Reinis_320i coupe.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Tiesi taa. negribas kaut kaa mainit pret jauno nr, ar ES krodzinu. japainteresejas tiesam, ka lai atjaunoju..JorensHS rakstīja:Jā, man ar ir vecie numuri no pirms ES laikiem, kaut kā baigi cepī, jaunie jauc visu mašīnas 90to gadu auru, kas, manuprāt, E36 ir svarīga komponente.
BMW - Best Motorsport Weapon
Man tieši vecie nr. atgādina vecumu
Es nezinu man vairak patriotismu, vai ko daudz savadaku neka parejiem.Pjērs rakstīja:Man tieši vecie nr. atgādina vecumu
Nez, manuprāt mūsdienu numuri uz pagātnes mašīnas ir kā krāmēt zilus ksenonus E21, izskatās neiederīgāk par kaut kādiem default dzeltenīšiem.
Nebiju to domājis, ka jāmaina obligāti pret numuriem ar zilo maliņu, bet no tās puses, ka tīri vizuāli tie izskatās veci un daudzmaz sterilai mašīnai vajadzīgi sterili numuri :)
Nav bail nosisties ,ja nu bremzes atsakās pa visam? kurā vietā tu tur starp kokiem tā stiep?
Par bremzem vismazak uztraucos jo tur viss ir labinieka. tada sosejas taisne 3km apmeram.ElvijsR rakstīja:Nav bail nosisties ,ja nu bremzes atsakās pa visam? kurā vietā tu tur starp kokiem tā stiep?
man jau likas,ka diezgan skabi.ValtersZ rakstīja:Neskābi
Nekas sevišķs, bet pāris bildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
viss labi, tikai tie enģeļi
gateris.
Enģeļi, zinu, jāmaina.K.F. rakstīja:viss labi, tikai tie enģeļi
nevis jāmaina, bet jāizņemReinis159 rakstīja:Enģeļi, zinu, jāmaina.K.F. rakstīja:viss labi, tikai tie enģeļi
Pēc skatītāju pieprasījuma... Tagad labāk?
Reinis159 rakstīja:Pēc skatītāju pieprasījuma... Tagad labāk?
Dari sev , nevis citiem, takā japānā šamējie, mightycarmods kanālā, tie intervēja japāņus, prasījā kapēc tu uztasīji tādu vai šitādu spoileri vai lampas, un viņi atbildēja, "kapēc nē, es tā gribēju un uztaisīju"
tādas lampas kā otrā bildē es arī gribētu, galvenais lai nav tas gaps starp angel eye un to spīdīgo daļu , idk kā viņu pareizi sauc.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right