CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 59
- chevron_right
Nemeklē laimi kaut kādos kaktu kantoros kur katrs taisa pa savam.
Iedod auto kādam zinošam cilvēkam no foruma, vismaz ja maksāsi tad par kvalitāti.
Iedod auto kādam zinošam cilvēkam no foruma, vismaz ja maksāsi tad par kvalitāti.
CaK rakstīja:Un te nav runa par remontu ar visu swapu. Viņi vnk. izrēķinās cik izmaksās mašīnu saremontēt braucošā kārtībā.
Klau - es pats esmu sudus ievārijis kā saka nekludas tikai tas kas neko nedara.... bet par 'šito prasi lai atgriež naudu.... nu nenopietni...
es domāju, ka dogma varētu par šo ierēkt, jo sākumā gribēju vest pie viņa par vadu savilkšanu vien prasīja 200 EUR + vēl kondiškas uzstādīšana un logu maiņa. Kāds bija tas vecais teiciens?Mlinarts rakstīja:Man liekas ka Dogma bija liels meistars vados,bet nez vai gribēs ķēpātie :)
skopais maksā divreiz ?
jā, laikam tā bija. tad redz no kurienes tas teiciens cēlies!sandzhus rakstīja:skopais maksā divreiz ?
Pēdējais labojis CaK - 12 Mar 2015, 18:05, kopā labots 1 reizi.
Tik laba žurka sapista, jebal vnk...nevajadzēja vest prom to auto, vajadzēja uz vietas skaidroties, jo mehs varbūt arī bija pidars, bet par to ir jāatbild servisam.
Pipec vnk
Gan jau tas "māsters" ir no AudiStyle.lv Domāju, ka neviens ellesstriķis neķersies pie vadu graizīšanas bez sagatavotas papīrenes ar atmetkām kas ir kas!
Gan jau tas "māsters" ir no AudiStyle.lv Domāju, ka neviens ellesstriķis neķersies pie vadu graizīšanas bez sagatavotas papīrenes ar atmetkām kas ir kas!
Beautiful Mechanical Wonder
Tikai mans viedoklis - CaK, silti iesakū lēnām pašam apgūt ar remontēšanu, kaut vai nav instrumenti, bet to ko tu jau esi iztērējis detaļās un remontā nu man liekas ka jau sanāktu kāds mazais atslēgu komplekts, pēts tam tas jau lēnām atmaksāsies. Es savam auto arī lietas sataisu ar pāris atslēgām un nažiem pa vairākām nedēļām tad kad ir nedēļas nogales brīvas, bet vismaz esmu lietas kursā un ja kko sačakarēju, tad saprotu un mācos kāpēc tā un būs viss kārtībā nevis nebūs jāveļ vaina uz kkādiem naudas sūcējiem vai jāmeklē cits kuram jāizširī ko tad tas iepriekšējais ir darījis!
P.s. saprotu, ka varbūt kāds jau ir ko līdzīgu uzrakstījis
P.s. saprotu, ka varbūt kāds jau ir ko līdzīgu uzrakstījis
Nu ja,bet elektronika nav,tas pats,kas nomainīt stāvabolu vai stures stieni :) tpc uz elektrības lietam gan neieteiktu pašam kko ķīmiķot + ja vel cilvēkam pašam tas nemaz neintrese :)
Nu labi, vadiem varbūt jā, vadus var vienīgi pats tīt paštaisītam migliniekam
mūsu senči bija gudri un līdz ar to arī teicieni nāk pareizie, tikai jāmāk ieklausīties viņosCaK rakstīja:jā, laikam tā bija. tad redz no kurienes tas teiciens cēlies!sandzhus rakstīja:skopais maksā divreiz ?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
+1GatisB. rakstīja:Tādēļ ir servisi domāti, kur cilvēks bez zināšanām/vēlmes ķēpāties var aizdzīt savu auto un viņa vēlmes tiek izpildītas. Viņš samaksā par darbu un viss. Kaut ko bezjēgā dirst, kādēļ pats neko nedara domāju, ka ir ļoti nevietā. Jāatcerās, ka visi nav skrūvētāji.
bet nu šinī gadījumā, manuprāt, auto būtu jāsaved kārtībā tam pašam servisam, kas darbus sāka, tas ka māsters flomāsters ir aizgājis plostā nav attaisnojums un sapistās detaļas ir jāpērk jaunas.
Skarbi, bet neko darīt, sap*sts viss, ko varēja sap*st
reālākais variants būtu šobrīd vest mašīnu atpakaļ, lai servisa vadība uzņemās atbildību, liek pie darba normālu meistaru un saved mašīnu kārtībā un protams lai cilvēcīgu kārtibu ieved drošinātāju kaste
Neticu, ka atradīsies normāls elektriķis, kas būs ar mieru šits mēslus pārtaisīt, ja arī būs tad prasīs par to palielu naudas summu un tas būtu tikai normāli, Dogma arī neticu ka vairs par 200eur būtu ar mieri šito visu pārtaisīt
reālākais variants būtu šobrīd vest mašīnu atpakaļ, lai servisa vadība uzņemās atbildību, liek pie darba normālu meistaru un saved mašīnu kārtībā un protams lai cilvēcīgu kārtibu ieved drošinātāju kaste
Neticu, ka atradīsies normāls elektriķis, kas būs ar mieru šits mēslus pārtaisīt, ja arī būs tad prasīs par to palielu naudas summu un tas būtu tikai normāli, Dogma arī neticu ka vairs par 200eur būtu ar mieri šito visu pārtaisīt
nē nu es jau varētu to visu savest kārtībā arī, tikai pravodku visu no donora, un tad visu savilkt, el logiem vadus likt kkādus samoģelus nav nopietni, lētāk un ātrāk ir paņemt no donora pravodkas.
Savai žurkai el.logu ieliku pa 6-7h lēnā garā .
Protam viss bija paņemts no donora ,izmaksāja 50ls .
5gadu atpakaļ...
Protam viss bija paņemts no donora ,izmaksāja 50ls .
5gadu atpakaļ...
Piekrītu, ved atpakaļ un lai serviss labo pašu sataisīto huiņu. Ja nu kas, ir donors ar visiem elektriskajiem logiem.
youtube tak pilns ar klipiem kur viss smalki izstastits un paradits! Galvenais nevajag but slinkim...
Pie manis ar šādu piedāvājumu neviens nav griezies Tie 200Eur laikam bija domāts ne pie manis. Kādā brīvākā brīdī jau var paskatīties.kaliks rakstīja:Skarbi, bet neko darīt, sap*sts viss, ko varēja sap*st
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 59