatīju kas notiekās ar virsbūvi.
m4z - nu jā, tam es ticu, bet nu tur pie tā saļņika - nez, varbūt var arī, bet nu pirmo reizi darīju un šādi vismaz bija viegli pie visa piekļūt + apskatīju kas notiekās ar virsbūvi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 26