Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- …
- 103
- chevron_right
Tad jau pa lētoArmando rakstīja:pateicos visiem kas noverteeparak dargi samaksaju par bojatu dzineju kam tik loti daudz kas truka beigas ar visu parlasishanu dzinejs ar visu apkarinamo bus nostajies pie kadiem, kaa minimums 5k un tas ir visu pasham darotbestbmw rakstīja:Varbuut stulbs jautajums, bet pa cik iekeri pashu mkas motoru?
jaa, ritigi leetais variants sanaca, nakamreiz bez domashanas, njemsu ciet tadu variantu, detalas ari letas un uz katru sturi atrodamas
...
Ja godigi tad sobrid 5k par parvaktu m motoru tas tiesam ir leeti
Jo m motoru cenas tagad sakas no 3,5k un uz augsu
Jo m motoru cenas tagad sakas no 3,5k un uz augsu
Instagram INDIGAIS
vel jaskaita klat mans darbs, taka ja man butu japardod, letak pa 6k es neatdotu, un diez vai kads pa dzineju vien maksatu tik daudz, jo pa tadu naudu mierigi var nopirkt jau veselu m3.
katraa zinjaa nau jegas te sakt rekjinat kas leti kas dargi, es taisu so auto preks sevim
katraa zinjaa nau jegas te sakt rekjinat kas leti kas dargi, es taisu so auto preks sevim
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Motora pārjaukšana ir tikai un vienīgi priekš sevis, jo naudu, ko ieguldi, nekad nedabūsi atpakaļ, bet tev vismaz būs dzinējs, kas arī iet tā, kā tam būtu jāiet, vai pat vēl labāk, ja esi veicis apgreidus. Nevis kā tie kurus nopērk no 20 gadus vecas mašīnas kur jau puse poniju pametuši stalli.
Par centību 10!
Pats nesen pārlasīju dzinēju un tagad skatoties uz šīm bildēm liekas, ka vajadzēja vairāk ar zobu birstīti paberzēt.
Par centību 10!
Pats nesen pārlasīju dzinēju un tagad skatoties uz šīm bildēm liekas, ka vajadzēja vairāk ar zobu birstīti paberzēt.
hell yeah
tu esi kartejais kurs bljauj ka vinjs pa 4-5k var nopirkt m3 un braukaat laimigs huj tevArmando rakstīja:vel jaskaita klat mans darbs, taka ja man butu japardod, letak pa 6k es neatdotu, un diez vai kads pa dzineju vien maksatu tik daudz, jo pa tadu naudu mierigi var nopirkt jau veselu m3.
uz so bridi normala stavokli m3 maksa no 10k un uz augssu
pedejo 2 men laika biju apskatit 3 m3 cena ap 4-5k nepanjemu nevienu jau nav tolka pat rokas smeret lai dabut batpakalj normala kartiba summa saleksies ap 10-12k easy
taka ja gribi labu m3 tad perc pa labu ciparu kuru jau kads ir sataisijis un ieekonome sev laiku un cakaru
protams ka 10-15k par e36 skan daudz bet kad visu saliek kopa tad taa vien tas sanak
Instagram INDIGAIS
tur tev pilbiga taisniba. Projektos ieguldito naudu atpakal nedabuus. Sis man vairak kaa hobijs tapec ipasi neiespringstu.Tazx rakstīja:Motora pārjaukšana ir tikai un vienīgi priekš sevis, jo naudu, ko ieguldi, nekad nedabūsi atpakaļ, bet tev vismaz būs dzinējs, kas arī iet tā, kā tam būtu jāiet, vai pat vēl labāk, ja esi veicis apgreidus. Nevis kā tie kurus nopērk no 20 gadus vecas mašīnas kur jau puse poniju pametuši stalli.
Par centību 10!
Vecit. Es te neblaustos. Vienkarsi anglijaa pa 5-6k sg var tiesam nopirkt sakarigu m3. Man jau reali neintresee cik viji maksaa. Labi vai slikti tavaa uztveree. Lietots auto ir lietots ipasi ja vinam ap 20g. Un japielabo sis vai tas bus vienalga.aivis328 rakstīja:tu esi kartejais kurs bljauj ka vinjs pa 4-5k var nopirkt m3 un braukaat laimigs huj tevArmando rakstīja:vel jaskaita klat mans darbs, taka ja man butu japardod, letak pa 6k es neatdotu, un diez vai kads pa dzineju vien maksatu tik daudz, jo pa tadu naudu mierigi var nopirkt jau veselu m3.
uz so bridi normala stavokli m3 maksa no 10k un uz augssu
pedejo 2 men laika biju apskatit 3 m3 cena ap 4-5k nepanjemu nevienu jau nav tolka pat rokas smeret lai dabut batpakalj normala kartiba summa saleksies ap 10-12k easy
taka ja gribi labu m3 tad perc pa labu ciparu kuru jau kads ir sataisijis un ieekonome sev laiku un cakaru
protams ka 10-15k par e36 skan daudz bet kad visu saliek kopa tad taa vien tas sanak
Ps. Sobrid tirguu piejamie ir tie ko Valdas un whillswheels jau ir izbrakjejushi
...
Ned nog bus ko dariit.
Sanjemts pasutijums no Riharda.
divas plaksnites kompensatoriem bez kuram projekts bija apstajies. Mahle degvienas filtrs. Denso xu22 sveces. Klipsi inzektoriem. Nez kur vecos biju iestadijis. Un Ari no edza sanjemts m50 viennasas spararats. Beidzot bus ko darit garazaa un nebus jalimee tapetes vai jaliek flizes..
Sanjemts pasutijums no Riharda.
divas plaksnites kompensatoriem bez kuram projekts bija apstajies. Mahle degvienas filtrs. Denso xu22 sveces. Klipsi inzektoriem. Nez kur vecos biju iestadijis. Un Ari no edza sanjemts m50 viennasas spararats. Beidzot bus ko darit garazaa un nebus jalimee tapetes vai jaliek flizes..
...
kārtējo reizi kad atveru šo topiku gribas teikt - sēdies, desmit!
kapec m50 ne m20spararats?
Joka pēc arī uzliku densonu ar domu ja kas tad nomainīs. Visa sezona nobraukata un neko sliktu nevaru teikt. Ja godīgi neredzu starpību, ja vien to ka NGK reāli var iegrābties brāķos. Un par cik nav turbo motors uz to var tik baigi neiespringt.aivis328 rakstīja:Tiesam Denso sveces prieks M3 motora?!!
Tāpēc ka, m20 240mm virsmu nedabūt, bet šim m50 noteikti "būs" 240mm virsmaboris737 rakstīja:kapec m50 ne m20spararats?
Diena pavadita garazaa.
Tapetes neizlimetas, flizes neizliktas un sieva dusmiga, bet zato motors salikts
tatad, saaku ar kompensatoru plaksnishu mainju, un inzektoru klipsu saliksanu. Turpinajuma ieliku sadalenes un pievilku taas pec parametriem.
Talak naaca tdc un vanosa karta. Atrodot tdc nebiju paliecinats ka taa ir ritigi un saku parbaudit ar draati. Izradas ka taa ir ritigi. Parasti m3 motoriem ir caurumins demferi, bet manam nau.velviens apliecinajums ka dzinejs ir lidz 93g beigaam razots.
Talak nacaa diezgan sarezgits uzdevums ar visu taimingu un vanosu. Bet nu viss salikts un viss griezas smuki. Procesaa izmantoju savilu uzdizaineto taimingtooli.
Tapetes neizlimetas, flizes neizliktas un sieva dusmiga, bet zato motors salikts
tatad, saaku ar kompensatoru plaksnishu mainju, un inzektoru klipsu saliksanu. Turpinajuma ieliku sadalenes un pievilku taas pec parametriem.
Talak naaca tdc un vanosa karta. Atrodot tdc nebiju paliecinats ka taa ir ritigi un saku parbaudit ar draati. Izradas ka taa ir ritigi. Parasti m3 motoriem ir caurumins demferi, bet manam nau.velviens apliecinajums ka dzinejs ir lidz 93g beigaam razots.
Talak nacaa diezgan sarezgits uzdevums ar visu taimingu un vanosu. Bet nu viss salikts un viss griezas smuki. Procesaa izmantoju savilu uzdizaineto taimingtooli.
...
Vaka skruvem jaunas blivites, vakam jauna bliive un sveces saliktas vietaa.
...
Sieva dusmīga, bet motors salikts
Klase!
Manejais M motorits jau ar vieglu puteklu kartu noklajies, apskatoties šo gribas iet atkal kaut ko krāmēties!
Manejais M motorits jau ar vieglu puteklu kartu noklajies, apskatoties šo gribas iet atkal kaut ko krāmēties!
e36
atvaino, ka postēju, bet kompensatora plāksnītes jaunas tu saliki, jā, bet zazoru kāds mērīja?
Nee, atstarpes nemeriju gan. Varstu katinji bija labi. Kompensatori izstijas labi un dazas plaksnites pamerot nodiluma nebija. Tatad pienjemu ka tajaa zinjaa viss ir ok.seeingman rakstīja:atvaino, ka postēju, bet kompensatora plāksnītes jaunas tu saliki, jā, bet zazoru kāds mērīja?
Tev jau viss ir salikts. Ko tad nu vairaak.540i rakstīja:Klase!
Ps. Paldies par labu vardu
jaa tagat bus nedelja bez sexamāriņš rakstīja:Sieva dusmīga, bet motors salikts
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93