Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 37
- chevron_right

Ziemas sezonas sākumā jau sāku domāt par nākamo vasaru un trakulībām, kuras gribētos dabūt gatavas. Bez arku valcēšanas neiztikt, jo pagāšnedēļ tika iegūti R17x9.5 ET13 (aizmugure) un R17x8.5 ET13 (priekša), diski no piķorkas.
Ar 8.5 un ET10 ir skaidrs, ka priekša ir ok, bet kā būs ar aizmuguri? Nezinu.
Tagad domāju (jau atkal) par to, ko un kā labāk stretčot un kā labāk modificēt aizm. arkas (kuras anyway ir jālabo, jā, jau atkal), lai dabūtu ratus zem tām.
Ir doma par pak. disku " pēdas" noviprošanu par pāris mm, tādējādi iegūstot vismaz ET15-16, kas nedaudz, bet atvieglotu disku dabūšanu arkās.
Kādas idejas/ieteikumi/atsauksmes par pēdas virpošanu?
Tāpat šovakar sāku nopietni ķerties klāt CheckControl tēmai - moduļa štekeriem sadalīti vadi, kur kuram jāiet, apzināts, kur kuri vadi ir un aptuveni pakalkulēts, cik ilgs laiks savilkšanai varētu aiziet. Shēmas izprastas un mēnesi ilgā morālā nogatavošanās laikam ir pabeigta. Centīšos visu arī fočēt un iegaumēt, lai, veiksmīgas instalācijas gadījumā, varu uztaisīt, iespējams daudzu ilgi gaidīto, DIY Tutoriāli
Novēliet veiksmi!
Ar 8.5 un ET10 ir skaidrs, ka priekša ir ok, bet kā būs ar aizmuguri? Nezinu.
Tagad domāju (jau atkal) par to, ko un kā labāk stretčot un kā labāk modificēt aizm. arkas (kuras anyway ir jālabo, jā, jau atkal), lai dabūtu ratus zem tām.
Ir doma par pak. disku " pēdas" noviprošanu par pāris mm, tādējādi iegūstot vismaz ET15-16, kas nedaudz, bet atvieglotu disku dabūšanu arkās.
Kādas idejas/ieteikumi/atsauksmes par pēdas virpošanu?
Tāpat šovakar sāku nopietni ķerties klāt CheckControl tēmai - moduļa štekeriem sadalīti vadi, kur kuram jāiet, apzināts, kur kuri vadi ir un aptuveni pakalkulēts, cik ilgs laiks savilkšanai varētu aiziet. Shēmas izprastas un mēnesi ilgā morālā nogatavošanās laikam ir pabeigta. Centīšos visu arī fočēt un iegaumēt, lai, veiksmīgas instalācijas gadījumā, varu uztaisīt, iespējams daudzu ilgi gaidīto, DIY Tutoriāli

Novēliet veiksmi!

veiksmi!
P.S. vēl joprojām neesi iztīrījis savu fotoaperātu?!
P.S. vēl joprojām neesi iztīrījis savu fotoaperātu?!

Bildes, bildes, bildes studijāāāāā

Kādas bildes?STUDENTS rakstīja:Bildes, bildes, bildes studijāāāāā![]()

Erda, nestreso, visas bildes jau ir PC, tik jāsaņemas salikt failos

Kā kādas?? Stāsti te vareni, ka tādus un šitādus diskus nopircis..
Tad parādi.. kas par diskiem, kā izskatās utt.. protams, ja nav kkāds sezonas sikrets līdz pavasarim
Tad parādi.. kas par diskiem, kā izskatās utt.. protams, ja nav kkāds sezonas sikrets līdz pavasarim

Kāds tur vēl noslēpums, neviens tač Tev viņus nenoņems un ja kāds gribēs, tad tāpat nopirks tādus pašus...
Bildes studijā! 

Nu ok, iemetīšu bik vēlāk, jārāpjas garāžaugšā, jāfočē 

Izdīcāt no manis bildes
Lai arī nav fočēts ar normālu aparātu, bet domu saprast var
Plaukta nav: Un arkās perfekti ielien:

Visu laiku negribēju R17, jo nevar tik Lowz, kā ar R16, bet laikam būs jāpieņem izaicinājums
Vidi būs atkal kādā spilgtā krāsā
Ar arkām jau ir plāns, ko salasījos Gūglē - džeki mēdz metināt e46 priekšējo spārnu arkas iekšā E36 pakaļējo arku vietās, tādējādi dabonot platas arkas, kurās lien rati

Lai arī nav fočēts ar normālu aparātu, bet domu saprast var

Plaukta nav: Un arkās perfekti ielien:

Visu laiku negribēju R17, jo nevar tik Lowz, kā ar R16, bet laikam būs jāpieņem izaicinājums

Vidi būs atkal kādā spilgtā krāsā

Ar arkām jau ir plāns, ko salasījos Gūglē - džeki mēdz metināt e46 priekšējo spārnu arkas iekšā E36 pakaļējo arku vietās, tādējādi dabonot platas arkas, kurās lien rati

Pēdējais labojis Kon4a - 05 Nov 2012, 18:01, kopā labots 1 reizi.

Īr naiss...
Es jau lieku, ka vajag riepas stretchot nevis arkas vandīt ārā.
Skatos, manu marku pīpē.

Skatos, manu marku pīpē.

Jā, patīk man tas KlikšķisNixon rakstīja:Īr naiss...Es jau lieku, ka vajag riepas stretchot nevis arkas vandīt ārā.
![]()
Skatos, manu marku pīpē.

beidz, ar stretchu (maziņu) pat mani 8.5 R16 berza arkas, ar šitiem vispār būtu kaputt

biju domājis, kas paņems šos diskus
var jau taisīt strechu, bet tad ir jātaisa arī sagāzums, lai kaut cik ieietu. Bet nu riepa būtu jāliek vismaz 195/40 un tāpat man liekas ka jeļi jeļi ieies.

var jau taisīt strechu, bet tad ir jātaisa arī sagāzums, lai kaut cik ieietu. Bet nu riepa būtu jāliek vismaz 195/40 un tāpat man liekas ka jeļi jeļi ieies.

Nu 195/40 būs pa traku, vismaz cik saka tyrestretch.com un willtheyfit.comRENIO rakstīja:biju domājis, kas paņems šos diskus![]()

Gribās dabūt pašu disku arkā iekšā, vai vismaz līdz ar malu, jo gribu Lowz ar platiem, lieliem diskiem, jā, zinu, esmu mazliet slims

Tāpēc ir doma, kādus 2-3mm no pēdas novirpot, tad izvalcēt (t.i. vismaz pielocīt iekšmalu) arkas, sastretčot min. 205/40 un skatīties kā ir

Ar priekšu no problemõ - 8.5 un ET10 šovasar bija ok ar arkām, tad jau 8.5 un ET13 būs vispār ideāli

P.S. Par krāsu runājot - paieturēties pie pagāšvasaras zaļā, vai mēģināt ko jaunu?

^^^^^
Derēs, tagad jādomā par riepu izmēriem
Tik man priekšā 8.5, aizmugurē 9.5 
Derēs, tagad jādomā par riepu izmēriem

Man bija r17 8.5 et13 ar 205/40 nevalcētās arkās līkumos pakaļējās arkās skārās un varēja braukt tikai divtā mašīnā
bet ja pavalcētu un saregulētu sagāzumu tad domāju var dabūt arkā

Man liekas, ka 195/45 būtu labāks izmērs par 205/40, taču to 195/45 laikam grūtāk dabūt.
Vienmēr patikuši plati diski uz zemiem auto

nu man uz 9j et15 195/40 bija kaut kads strech, bet ja gribi lidz kantei nosedinat tapat arkas gaaja...
205/40 vispaar momentani arkas bija... par 215/40 nerunasim , kur gandriz strech nav un par sedinatu tad var aizmirst...
meginu atrast 205/35, bet skiet nav tada izmera..
uz r16
jaa un tas viss man ar r16 bija.... r17 jabuut biki trakaak veel..
tas tads mans ieteikums..

205/40 vispaar momentani arkas bija... par 215/40 nerunasim , kur gandriz strech nav un par sedinatu tad var aizmirst...

meginu atrast 205/35, bet skiet nav tada izmera..

jaa un tas viss man ar r16 bija.... r17 jabuut biki trakaak veel..

tas tads mans ieteikums..

uz r16 tādas dabūju pa 25ls visas 4 galigi labasSkudraa rakstīja:Man liekas, ka 195/45 būtu labāks izmērs par 205/40, taču to 195/45 laikam grūtāk dabūt.

Rēķini, problēma ir ar 9.5 diskiem:
205/40 R17 9.5
negribu tik daudz diska kanti ārpus riepas

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10