Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 88
- chevron_right
Bagaazhniekaa ir balons gaazei
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu ko lai saka malagets..
*kamer mans sezsetā
*kamer mans sezsetā
Tev balons ir tajaa vietaa tur kur parasti akiitis staav?Orkaans rakstīja:Bagaazhniekaa ir balons gaazei
Zapaskas vietaa:) Tur kur akjiitim buutu jaabuut man visaadi siikumi un instrumenti staav
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Isteniibaa neredzu taadu vajadziibu mekleet vadus un vilkt cauri visam salonam uz bagaazhnieku. Man vinjsh motortelpaa apzaluuti nemaisa
Ja nav noslēpums cik gāzes iekārta izmaksāja. ?
Man vinja izmaksaaja tik daudz ,ka reaali pa 2 meeneshi vinja sevi jau buus atpelniijusi:)
Bet vispaar taadu iekaartu pie mana meistarinja uzlikt izmaksaa 500Ls (6 cilindriem)
Bet vispaar taadu iekaartu pie mana meistarinja uzlikt izmaksaa 500Ls (6 cilindriem)
Un piemēram 4 cilindriem.. ? Kādu atlaidi ir iespejams sarunāt. ?
labs labs isteniba es ari labprat iestelletu gazes sistemu, tikai man nebutu kur vinju uzpildit
...
jau 4 cilindru motoram gāzi - nuu ve4i..jurcis rakstīja:Un piemēram 4 cilindriem.. ? Kādu atlaidi ir iespejams sarunāt. ?
Man pirms tam bija 1.6 automaats ar gaazi! Nobraucu veselus 2 gadus
Nevienu sliktu vaardu nevaru pateikt!
Nevienu sliktu vaardu nevaru pateikt!
kāda starpība kāds motors, ja var uz pusi lētāk braukt?možais rakstīja:jau 4 cilindru motoram gāzi - nuu ve4i..jurcis rakstīja:Un piemēram 4 cilindriem.. ? Kādu atlaidi ir iespejams sarunāt. ?
+100000000000000
nevajag ve4i uzvilkties... es izsaku tikai savu viedokliuteo rakstīja:kāda starpība kāds motors, ja var uz pusi lētāk braukt?možais rakstīja:jau 4 cilindru motoram gāzi - nuu ve4i..jurcis rakstīja:Un piemēram 4 cilindriem.. ? Kādu atlaidi ir iespejams sarunāt. ?
kurš tad uzvelkas? vnk izteicu savu viedokli
Ja nekas nemainiisies ,tad redzeesiet manu auto 09.10.2011 peedeejaa street gonkaa bikjerniekos
piedalīsies?
Pats tikai kaa mehs:)
Mans auto buus ar citu pilotu!!!! Paarbaudiitu (vienkaarshi koleegjis buuvee savu auto, un mn kameer nav pabeidzis vajag izpaliidzeet) Lielaakaa dalja ieksh mana auto ir instaleeta no vinjeejaa
Mans auto buus ar citu pilotu!!!! Paarbaudiitu (vienkaarshi koleegjis buuvee savu auto, un mn kameer nav pabeidzis vajag izpaliidzeet) Lielaakaa dalja ieksh mana auto ir instaleeta no vinjeejaa
Vnk intereses pēc jautāju cik maksās uz 4 cyl. Bet nu vairs jau nav aktuāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …