MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 30
- chevron_right
man pat uz beigam palika garlaicigi lasit!!
ko jus nematies, tosols un antifriz ir viensuntas. tas ka vairaku razhotaju lidzeklus sagazh kopa ar neno nedos! bus ok.
ir ta, ka ja radiators vai kada blive ir uz kapu roibezhas tad ari tas antifriss to saedis un no ta neizsprukt, vienam tas notiek parlieshanas bridi vineam pec nedeljas vienam pec pusgada. kapec? tapec ka pirmstam bihja ieksa kaukads jau atskaidits nezcik ilgi dzeses skidrums (vienalga kadas krasas) un tagat pielejaam svaigu kimiju klat kura nonem vecas rusas kartas/aplikumus utt, bet nereti tas tik bija palicis kas tureja caurumu ciet radiatoraa vai blivee!
var kimikot cik vien grib, nau ta ka samaisot vairaku krasu lietas kopa tas kauko kaites, pilnigi veselam radiatoram/blivei vai velkaukam!!! taka sis lietas un tuksas runas liekam pie malas.
pat ja reali ari ta butu, doma skidrumu razotaji jau to sen nebutu izpipejushi un ar lieliem sakaniem burtiem to uzrakstijusi!!!! jo savadak jau regulari kads no vinjiem kastu ntos1000us
ko jus nematies, tosols un antifriz ir viensuntas. tas ka vairaku razhotaju lidzeklus sagazh kopa ar neno nedos! bus ok.
ir ta, ka ja radiators vai kada blive ir uz kapu roibezhas tad ari tas antifriss to saedis un no ta neizsprukt, vienam tas notiek parlieshanas bridi vineam pec nedeljas vienam pec pusgada. kapec? tapec ka pirmstam bihja ieksa kaukads jau atskaidits nezcik ilgi dzeses skidrums (vienalga kadas krasas) un tagat pielejaam svaigu kimiju klat kura nonem vecas rusas kartas/aplikumus utt, bet nereti tas tik bija palicis kas tureja caurumu ciet radiatoraa vai blivee!
var kimikot cik vien grib, nau ta ka samaisot vairaku krasu lietas kopa tas kauko kaites, pilnigi veselam radiatoram/blivei vai velkaukam!!! taka sis lietas un tuksas runas liekam pie malas.
pat ja reali ari ta butu, doma skidrumu razotaji jau to sen nebutu izpipejushi un ar lieliem sakaniem burtiem to uzrakstijusi!!!! jo savadak jau regulari kads no vinjiem kastu ntos1000us
...
Bāāāā... Kā piespamojuši... Cik sapratu, bosiks11 savu doto vārdu neturēs un nevienam tos Ls500 nemaksās Nākamreiz ar neizpildāmiem solījumiem tik vieglu roku pacenties nemētāties.
Un diskusiju par dzesēšanas šķidrumiem klapējam ciet.
Un diskusiju par dzesēšanas šķidrumiem klapējam ciet.
Cik kruts balts sniedziņš
Es tada mezha ari paliktu ar savu bavarieti!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tas nav mežs, tā ir iela. Šodien visa pilsēta tādajenchs rakstīja:Es tada mezha ari paliktu ar savu bavarieti!
jenchs rakstīja:Es tada mezha ari paliktu ar savu bavarieti!
Šis jau feins šautrs sniedziņš, tik nokūp, braucot. Un vadāmība arī laba pa tādu.jenchs rakstīja:Es tada mezha ari paliktu ar savu bavarieti!
Tev vēl atpakaļgaitā 201m x2 vajadzēja nodriftot, lai priekšas VNZ neatpazītu un būtu bandītu auto!
tik forša ziema tev, te gan kuldīgā viss kūst nost
durvju un aizmugureja sparan krasa atskiras ?
UK mums seit no sniega visspar 0 .. 2 dienas bija nedaudz zem nules un viss ,bet gribas varetu pasildinatiess
UK mums seit no sniega visspar 0 .. 2 dienas bija nedaudz zem nules un viss ,bet gribas varetu pasildinatiess
Man daudz nevajag, man jātaisa uz ielas skrejceļš, lai pa tādu sniedziņu varētu ieskrieties līdz lielajam ceļam.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Patīk man tavs autiņš + sniedziņš arī cepī
Kurzemes burvība - ziemas nekādas... Brauc pie manis ciemos, redzēsi, kas ir īsts sniedziņšm4z rakstīja:tik forša ziema tev, te gan kuldīgā viss kūst nost
Ir, ir neliela krāsu nesaderībabosiks11 rakstīja:durvju un aizmugureja sparan krasa atskiras ?
Štrunts par sniegu, galvenais, ka auto patīkSkudraa rakstīja:Patīk man tavs autiņš + sniedziņš arī cepī
Ļāvos masu hipnozes varai...
Код типа авто CA31
Модель 318I (EUR)
Серия (Е/F) E36 (4)
Серия 3
Тип кузова Седан
Рулевое упр. Левый руль
Кол-во дверей 4
Тип двигателя M40
Объем двигателя 1.80
Мощность (кВт) 83
Привод Задний привод
Трансмиссия MECH
Название и код лакокрасочного покрытия LAGUNENGRUEN METALLIC (266)
Название и код обивки салона ANTHRAZIT STOFF 4-TUERER (0465)
Дата произ-ва 1992-02-28
Комплектация автомобиля
Код опции Описание опции
L801A Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии
S210A Система динамич.контр.устойчивости III
S320A Отсутствует обозначение модели
S400A Крышка люка с ручным приводом
S428A Знак аварийной остановки и аптечка
S494A Система обогр.сиден.водителя/перед.пасс.
S510A регулировка угла наклона фар
S520A фары противотуманные
S529A Микрофильтр
S654A Радиоприемник Bavaria C III
S680A Радиоантенна с ручным приводом
S848A Дополненный жгут проводов
Izrādās, pircējs ir bijis žmots - nav bijis modeļa apzīmējuma, lai neviens nenojauš zem haubes mītošo spēku Vienīgais, ko no visa nesapratu - kas īsti ir bijis ar vadiem (S848A)
Код типа авто CA31
Модель 318I (EUR)
Серия (Е/F) E36 (4)
Серия 3
Тип кузова Седан
Рулевое упр. Левый руль
Кол-во дверей 4
Тип двигателя M40
Объем двигателя 1.80
Мощность (кВт) 83
Привод Задний привод
Трансмиссия MECH
Название и код лакокрасочного покрытия LAGUNENGRUEN METALLIC (266)
Название и код обивки салона ANTHRAZIT STOFF 4-TUERER (0465)
Дата произ-ва 1992-02-28
Комплектация автомобиля
Код опции Описание опции
L801A Экспорт.исполнение для Германии/ Австрии
S210A Система динамич.контр.устойчивости III
S320A Отсутствует обозначение модели
S400A Крышка люка с ручным приводом
S428A Знак аварийной остановки и аптечка
S494A Система обогр.сиден.водителя/перед.пасс.
S510A регулировка угла наклона фар
S520A фары противотуманные
S529A Микрофильтр
S654A Радиоприемник Bavaria C III
S680A Радиоантенна с ручным приводом
S848A Дополненный жгут проводов
Izrādās, pircējs ir bijis žmots - nav bijis modeļa apzīmējuma, lai neviens nenojauš zem haubes mītošo spēku Vienīgais, ko no visa nesapratu - kas īsti ir bijis ar vadiem (S848A)
ar tiem vadiem ir tā, ka ir savilkti papildus vadi lai varētu ekstras pielikt klāt bez čakara - piemēram pilno OBC un tamlīdzīgi
HZ, nevienu lieku štekeri vai vadu neesmu pamanījis, tāpēc arī jūtos izbrīnīts nelielā mērā...
mja tas pats kas manējam,arī rakstīts par vadiem,bet tā arī nevienu lieku štekeri nēsmu nekur redzējs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 30