Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 32
- chevron_right
nav svarigu cik maksa s5 ,ja pa naktim nevari normali pagulet un est ari negribas ta isti no domas vien ka viņi izskatas uz tava e36
man viņi atnaca pa sapratigu ciparu jo nevareja nekur dabut un es ss reklama ieraudziju uz e39 ko tirgo perekups uzsitu
šamajam mailu un s5 mani bet nu cik dzirdeju no marihuana šodien tas komplekts ko marihuans izlika uz tirzniecibu vakar jau ir uzkapis kossmosa tur puikas plucas par viņiem
man viņi atnaca pa sapratigu ciparu jo nevareja nekur dabut un es ss reklama ieraudziju uz e39 ko tirgo perekups uzsitu
šamajam mailu un s5 mani bet nu cik dzirdeju no marihuana šodien tas komplekts ko marihuans izlika uz tirzniecibu vakar jau ir uzkapis kossmosa tur puikas plucas par viņiem
Izskatās viņi tev gandrīz kā uz mana, jo krāsas mums stipri līdzīgas.. kad nopirktu savu e36 mpakas pakaļas buferi tad viņš bija tādā krāsā kā tavs auto
nu man auto tiks parkrasots viss ruby black ceru ka jau uz aiznakamas nedelas beigamKeX rakstīja:Izskatās viņi tev gandrīz kā uz mana, jo krāsas mums stipri līdzīgas.. kad nopirktu savu e36 mpakas pakaļas buferi tad viņš bija tādā krāsā kā tavs auto
PiedrāZt. Ja jau gribi kaut ko izcelt savā tekstā, tad dari to latviski pareizi Un vismaz vārdu "Latvija" jau nu varētu ar lielo burtu rakstīt...Slim rakstīja:Nu davaj pasaki cik e36 uz ceļa esi redzējis ar šitiem diskiem, protams NESKAITOT forumistu bmwm4z rakstīja:Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu
Nu nemaz jau tiiik daudz nav šo disku virsū zurkām latvijā, lai tie riebtos
Man gan PERSONĪGI patīk šitie diski (arī mīžu karstu uz viņiem) un uz pavasari arī doma iegādāt savam žūrķim šitādus, un pilnīgi piedrāst ka kādam tie riebjas, vai kādam jau tādi ir uz vāģja
Bet par šo auto, izskatās ka te top viena skaista mašīna, tā tik turpināt
Par St5 - Skaisti, pat ļoti skaisti. Bet garlaicīgi... Pilnībā piekrītu m4z iepriekš teiktajam...
Eu beidziet, drīz style5 tirgus vērtība dēļ Jūsu komentiem kritīs un visi nabagie sakārs viņus uz šķūņa autiņiem
Labāk lai normālām e36.lv kupejām paliek
STUDENTS rakstīja:Eu beidziet, drīz style5 tirgus vērtība dēļ Jūsu komentiem kritīs un visi nabagie sakārs viņus uz šķūņa autiņiem
Viņi jau to vien grib lai viņiem cena nokrrītas un tad pa dažiem aliņiem sapirkt un skrūvēt uz saviem bumēriem st5
P.S. man jau personīgi patīk BMW ar BMW diskiem
BMW forever
tiem diskiem tikai vertiba augs ka e30 un tagad jau e36 ar lielajiem dzinejiem
Jāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāāā
BMW forever
Kad ieraudziju nodomāju kas tie pa tik dziļiem diskiem
BMW forever
ko nozīmē ķīmiskā apstrāde?
da neko ipašu vienkarši nopirku krasas noņemeju un sazieķeju ar to drazu diskus lai krasa nojiet no plauktiem
nu cik var bildes taisiit ar sarusejusu naglu? tak noperc vienreiz kartigu fočuku!
man ir kartiga ziepene te pat jasamazina tas bildes lai ieliktu
diskus pats sāki pulēt?
kā darīji?
kā darīji?
šos diskus pulējā Robits pats un puleja 3 dienas bet nu rezultatu vareja vel labak uzpulet bet nu sanaca tapat labi un ieskats ka izskatija uz auto ---->
p.s bildets ar Nokia 3310
p.s bildets ar Nokia 3310
RENIO rakstīja:diskus pats sāki pulēt?
kā darīji?
saku pats bet nu godigi sakot laikam kadam dosu vinus pabeigt pulet zb man jau 2dienas berst ar smilspapiru vinus
berzu ar 800 tad ar 1500 un tad ar 2000 smilšpapiru un beigas puleju ar m3 pulejamam pastam vienu rupjaku un otru smalko paproveju ari ar to zaļo sudu krievu hvz ka vins saucas bet rezultats neparak bija varbut ari es kautko ne ta dariju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 32