Ģirts New black saloon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 16
- chevron_right
ja,es zinu iskam 140hp 2.0 150 hp. ai,iesakumam bus labs,vismaz pasapzina ari labaka ka brauc tomer ar bmw cienigu motoru un 6 cilindriem, nevis kkadu 4 cilindru triperi
ar laiku gan jau protams bus kads 2.5,maby pat 2.8,jaskatas atkariba kads 4akars bus,jo original ieksa stav m50b20 91 gada!
ar laiku gan jau protams bus kads 2.5,maby pat 2.8,jaskatas atkariba kads 4akars bus,jo original ieksa stav m50b20 91 gada!
Chakars nekaads:) Man bija 316 m43b16 ar automaatu un triis dienu laikaa palika par 325 ar manuaali
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu jaa,zinu,ne nu tas ka piemeram,ja man tas ir bez vanosa 2.0,
ka butu ja es liktu 2.5 bez vanosa
un ka butu ja es liktu 2.5 ar vanosu?
tie 10 poni un 15nm ari daudz ko dod ja auto stavoklis +/- vienads un shoferi ar pareizam rokamOrkaans rakstīja:Ja ir normaala iska un normaals shoferiitis tad var arii 320 uzvilkt Iska ir asaaka un bik vieglaaka ,liidz ar to arii startu var labaak panjemt Starpiiba ir tikai 10 ponijiRuu rakstīja:Neverās, neverās kā 6 podi, skaņa arī pretīga. Patēriņš +/- vienāds, vismaz ja Tu saki ka Tev 8 litri. Man it kā ir 9 litri.
Starpiiba nekaada! Tik smadzenes jaamaina un viss
(tas bij domaats par vanosiem)
(tas bij domaats par vanosiem)
Pēdējais labojis Orkaans - 04 Mar 2012, 14:13, kopā labots 1 reizi.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
2.0 labak ar vanosu, 2,5 ari bez vanosa var likt bik labak velk pie zemiem neka 2.0 bez vanosa.bogdan99 rakstīja:nu jaa,zinu,ne nu tas ka piemeram,ja man tas ir bez vanosa 2.0,
darba zinja atshkiribas nav ja viss sbora.
Pēdējais labojis Vitalx325 - 04 Mar 2012, 14:15, kopā labots 1 reizi.
nu skaidrs,tnx.!
Uzvilkt domāju, ka var bet baraukšana ikdienā kā diena pret nakti, iska pa lielamo lai ietu ir jāzāģe apgriezienos, bet 6cilindrīgais daudz vienmērīgāks un patīkamāks lēnām ripinot, lielāks komforts pie zemiem apgriezieniem, ja patīk visu laiku turēt gāzes pedāli iespiestu tad is labāks, bet ja patīk lēnām kruīzēt pa laikam uzdodot, tad 2.0 3x labāksOrkaans rakstīja:Ja ir normaala iska un normaals shoferiitis tad var arii 320 uzvilkt Iska ir asaaka un bik vieglaaka ,liidz ar to arii startu var labaak panjemt Starpiiba ir tikai 10 ponijiRuu rakstīja:Neverās, neverās kā 6 podi, skaņa arī pretīga. Patēriņš +/- vienāds, vismaz ja Tu saki ka Tev 8 litri. Man it kā ir 9 litri.
tiesi ta ari ar is bija,ka japazagee diezgan biezi!
Jaunajiem 3er nāk tikai 4cilindru banzīnnieki,tā ka mazmotorus, lūdzu, neaiztikt!bogdan99 rakstīja:vismaz pasapzina ari labaka ka brauc tomer ar bmw cienigu motoru un 6 cilindriem, nevis kkadu 4 cilindru triperi
pareizi marux
bet nu ir daudz par īsu man tas 4podnieks, bet nu kā ir tā ir.. laikam labākais no 4podniekiem - is ..
bet nu ir daudz par īsu man tas 4podnieks, bet nu kā ir tā ir.. laikam labākais no 4podniekiem - is ..
no 4 podiem viennozimigi ir is, ja velreiz butu janem kads no siis saimes,tad tikai un vieniigi isu!
bet ir tomer tie 4 podi par isu!
bet ir tomer tie 4 podi par isu!
man pašam ir bijusi iska,gan 2.0 bez vanosa un tgd ir 2.5 vanos! Varu teikt tik to ka iska ir super,bet agri vai vēlu viņa paliek pa īsu,tāpat bij ar 2.0 pēc neilga laika palika pa īsu,tgd 2.5 vanos nu so so drīz jau būs pa īsu,bet nu viennozīmīgi 6cilindrieks ir dinamiskāks un patīkamāka braukšana!
coupe 2.8
šodien pasedēts jaunajā,noskatitaja bmw! tad izkapts ara,apiets apkart un tad atkal pasedets sofera benkī tad papipets,parunats un iets majas!
Staasti siikaak ,ja jau saaki
Zaglis, mļe!!
ne,vel jau ne,drosi varu teikt,naw M3
vel jau mazliet intrigas,pagaidam auto nav ne gajejs ne karoga nesejs,bet lidz ko vinjs saks rukt ta ka man patik,ta ari bus iesakumam 4 dal bildiite
bus bus! tikai pacietibu!
varu teikt,ka nebus vairak 2 durvis,bus 4, bet kas ar aizmuguri darasa par to vel zinatnieki stridas,patik gan sedni,gan kuutinjas..
Pēdējais labojis bogdan99 - 06 Mar 2012, 20:23, kopā labots 1 reizi.
intrigants
iedvesmojos no seriala intigrante
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12