Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 32
- chevron_right
CH un Kurli,cik biezhi jus esat ar tadiem skatiem,sekam dziivee saskarushies?
orginals ir orginals,bet ja cilveks nevar nolocit 2k par sev patikamiem diskiem un noperk alternativu,vinjs uzreiz ir lohs un jabrauka ar blekjiniekiem?
orginals ir orginals,bet ja cilveks nevar nolocit 2k par sev patikamiem diskiem un noperk alternativu,vinjs uzreiz ir lohs un jabrauka ar blekjiniekiem?
ar kompatu pa brugji
Neko tādu neteicu un nevienu par lohu nesaucu Tikai atbildu tiem, kas dzen huiņu. Tak poh, uzliec fake diskus un braukā laimīgs, nevis pasniedz to tā, ka tie, kas izvēlās OEM mantu ir lohi jo neizremontē dzīvokli pa to naudu, jo fake ir labāki jo var valcēt un neplaisā bļeewatafaaaaak
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tu laikam isti neuztveeri manu domu - bet Es neatlausos ar Tevi strideties , man tapat nebuus taisnibach. rakstīja:Neko tādu neteicu un nevienu par lohu nesaucu Tikai atbildu tiem, kas dzen huiņu. Tak poh, uzliec fake diskus un braukā laimīgs, nevis pasniedz to tā, ka tie, kas izvēlās OEM mantu ir lohi jo neizremontē dzīvokli pa to naudu, jo fake ir labāki jo var valcēt un neplaisā bļeewatafaaaaak
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Saskāries neesmu, balstos uz citu pieredzes, par lohu arī nevienu nesaucu. Jāatzīst, ka tas ir daudz labāk par oranžiem bleķiniekiem, kas kosmiski torčī ārpus virsbūves gabarītiem. Un nav jānoloka 2k par sev patīkamiem diskiem, tāpēc arī es meklēju diskus vietās/no cilvēkiem, kas īsti to cenu neapzinās, tādā veidā var arī uzkāpt līdz tiem 2k.cipruss18 rakstīja:CH un Kurli,cik biezhi jus esat ar tadiem skatiem,sekam dziivee saskarushies?
Kā arī tas, ka nevēlos atbalstīt kompānijas, kas kopē īstus diskus, kas ir viens no iemesliem, kāpēc oriģināliem diskiem cena tikai un vienīgi kāpj.
Sagazums vairak ka 8 gradi, savirzi nevarejam uztaisit jo rati parak sagazti un galvas neredz viena otru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Salieks, sašķaidiis disku! Nopirks jaunu vienu to kuru sapisiis!!! Cerams ka nekas nenotiks protams! :)
dzheki viss ok, man diski patiik, un neiet runa par oem vai neoem...sets ir ar labiem et un platumiem... vienk izvelejos budzeta variantu wanna be bbs rs...un beigaas uzliksu bbs uzliimes pa vidu par prieku visiem
Man visskaistakie liekas bbs rs...tacu pirkt es vinus nekad nepirksu..
Man visskaistakie liekas bbs rs...tacu pirkt es vinus nekad nepirksu..
Pēdējais labojis Zirdzins - 28 Mar 2015, 11:18, kopā labots 1 reizi.
man nav sagazuma un nebuus...nevajag it kaa nemaz!vlAdlik rakstīja:sagazums bus vairak par -3?Zirdzins rakstīja:.
ne pa temu, shodien tam touringam uztaisijam sagazhumu, pagaidam prieksa -4, aizmugure -7
Grosa visu uztaisija pa pustundu! Skruvejam lidz -11, visu kompis redz..nuugjis rakstīja:Sagazums vairak ka 8 gradi, savirzi nevarejam uztaisit jo rati parak sagazti un galvas neredz viena otru
Nu Tu i traks
rit tusinjs gulta ar anginu
Da norn... Uz pohas kaa reizJorensHS rakstīja:"Kāds ūdens?"
"Baigi slapjš"
Traki. Man peldēšanas sākas vasaras vidu
p.s. kaut kad varētu ar tavu auto un manu auto un vēl kadu uztraisīt kādu foršu snapu
Joks tikai joks. Neņemt ļaunā
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Fake wheels taapec pirku ar domu, lai paari nauda paliek daavanaiAduks rakstīja:Joks tikai joks. Neņemt ļaunā
butu nopircis bbs rs, tad man zeel sievietes un sava kunjgja, kurs sabeigts no roltoniem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 32