Imis kupeja 1.8is

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
dvp
Ziņojumi: 203
Pievienojies: 23 Jan 2012, 17:52
Braucu ar: 328 Touring

14 Mar 2012, 20:00

situacija nebija tik vienkarsa, tas kas rakstits nav ta ka bija viss pilniba , bet anyway , kas bijis bijis
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
Gofmans
Ziņojumi: 345
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:33
Braucu ar: Traktoru
Atrašanās vieta: Latvija,Rīga/Dārziņi/Ķengarags
Reputācija: 1

14 Mar 2012, 20:05

kurš liedz pastāstīt no sava skata punkta ? :dron:
Profila bilde
I'm_Infinite
Ziņojumi: 488
Pievienojies: 16 Aug 2011, 17:28
Braucu ar: M54B30 -e46

14 Mar 2012, 20:16

Pilnīgi pareizi - Imi, tev neko nevar pārmest!
1. Tehnika ir tehnika un viņa vienmēr salūzīs neīstajā vietā un laikā! Tas nozīmē, ka tu vari nopirkt autiņu normālā stāvoklī, dienu pabraukt un tad viņš var salūzt - iepriekšējais saimnieks pie tā nav vainīgs!
2. Iepriekšējais saimnieks ir iepriekšējais saimnieks un tieši tāpēc viņu sauc par IEPRIEKŠĒJO saimnieku! :D Tiklīdz tu paņem auto uz sava vārda, tu pats esi parakstijies par to, ka tu viņu ņem savā īpašumā! :D
3. Tas ir bērnudārza līmenis - csdd pārrakstīt mašīnas un pēc tam zvanīties un draudēt, jo tev liekas, ka nepatīk darijums!
Tā normāli cilvēki nerīkojas! Normāli cilvēki atzīst, ka paši ir kļūdijušies un iegrābušies, nevis pārmet citiem, ka viņiem ir iesmērēts!

Es pats savu e36 pērkot arī nedaudz iegrābos - pats vainīgs, ka duraks! Nākamreiz būšu uzmanīgāks! :D
Vajag domāt pirms darīt, nevis otrādi! :idiots:
Profila bilde
Gofmans
Ziņojumi: 345
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:33
Braucu ar: Traktoru
Atrašanās vieta: Latvija,Rīga/Dārziņi/Ķengarags

14 Mar 2012, 20:18

Veeteks rakstīja:Pilnīgi pareizi - Imi, tev neko nevar pārmest!
1. Tehnika ir tehnika un viņa vienmēr salūzīs neīstajā vietā un laikā! Tas nozīmē, ka tu vari nopirkt autiņu normālā stāvoklī, dienu pabraukt un tad viņš var salūzt - iepriekšējais saimnieks pie tā nav vainīgs!
2. Iepriekšējais saimnieks ir iepriekšējais saimnieks un tieši tāpēc viņu sauc par IEPRIEKŠĒJO saimnieku! :D Tiklīdz tu paņem auto uz sava vārda, tu pats esi parakstijies par to, ka tu viņu ņem savā īpašumā! :D
3. Tas ir bērnudārza līmenis - csdd pārrakstīt mašīnas un pēc tam zvanīties un draudēt, jo tev liekas, ka nepatīk darijums!
Tā normāli cilvēki nerīkojas! Normāli cilvēki atzīst, ka paši ir kļūdijušies un iegrābušies, nevis pārmet citiem, ka viņiem ir iesmērēts!

Es pats savu e36 pērkot arī nedaudz iegrābos - pats vainīgs, ka duraks! Nākamreiz būšu uzmanīgāks! :D
Vajag domāt pirms darīt, nevis otrādi! :idiots:
+328
Profila bilde
imis
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 14 Apr 2011, 17:56
Braucu ar: e36 316

14 Mar 2012, 20:19

Tu gudriniek es itkā pats esmu iesaistīts šajā procesā un cik zinu esmu uzrakstijis kā bija, ja tu atceries kko savadāk tad raksti, kapēc vajag dirst pa tukšu gaisu? :doh:

Un pārējiem es piekrītu, pat biju gatavs nakt pretī un atdot kompactu par 850Ls, pasaki ka tā vēl nebija!
Attēls
GYMKHANA.LV
Profila bilde
rews
Ziņojumi: 1170
Pievienojies: 20 Nov 2011, 11:26
Braucu ar: Melnu cabrio
Atrašanās vieta: Riga

14 Mar 2012, 20:25

Te jau var izveidot veselu sēriju raidijumam " OKHA " :D
Attēls
Profila bilde
dvp

14 Mar 2012, 20:26

imis rakstīja:Tu gudriniek es itkā pats esmu iesaistīts šajā procesā un cik zinu esmu uzrakstijis kā bija, ja tu atceries kko savadāk tad raksti, kapēc vajag dirst pa tukšu gaisu? :doh:

Un pārējiem es piekrītu, pat biju gatavs nakt pretī un atdot kompactu par 850Ls, pasaki ka tā vēl nebija!

bla savu nevareji pardot, abi nonem no uzskaites, un caur kantori panem lapeli lai varetu tikai ta uzlikt uzskaite uz savu vardu , kamer nebija uzlikti vnk ignoreji un atrunajies n nemainijies

un alternativs lai cilveks pardod tavu huli kas dzirkstelo ka brinumsvece jau pirmajos km , un vel atperk pa lielam sumaam, nu loti jauka pretimnaksana

vislabakais parts caur pazistamiem tas tika darits, un re pazinas mak ta rikoties ar :super:
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

14 Mar 2012, 20:27

Arī man ir viedoklis. :lol:

1. VIENMĒR vajag pārrakstīt uzreiz un līdz galam. Kaut vai tapēc, ka visi sodi, ko jaunais īpašnieks sataisa joprojām nāk uz tevi un pofig ka esi viņu noņēmis no sava vārda.

2. ja otram nav naudas, tad vajag delikāti pasūtīt drst, norādot linku uz kādu vaz vai ford sierra sludinājumu. :lol: Jo nu galu galā - ja čalim nav naudas pārrakstīšanai, kāda vēl var būt runa par kkādu auto uzturēšanu kārtībā? Tādiem der e-talons, nevis auto.

3. pēc tam kad auto ir pārrakstīts, vari viņu sūtīt drst (un pat ne tik delikāti), ja viņš īd kko par uzmešanu, sliktu stāvokli utt. Viņš auto taču apskatījās, dzina uz servisu, taisīja diagnostiku utt. Ja neko neatrada, pats vainīgs. Un ja nedzina uz servisu, arī pats vainīgs. :emo: tādus dzīve izārstēs. :lol:

4. visiem no pieredzes iesaku mēģināt filtrēt ar ko veicat darījumus. muļķus vajag sūtīt ratā jau laicīgi. Ja cilvēks pērkot 20gadus vecu auto par summu, kas ir labi ja 10% no tā sākotnējās vērtības (un pasarg'dies vēl auto zem tirgus cenas) skatās kkādas ielaisājušas gumijiņas, noberztas plastmasiņas utt, tad nav jēgas talāk runāt, kāp mašīnā un brauc prom. Tāpat tur beigās nekas nesanāks. Un pat ja sanāks, viņš čakarēs vēl prātu ar dažādām stulbībām, gluži kā šis primāts, kas pēc darījuma veikšanas, vēlas mainīties atpakaļ.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
dvp

14 Mar 2012, 20:27

es joprojam nesaprotu kapec es rakstu :gigigi:
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
m4z
Ziņojumi: 1432
Pievienojies: 10 Apr 2011, 16:30

14 Mar 2012, 20:29

+325 ch :emo: :emo:
Profila bilde
m4z

14 Mar 2012, 20:31

dvp rakstīja:es joprojam nesaprotu kapec es rakstu :gigigi:
jo tev vel neaiziet tas, ka ir vienalga ka vel nebija parakstiti. normāli cilvēki atpakaļ nemainās :emo:
Profila bilde
dvp

14 Mar 2012, 20:32

ne nu sava zina es piekritu , bet pazinas :doh:
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 5

14 Mar 2012, 21:31

m4z rakstīja:
jo tev vel neaiziet tas, ka ir vienalga ka vel nebija parakstiti. normāli cilvēki atpakaļ nemainās :emo:
izskatās, ka Tu nezini likumdošanu :D Bet es tikai saku, nebrauc neko virsū man tagad, es kā no malas skatītājs ;)
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

14 Mar 2012, 21:35

Pacha rakstīja:izskatās, ka Tu nezini likumdošanu :D Bet es tikai saku, nebrauc neko virsū man tagad, es kā no malas skatītājs ;)
šo lūdzu izskaidro sīkāk.. :rolleyes:
Privātpersonai pārdodot auto nav jāgarantē preces kvalitāte..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
m4z

14 Mar 2012, 21:36

Pacha rakstīja:
m4z rakstīja:
izskatās, ka Tu nezini likumdošanu :D Bet es tikai saku, nebrauc neko virsū man tagad, es kā no malas skatītājs ;)
tu man par to likumdošanu? :D
Profila bilde
Pacha
Ziņojumi: 2086
Pievienojies: 10 Jan 2012, 20:28
Braucu ar: ...
Reputācija: 5

14 Mar 2012, 22:06

Visiem čillax, nēesmu kūdītājs ;)
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

14 Mar 2012, 23:26

ch. rakstīja:Arī man ir viedoklis. :lol:

1. VIENMĒR vajag pārrakstīt uzreiz un līdz galam. Kaut vai tapēc, ka visi sodi, ko jaunais īpašnieks sataisa joprojām nāk uz tevi un pofig ka esi viņu noņēmis no sava vārda.

2. ja otram nav naudas, tad vajag delikāti pasūtīt drst, norādot linku uz kādu vaz vai ford sierra sludinājumu. :lol: Jo nu galu galā - ja čalim nav naudas pārrakstīšanai, kāda vēl var būt runa par kkādu auto uzturēšanu kārtībā? Tādiem der e-talons, nevis auto.

3. pēc tam kad auto ir pārrakstīts, vari viņu sūtīt drst (un pat ne tik delikāti), ja viņš īd kko par uzmešanu, sliktu stāvokli utt. Viņš auto taču apskatījās, dzina uz servisu, taisīja diagnostiku utt. Ja neko neatrada, pats vainīgs. Un ja nedzina uz servisu, arī pats vainīgs. :emo: tādus dzīve izārstēs. :lol:

4. visiem no pieredzes iesaku mēģināt filtrēt ar ko veicat darījumus. muļķus vajag sūtīt ratā jau laicīgi. Ja cilvēks pērkot 20gadus vecu auto par summu, kas ir labi ja 10% no tā sākotnējās vērtības (un pasarg'dies vēl auto zem tirgus cenas) skatās kkādas ielaisājušas gumijiņas, noberztas plastmasiņas utt, tad nav jēgas talāk runāt, kāp mašīnā un brauc prom. Tāpat tur beigās nekas nesanāks. Un pat ja sanāks, viņš čakarēs vēl prātu ar dažādām stulbībām, gluži kā šis primāts, kas pēc darījuma veikšanas, vēlas mainīties atpakaļ.
Šitiem tekstiem var vairāk kā piekrist, nesaprotu tos nīdekļus kas lietotam auto meklē sīkākos kasjakus, šitā ar pasūtīju vienu opi beigās dirst, kad gribēja no manis volvo s40 pirkt, auto jau tā bija ļoti sterils, bet šim redz divi punktiņi mazi, kas uz kapota ar akmentiņiem krāsu iesituši trucējot :gigigi:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

14 Mar 2012, 23:44

Gribētos protams dzirdēt otra īpaSnieka razkladu
bet līdz šim neredzu nekādu uzmetienu.
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

15 Mar 2012, 10:28

+1 renio. nevar neko spierst, ka viens izstāsta un otrs klusē-- tā teikt klusēšana piekrišana :)
Profila bilde
imis
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 14 Apr 2011, 17:56
Braucu ar: e36 316

18 Mar 2012, 23:40

Attēls
Piemērītas vasaras tupeles, bet nu jau ir nost un sākās pucēšana, par centra krāsu nezinu, vēl neesmu izdomājis :bmw:
Attēls
GYMKHANA.LV