Nixona 320iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 27
- chevron_right
neliec flanci . tas butu stulbi. parmetini centrus otradi un iegusi savadaku skatu uz dzivu un ja tad pietruks tad pameri cik vajag vel flanci . domaju ka vajadzetu pietikt bez.
Vispār paldies par ideju, tas laikam būtu nedaudz vienkāršāk, jā.
Bet kāpēc flanči būtu stulbi?
Bet kāpēc flanči būtu stulbi?
sture paliktu nepaklausiga. es kad buveju e30 biju zalknabis un neka nezinaju uzliku 5cm flancus un je..al vadit galig garam.
Tad jau ar liela iznesuma diskiem arī tā vajadzētu būt... Šķiet neloģisks Tavs apgalvojums. Reāli, vai tad ir starpība, apmest centrus otrādi vai uzlikt flanci, riepa tāpat taču nāk uz āru.
Par to skaņu...man bija tāda pati,parādijās un pazuda,vakumņiku gan neaiztiku,sākumā lēna,pēctam ātrāk. palik,nu reāls klok klok klok bija,tad pazuda,normāli iedevu mizā un tāpat neklabēja,varu nobildēt kāds izskatijās mans motora 5tais stobrs,izmēri kompresiju labāk
skan divaini varbut ja , bet saku ko esu piedzivojisNixon rakstīja:Tad jau ar liela iznesuma diskiem arī tā vajadzētu būt... Šķiet neloģisks Tavs apgalvojums. Reāli, vai tad ir starpība, apmest centrus otrādi vai uzlikt flanci, riepa tāpat taču nāk uz āru.
Pēdējais labojis boris737 - 10 Jūn 2015, 00:45, kopā labots 1 reizi.
Nav uz sitiena ar ko mērīt. Un pirms sāku čakarēties ar ieplūdi, skaņa nebija. Tā skaņa ir no gaisa, kas sitās pa ieplūdi.Ģirts rakstīja:Par to skaņu...man bija tāda pati,parādijās un pazuda,vakumņiku gan neaiztiku,sākumā lēna,pēctam ātrāk. palik,nu reāls klok klok klok bija,tad pazuda,normāli iedevu mizā un tāpat neklabēja,varu nobildēt kāds izskatijās mans motora 5tais stobrs,izmēri kompresiju labāk
Es arī nomainiju kolektoru un sākās tāda skaņa,acīmredzot kolektorā bija iebiruši kaut kādi mēsli,kurus motors apēda,kad mainiju nebija ar ko izpūst to.
Šodien uzlikta atpakaļ M52 ieplūde... Vismaz dzinējs strādā kā nākas. Laikam tā M50 ieplūde ir deformējusies, tapēc arī piesūca to gaisu un negāja kā vajag. Škrobe par zemē nomestajiem 16eur par jaunām blīvēm, par to naudu drīzāk būtu nopircis citu M50 ieplūdi.
Uzlikts pagaidu ''oil catch tank''. Kā arī, pieskrūvēta dzinēja pravotka un ievilkts ECU salonā.
Uzlikts pagaidu ''oil catch tank''. Kā arī, pieskrūvēta dzinēja pravotka un ievilkts ECU salonā.
KO TA BEIGAS AR DISKIEM IESAKSI?
Dabūju vēlvienu M50 ieplūdi un šodien taisījos atkal mainīt... Noņēmu M52 ieplūdi nost un sāku mērīt ieplūdes kanālu izmērus galvai - 25x55mm. Izmērīju M50 ieplūdes kanālus (25x45mm) un secināju, ka blīves nenoblīvējas nemaz pie galvas, tāpēc arī man tur sūca gaisu. Tad sāku domāt, vai man vispār tā ir B20 galva, bet papētot aiz galvas uzrakstu, jā, tur rakstīts 2.0. Tad visticamāk kāds ir izfrēzējis tos kanālus lielākus. Cik pameklēju, tad B25 ieplūdei ir 25x55mm kanāli, tagad doma tādu sameklēt.
Tāpēc arī čaļi bija uzlikuši M52 ieplūdi, jo tai blīves ir vairāk nost no tiem kanāliem un tur viss sablīvējas kā vajag.
Ja kas, tagad man ir divas liekas M50B20 ieplūdes, ja kādam vajag, var dabūt.
Tad šodien vēl uzlikts elektriskais ventilators no Audi... Izmērā mazs, bet pūš kā vētra. Stulbi tik, ka difuzora nav, bet domāju, ka būs labi tāpat. Kā nekā, dāvinātam zirgam zobos neskatās. Ventilatora stiprinājumi, protams, sakrāsoti melni.
Random snaps
Tāpēc arī čaļi bija uzlikuši M52 ieplūdi, jo tai blīves ir vairāk nost no tiem kanāliem un tur viss sablīvējas kā vajag.
Ja kas, tagad man ir divas liekas M50B20 ieplūdes, ja kādam vajag, var dabūt.
Tad šodien vēl uzlikts elektriskais ventilators no Audi... Izmērā mazs, bet pūš kā vētra. Stulbi tik, ka difuzora nav, bet domāju, ka būs labi tāpat. Kā nekā, dāvinātam zirgam zobos neskatās. Ventilatora stiprinājumi, protams, sakrāsoti melni.
Random snaps
he he iepriekš jau teicu ka vajadzēja uzreiz b25 ieplūdi stutēt virsū, būtu izpalicis geremojs ar tām šaurajām ieplūdēm
labākais interneta warriors
tad orginali 2 litru galvai ir 45 mm platums iepludei|?
vaitad nevar redzet mashineshanas peedas?
zinu standartaa jau ari ir bet varetu redzet vai ir kas darits vai nee
zinu standartaa jau ari ir bet varetu redzet vai ir kas darits vai nee
...
Itkā pētīju, neko tādu uzkrītošu nemanīju... Vienīgi pabraucot ar pirkstu tālāk var just tādu kā nelielu, nelielu sašaurinājumu. Drošvien, ka labi nostrādāts ar to frēzēšanu, jo citu izskaidrojumu tam nav, ka tie kanāli ir lielāki.
Btw, nevarēju šovakar nosēdēt mājās un ap 23.00 aizlaidu uz garāžu, tad nu pīpējot un klausoties Coyote LifeStyle tika saķerta bagāžnieka grīda. Saķerta tikai, jo gāze beidzās.
Btw, nevarēju šovakar nosēdēt mājās un ap 23.00 aizlaidu uz garāžu, tad nu pīpējot un klausoties Coyote LifeStyle tika saķerta bagāžnieka grīda. Saķerta tikai, jo gāze beidzās.
otraja bilde...kas tas pa motoru tev tur?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 27