KV_ Jelgavas e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 26
- chevron_right
Kad beidzot shito briinumu varees redzeet uz ielas???????????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir labi!
Driiz zinu zinu ka jau kaveeju...Orkaans rakstīja:Kad beidzot shito briinumu varees redzeet uz ielas???????????????
Durvis un bagaznieka vaks ari beidzot majas:super:
pec visiem shitiem darbiem es 100% piedzershos piiiiii jau tas e36
Nopusti sliekshnji ar pec manam domam diez gan labu lietu, pretakmenju mastika, kad saciete paliek tada ka gumija un ir pec nozushanas pa virsu krasojama ar krasu Gan jau Orkanam ir citas domas par maniem nopirktajiem kosmetikas lidzekliem
.....tad nu TA hear I come :Orkans_griez_saules_aiz_priekiem:
APP ir ljoti laba un kvalitatiiva produkcija
Vieniigi kas tur ir pilniigs mee...... tas ir tas airosola baloninjsh
Vieniigi kas tur ir pilniigs mee...... tas ir tas airosola baloninjsh
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
melnas krasa balonins? ja taa, tad paldies dievam ka nopirku vinju prieksh amartizatoru krasoshanas, noputishu melnu vinju jo aprusejis.
Buzheta variantaa labaak ir izmantot shos Par normaalu cenu normaala kvalitaate!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
paldies
esmu sad tad izmantojis sho firmu.
esmu sad tad izmantojis sho firmu.
Tad jau jaunedeelj beidzot buus skate?
jup...pec tam kadu dienu pie tevim piebraukshu atradiities
ES uzskatu ka Caparol ar zilonīti virsū ir vislabākie, ķiap emaljas baloniņi ātri žūst un labi pārklājoši :)
Taa Tu liidz apskatei netiksi
lidz o5.o5. paspeshu
vel tik o.o2% palika un tad bus gala bilde un video
Gaidam ar nepacietību!!
Rezultātu studijā!
pagašnakt viss tika pabeigts un iiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr viiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss gatavs...3dien TA un pedal do metal _orkans_viegli_uzelpo_
p.s. - pec 5dienām aprit arī gads, kā auto noliku garažā un saku nedarbus
p.s. - pec 5dienām aprit arī gads, kā auto noliku garažā un saku nedarbus
Dogma aatraak no nulles uzbuuveeja auto nekaa tu savu uzfrishinaaji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 26