Zirdzins E36 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
kraasu vienkaarshi veikalaa izvelejos pats, tikai laka ir ar zelta spidumiem...
megjinaaju nokjert krasu ta ka ieprieksheja lapaas manaa topikaa vienam e46 diski ir! laikam izdevaas...bildes uz pusi neizskataas kaa dziivee
megjinaaju nokjert krasu ta ka ieprieksheja lapaas manaa topikaa vienam e46 diski ir! laikam izdevaas...bildes uz pusi neizskataas kaa dziivee
Izskataas satriecoshi , man liekas melnaas skruuves tieshi laikaa iederaas pie melnaas mashiinas un centra
skaisti
Ir o.k.
ja godigi tad diski ir pasi pa sevi, neiet kopa ar masinu, vismaz kadas dzeltenas miglas vai tuvos/talos vajadzetu jo nav kopsauceja
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Pilnai laimei prasās hromētās nāsis :)
sveiks. skaists e36 un superigi diski..
skaists
var piekrist ka vajag kādu lampu dzeltenu vai nāsis hromētas :)
var piekrist ka vajag kādu lampu dzeltenu vai nāsis hromētas :)
Diski izskatās lieliski!
Piekrītu, ka izskatītos labāk, ja salīmētu miglas un fāres dzeltenas!
Piekrītu, ka izskatītos labāk, ja salīmētu miglas un fāres dzeltenas!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
+1 par čuru optiku
nevajag mīzalus optikā
pie bildes: vel3 var tik iekomentet, uz mana auto gan neviens neatlaujas sitaa nolikt stikla pudeles
smuki, auto tiesam izstas smuki, man jau patik tie tumsie dusmigie tonji auto sejaa
smuki, auto tiesam izstas smuki, man jau patik tie tumsie dusmigie tonji auto sejaa
...
paldies.
Man tie miizali pahsam nevisai patiik, tapec buss kaa ir, tikai domaaju par pagriezienu ietoneeshanu ar liimpleevi, pavisam nedaudz
Man tie miizali pahsam nevisai patiik, tapec buss kaa ir, tikai domaaju par pagriezienu ietoneeshanu ar liimpleevi, pavisam nedaudz
Es tevi satiku Teikas Starwash moikā aizvadītajā nedēļā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right