zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 73
- chevron_right
Lai arī man nepatīk tas rozā tonis, tik un tā ir labi!
Nav jēgas klausīties ko citi saka... pat visi pareizie līmē lukturus ar dzeltenām un zilām plēvēm un tad viss ir okei
P.S. Tagad ejot pa ielām arī sitam visus dzelteni piečurātos lukturus un miglas? tādu ir daudz, daudz ....
Nav jēgas klausīties ko citi saka... pat visi pareizie līmē lukturus ar dzeltenām un zilām plēvēm un tad viss ir okei
P.S. Tagad ejot pa ielām arī sitam visus dzelteni piečurātos lukturus un miglas? tādu ir daudz, daudz ....
Pats ar tādām izvirtībām nodarbojos agrāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur dabūji šo e36, ja nav noslēpums?
Kā kur? Nopirku:Dnone36 rakstīja:kur dabūji šo e36, ja nav noslēpums?
izskatās pēc zināma atuo, bet varbūt ari šaubos
Katra ziņa nesmu pirmais saimnieks:d viens foruma lietotājs padalijas ar bildem kads bijis pirms paris gadiemnone36 rakstīja:izskatās pēc zināma atuo, bet varbūt ari šaubos
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ne pie kādas krāsas mašīnas, nekad un nemūžam nepiestāvēs nevieni enģeļi, kas izgaismo luktura fonu vai visu ārējo luktura stiklu! Tas izskatās pēc ķīnas un nekā vairāk.ikey07 rakstīja:Pie baltas mašīnas tās lampas piestāvēs.
Tā izskatās eņģeļi
Slēpts saturs: Parādīt
"Lēts ķīniešu mēsls" un "māskla" vai "gaume" - Nu neiet tie vārdi kopā.
Nu vecīt tu ari salidzināji kautkādu nezinu kadu Bmw pret e36 94gada.I'm_Infinite rakstīja:Ne pie kādas krāsas mašīnas, nekad un nemūžam nepiestāvēs nevieni enģeļi, kas izgaismo luktura fonu vai visu ārējo luktura stiklu! Tas izskatās pēc ķīnas un nekā vairāk.ikey07 rakstīja:Pie baltas mašīnas tās lampas piestāvēs.
Tā izskatās eņģeļiNevis šitā - pēc prožektoriem kā augstāk redzamajā bildē. Vienalga - gaumes jautājums vai nē, bet visiem tak prātā iešaujas, ka "kārtējais stabo fans "uztjūnējis" sev autiņu ar lētiem ķīniešu mēsliem." Nejau, kā jūs iedomajaties "Wow ku kruta, kaut man būtu tādas reālas lampas, kā, paļubomu viņam 5hp ir klāt no šitiem."Slēpts saturs: Parādīt
Katrā ziņa šie engeļi kas ir man iskatas daudz daudz labak neka tas ķinaa lampas kuras nak kopa ar pavarotu un iebuvetiem eņgeļiem
Dzeltenām durvīm arī vajadzētu piestāvēt.
Dzeltenas durvis ir Hapo.Spekis rakstīja:Dzeltenām durvīm arī vajadzētu piestāvēt.
Man viss bus viena krāsa.
+318isI'm_Infinite rakstīja: Ne pie kādas krāsas mašīnas, nekad un nemūžam nepiestāvēs nevieni enģeļi, kas izgaismo luktura fonu vai visu ārējo luktura stiklu! Tas izskatās pēc ķīnas un nekā vairāk.
Tā izskatās eņģeļiNevis šitā - pēc prožektoriem kā augstāk redzamajā bildē. Vienalga - gaumes jautājums vai nē, bet visiem tak prātā iešaujas, ka "kārtējais stabo fans "uztjūnējis" sev autiņu ar lētiem ķīniešu mēsliem." Nejau, kā jūs iedomajaties "Wow ku kruta, kaut man būtu tādas reālas lampas, kā, paļubomu viņam 5hp ir klāt no šitiem."Slēpts saturs: Parādīt
Tur gan domas dalās šoreiz.zurkae36 rakstīja: Nu vecīt tu ari salidzināji kautkādu nezinu kadu Bmw pret e36 94gada.
Katrā ziņa šie engeļi kas ir man iskatas daudz daudz labak neka tas ķinaa lampas kuras nak kopa ar pavarotu un iebuvetiem eņgeļiem
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nee, izskatas tieshi pec tadas pashas atejas ka tie ķīnas sūdizurkae36 rakstīja:Nu vecīt tu ari salidzināji kautkādu nezinu kadu Bmw pret e36 94gada.I'm_Infinite rakstīja:Ne pie kādas krāsas mašīnas, nekad un nemūžam nepiestāvēs nevieni enģeļi, kas izgaismo luktura fonu vai visu ārējo luktura stiklu! Tas izskatās pēc ķīnas un nekā vairāk.ikey07 rakstīja:Pie baltas mašīnas tās lampas piestāvēs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tev pravas ir?, liksi slipi? sametini bloķi ar 1,6 labi griežot.
Nelikšu neko slipi:D bija man jau ar metināto reduktoru nau ne vainas tiri labi varēja plaucēt.autoAM rakstīja:tev pravas ir?, liksi slipi? sametini bloķi ar 1,6 labi griežot.
Sveiks!
Lūdzu rakstībā nelieto angļu burtus ja vien vārds nav angliski, lūdzu cieni citus foruma biedrus! Biedrs Ch. ir arī foruma moderators un ir tiesīgs vērtēt topika saturu!
Pārējo uzrakstīšu privāti!
Lūdzu rakstībā nelieto angļu burtus ja vien vārds nav angliski, lūdzu cieni citus foruma biedrus! Biedrs Ch. ir arī foruma moderators un ir tiesīgs vērtēt topika saturu!
Un ko man tgt klusēt kad viens foruma moderators kautko parmet vislaik? Tas ka vins ir moderators nedod vinam tiesibas vislaik kautko murgot. Ja velas lai raksta kadu padomu vai ari ja ir kas slikts sakams lai patur pie sevis.JānisK-[JK] rakstīja:Sveiks!
Normāli, paslēgā gabarītus iekšā ārā, sanāk mirgalkas.
Kāds policists ar sliktu garīgo varētu uzlikt sodu 2 mašīnu vērtībā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tas jau bija power stila uzdirsiens.zurkae36 rakstīja:Dzeltenas durvis ir Hapo.Spekis rakstīja:Dzeltenām durvīm arī vajadzētu piestāvēt.
Man viss bus viena krāsa.
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Jānis.P rakstīja:Normāli, paslēgā gabarītus iekšā ārā, sanāk mirgalkas.
Tas pat nav smieklīgi, tur arī sutkas var dabūt
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 73