KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 25
- chevron_right
es ar par to - vai nu visu m paku shitai kutinjai, vai atstat tadu kada ir tagad
Reliņus
Piekrītu! Man ar kaut kā prasās reliņusaupinsh rakstīja:Reliņus
Turu pie mājas stāvlaukumā. Nemaz nezinu cik maksā tajā stajankā pāri ielaijurcis rakstīja:
Par to tiešam labi apdomā. Man viens m-bampers ar visu sastāvu un nummuriem aizgāja. diezvai tava drauzdzene gribēs krāmēties ar nozagtajiem nummuriem un visu pārējo, ja vien liec tur stāvietā kas ir pāri ielai. Cik tur maksa?
aupinsh rakstīja:Reliņus
Reliņi arī jau sen iegādāti, tikai laika trūkuma dēl nav uzinstalēti.armis9 rakstīja:Piekrītu! Man ar kaut kā prasās reliņusaupinsh rakstīja:Reliņus
Ceru, ka nebūšu piekāsts un būs kā man vairāki stāstīja, ka tos relinjus uzlikt nevajagot but problemai. Janorauj tik griestu apšuvums un tur jau visas skruvju vietas ir-tik jaizurbj caurumi. Ja nē, tad bus ko padarboties.
Vrbt kāds ir ko tādu jau darijis?
Ir, ir jau vietas bundžā
Tas priecē!
Tad tik ņēmšu bori un pestīšu cauri jumtam
Šeit Somijā vakari gari un nav ko darīt-laikam jābrauc savākt auto, lai var pa vakariem padarboties gar to
Tad tik ņēmšu bori un pestīšu cauri jumtam
Šeit Somijā vakari gari un nav ko darīt-laikam jābrauc savākt auto, lai var pa vakariem padarboties gar to
Aiz gara laika, sēžot un neko nedarot ar auto, bet tikai domājot šo un to, esmu nonācis pie tādas domas, ka negribu savam likt virsū ķīnas M-bamperi
Ir doma pamazām salasīt oriģinālo Mpaku, izņemot spoguļus, tad arī to sakrāsot un likt virsū!
Paskatoties un papētot bildes net'ā-diez ko labi neizskatās pliks M bamperis. Uzreiz prasās sānu moldingi un sliekšņi
Tākā uz šo sezou neko vairs neuzlabošu M-ziņā
Droši drīkst izteikt kritiku un ieteikumus
Patīk tāds kāds viņš ir. Stock.
Ir doma pamazām salasīt oriģinālo Mpaku, izņemot spoguļus, tad arī to sakrāsot un likt virsū!
Paskatoties un papētot bildes net'ā-diez ko labi neizskatās pliks M bamperis. Uzreiz prasās sānu moldingi un sliekšņi
Tākā uz šo sezou neko vairs neuzlabošu M-ziņā
Droši drīkst izteikt kritiku un ieteikumus
Patīk tāds kāds viņš ir. Stock.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nez ,man jau ar dikti patiik ,kaads vinjsh tev ir tagad
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ko iesakāt darīt ar bampera nekrāsotajām apakšām!?! Krāsot auto krāsā vai atstāt pelēki melnās? Ja nokrāsos bamperu apakšas, tad neleks acīs nekrāsotie sliekšņi?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja kraasosi buferu apakshas, tad jaakraaso arii sliekshnji
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man jau liekas, ja krāsotu bamperiem apakšas tad arī būtu jānokrāso sliekšņi,savādāk kaut kā dīvaini izskatītos
man patik kā ir, nekrasotas
+1 smuks tourings arii bez m-pakas
Ir ir krusti! Tikai bilde tādā leņķi, ka grūti saprast kas tur ir!
uzliksi m-paku tad ari varesi nokrasot apakshas
Tā arī darīšu Šitos bamperus atstāšu ar melno apakšu. Tikai aizmugurējo dikti prasās mainīt.
Tāpēc gaidu piedāvājumus ar aizmugures bamperi
Tāpēc gaidu piedāvājumus ar aizmugures bamperi
ir smuks, t'iri labi izksatas ari bez m pakas, domaju atstaj melnas apaksas
tik iespraud korkus slieksnos!
tik iespraud korkus slieksnos!
Korķi no sliekšņiem bij izņemti uz pāris stundām, jo auto tika kārtīgi nomazgāts un izšrubētas visas maliņas-tai skaitā arī dankreta vietas un atstāts pažāvēties bez vēciņiem
Skaidrs
Aizmugure riepas briziem nelien arkas?
Aizmugure riepas briziem nelien arkas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11