bayker01_IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 15
- chevron_right
Es jau nesaku ka visieem jadara, dzekam tik daudz problemas masinai, a vins maina lietos liek jumta apsifkas un ne par ko vairak nedoma. masinai nobruks hadene un motors pohuj vismaz izskats super. izskatas ka tie ir 16 gadus veci puikas. ka tik izskats un kautkaaa ripo. vietejas dzuses sajusmaa.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Nu cik es te palasot saprotu ka netikai vizulais un salons tiek taisits bet gan ari ritoshajai tiek darits kas lietas laba, slimibas lapa driz beigsies un agri vai vel bus jasak arii ar to, vismaz es taa ceru... Gan jau chalis uztaisis braucamu ato, nedaudz pacietibas..
[quote="djjys"]es vinju ari nodevu. un ne pa vinju te tema!!! ja taisa masinu, vispirms ir jasak ar hadeni un motoru un tad jadoma pa vizualo un pedejais paliek salons, tev masina bruk kopa bet galvenais ka buus melnie griesti. totals idiotisms. [/qu
Jautaajums, kas tad tai mashiinai vainas motooram, kad Tu kaut ko muldi? Hadenei palicis lodbalsts, wooow, daudz gan...
vot vizuaalasi paliks kaa pedeejais, jo kad buus viss paareejais salikts/sataisiits gribeesies tak visu daudz maz ideaalu, tad arii paliks tik viuzaalais...
Jautaajums, kas tad tai mashiinai vainas motooram, kad Tu kaut ko muldi? Hadenei palicis lodbalsts, wooow, daudz gan...
vot vizuaalasi paliks kaa pedeejais, jo kad buus viss paareejais salikts/sataisiits gribeesies tak visu daudz maz ideaalu, tad arii paliks tik viuzaalais...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
djjys rakstīja:es vinju ari nodevu. un ne pa vinju te tema!!! ja taisa masinu, vispirms ir jasak ar hadeni un motoru un tad jadoma pa vizualo un pedejais paliek salons, tev masina bruk kopa bet galvenais ka buus melnie griesti. totals idiotisms.
čalis cenšās celt augšā auto lai arī kādā stāvoklī viņš būtu, a Tu nodod lomāā savu un nopērc labu, jo pats nerūbī uztaisīt auto, un kaut ko dirs ka redz Tev ir ah.... un visiem pārējiem ir lomi.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
veci tu kko jauc !djjys rakstīja:Es jau nesaku ka visieem jadara, dzekam tik daudz problemas masinai, a vins maina lietos liek jumta apsifkas un ne par ko vairak nedoma. masinai nobruks hadene un motors pohuj vismaz izskats super. izskatas ka tie ir 16 gadus veci puikas. ka tik izskats un kautkaaa ripo. vietejas dzuses sajusmaa.
Kada dala tev gar manu vecumu un auto remonteessanas stilu!
riepas bij jamaina un letak bij prieks manie 16 nopirkt gumijas neka 15 uz sitiena!
Griesti bij vajadzigi lai varetu Iziet TA !
Veci turpini nodot auto Loma un staigat ar kajam!
Nesaproti no auto remonta un rokas aug no nepareizas vietas tavas problemas!
Sodien tika izrauts paklajs lai var veikt kvalitativi metinasanas darbus un redzetu realo stavokli!
pie reizes izavesim paklaju!
Pilnīgi piekrītu djjys!
Un G1RT5 izklausās, ka ir ieteicis viņam šo mašīnu pirkt vai arī pats kā draugam pārdevis!
Un G1RT5 izklausās, ka ir ieteicis viņam šo mašīnu pirkt vai arī pats kā draugam pārdevis!
Es nevienam neko neesmu ieteicis pirmkaart, un otrkaart, neesmu paardevis kaa draugam...
Katrs pats savas laimes kaleejs
Katrs pats savas laimes kaleejs
Jus jau traki par to vizualo uztraucaties. Galvenais ka ieksha ir patikami pasham, a vizualais var pagaidit, saved kartiba piekari un salonu, lai braukt patikami.
Pēdējais labojis Veiksmigais55555 - 30 Apr 2012, 09:42, kopā labots 1 reizi.
Ja tu ta turpinasi, tevi tapat ka mani, driz sutis ilgterminja atvaljinajuma no forumadjjys rakstīja:Es jau nesaku ka visieem jadara, dzekam tik daudz problemas masinai, a vins maina lietos liek jumta apsifkas un ne par ko vairak nedoma. masinai nobruks hadene un motors pohuj vismaz izskats super. izskatas ka tie ir 16 gadus veci puikas. ka tik izskats un kautkaaa ripo. vietejas dzuses sajusmaa.
bayker01 rakstīja:Sodien tika izrauts paklajs lai var veikt kvalitativi metinasanas darbus un redzetu realo stavokli!
kāds ir reālais stavoklis, kādu bildi iemet!
+++erda rakstīja:bayker01 rakstīja:Sodien tika izrauts paklajs lai var veikt kvalitativi metinasanas darbus un redzetu realo stavokli!
kāds ir reālais stavoklis, kādu bildi iemet!
mošk nav tik traki kā visi iedomajas, ieskatot mani
Gan jau Juus zinat kur ir e36 vaajas vietas(gridai), kuraas rusee...
Mana tagadeja masina nav ideala bet es jebkura bridi varu aizbraukt un iziet skati bez problemam un mana masina vispar nav redzejusi auto servisu vai ko tadu. Vis tiek taisits majas liktas normalas daljas un nav cakaru. paprove papreset bukses majas apstaklos. nav tolka nekada nopirkt pa 200 un iegulit 500 uzreiz noperc pa 700 un tapat vinja nebus neko ideala. es runaju no savas pieredzes. man ta jusu kupeja galigi neinterese vienkarshi nedaudz negativisma dot sparu tiekties uz ko labaku.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
NU ja Tevi galiigi neinteresee, tad neviens tak Tev neliek kaut ko vsp rakstiit shinii topikaaa...
izskatas ka tu esi loti gudrs. tu to masinu laikam labak parzini neka masinas saimnieks!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Vo vo, netaisi cirku! Nav te bērnudārzs, kur jāaizstāv vienam otrs!
Ko jūs varat ņemties eu?!
Davai ieliec grīdas bildi!
Ko jūs varat ņemties eu?!
Davai ieliec grīdas bildi!
sodien mobildesu un ieliksu!
Man vienkarsi uz ipasi gudriem komentariem slinkums atbildet!
sataisisu auto un tad ari varesu kautvai katru dienu dzit skate ieksa un iziet TA!
Man vienkarsi uz ipasi gudriem komentariem slinkums atbildet!
sataisisu auto un tad ari varesu kautvai katru dienu dzit skate ieksa un iziet TA!
kur ir tās grīdas bildes?
Tur jau tā lieta, ka tur nemaz nav grīdas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12