Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …
- 103
- chevron_right
ne jau varstu katini dilst un saibas pasas ari tik loti nedilst, varsta blivejosa virsma un seza ir darba virsmas, kas laika gaita iesezas un zazors mainas, nezinu konkreti par 3.0 m3 motoru, bet daudziem motoriem ar saibiniekiem kompensatoriem ir paredzets ik pec 25 - 40k km parbaudit zazorus.
nav jau gruti iebazt lieku reizi scupu un parliecinaties, lai pec tam del parak maza zazora nesanak izdedzis varsts.
nav jau gruti iebazt lieku reizi scupu un parliecinaties, lai pec tam del parak maza zazora nesanak izdedzis varsts.
jaa, tur tev taisniba. bus janonjem varstu vaks un japarliecinas ar tiem feelergeidziem ir vai nau pareizi jo varstus parsedinaju.
uz aci skatoties ar lamipju otraa pusee visur vienadi likaas un nekur kopaa neskaraas. visur kadi 0.1mm vareja buut, ok sito parbaudisim, kamer nau par velu
uz aci skatoties ar lamipju otraa pusee visur vienadi likaas un nekur kopaa neskaraas. visur kadi 0.1mm vareja buut, ok sito parbaudisim, kamer nau par velu
...
0.1 būs stipri par maz.
ar tavu pieeju mehānikas ceham vispār neredzu jēgu sūtīt/pirkt šaibas.
sašķiro šaibas lai visiem vārstiem atsarpe būtu ok vai par mazu un aiziet virpā. ieekonomēsi gan naudu, gan laiku.
ar tavu pieeju mehānikas ceham vispār neredzu jēgu sūtīt/pirkt šaibas.
sašķiro šaibas lai visiem vārstiem atsarpe būtu ok vai par mazu un aiziet virpā. ieekonomēsi gan naudu, gan laiku.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nu tas, ka nekur nepieskaras jau ir labi, bet jaatceras, ka materiali siltuma izplesas respektivi varsts paliek garaks un zazors samazinas, tapec jau ir rupnicas paredzetie zazori, lai uzsilsot nebutu par maz un varsts nepaliktu paverts, vai nebutu par lielu un varsta galu nesaktu valcet. m3 3.2 standarta zazori bija in-0.20 ex 0.30, ja pareizi atceros, par 3.0 nezinu. saibas var slipet plakansipmasina, tikai slipe vienu pusi, kas skatas uz leju ( uz kompensaotru)
tur kautkas vinjiem ackiraas tajos kompensatoros, tapec uz m3 evo parametriem isti nepalautos.seeingman rakstīja:nu tas, ka nekur nepieskaras jau ir labi, bet jaatceras, ka materiali siltuma izplesas respektivi varsts paliek garaks un zazors samazinas, tapec jau ir rupnicas paredzetie zazori, lai uzsilsot nebutu par maz un varsts nepaliktu paverts, vai nebutu par lielu un varsta galu nesaktu valcet. m3 3.2 standarta zazori bija in-0.20 ex 0.30, ja pareizi atceros, par 3.0 nezinu. saibas var slipet plakansipmasina, tikai slipe vienu pusi, kas skatas uz leju ( uz kompensaotru)
Agni, freezee gan varetu iemest, pa to pat nepadomaju.
diez cik jabut preks 3.0l motora, sito obligati nomerishu
...
pec autodatas 3.0 m3 ir 0.30 gan ieplude gan izplude, precizak 0.28 -0.33
edit: labi es pazudu no si topika, kamer tu atkal neesi uz mani apvainojies
edit: labi es pazudu no si topika, kamer tu atkal neesi uz mani apvainojies
es uz tevi nemaz neesmu apvainojies
ok, autodata man ir, paldies par ieteikumu, sito obligati parbaudishu
ok, autodata man ir, paldies par ieteikumu, sito obligati parbaudishu
...
freze ne. uz slipmasinas tas vis jadara jo tur iespejams ja jaslipe tad var gadities ari sotkas.
Nau man tada slipmashina.
Skatisimies kas ks ir kas, tuvakajos vakaros. Tagat japielabinas sievai un jiet limet tapetes
Skatisimies kas ks ir kas, tuvakajos vakaros. Tagat japielabinas sievai un jiet limet tapetes
...
Armando rakstīja:Nau man tada slipmashina.
Ok. Tapeted izlimetas, tagat karta kam nopietnakam.
Izmeriju atstarpes.
Bik ir pa iisu izpludes pusee.
Tagat man dileema. Njemt velreiz sadalenes nost ko ljooooti negribas darit. Vai atstaat kaa ir. Bus loti nopietni so jaapdomaa..
Izmeriju atstarpes.
Bik ir pa iisu izpludes pusee.
Tagat man dileema. Njemt velreiz sadalenes nost ko ljooooti negribas darit. Vai atstaat kaa ir. Bus loti nopietni so jaapdomaa..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
njaa, laikam ka bus japarlasa kliirencs. bus jaizdomaa kautkas ar kaadu tooli lai sadalenes nau janjem araa.
...
nesaprotu bišķi to tavu pierakstu, parasti raksta tikai tā tausta biezumu, kas lien apakšā.
pieņemu, ka tev stabiņā, kas apzimēts ar "x" ir biezumi, kas nelien.
ieplūdē 25 varētu palikt, bet izplūdē 20 nu galīgi nav lāga, tur tiešām vajadzētu tos 30.
neņemot sadaleni ārā, nu diez vai, reāli tev jāpiespiež kompensators aiz mazajām maliņām, kas ir apkārt šaibai, tā lai sānu virsma kompensatoram nenodeformējas
pieņemu, ka tev stabiņā, kas apzimēts ar "x" ir biezumi, kas nelien.
ieplūdē 25 varētu palikt, bet izplūdē 20 nu galīgi nav lāga, tur tiešām vajadzētu tos 30.
neņemot sadaleni ārā, nu diez vai, reāli tev jāpiespiež kompensators aiz mazajām maliņām, kas ir apkārt šaibai, tā lai sānu virsma kompensatoram nenodeformējas
jamegjina kas izdomat ar tada tipa tooli, janospiezh ar kulacinju nedaudz uz leju un tad jaieliek kautko ieksaa lai pagriezot uz sadaleni tas nenak uz augsu, tad jaizskjeksee ar kautko to plaksniti araa.
kads ir dzirdejis par kadu aftermarketa shaibu komplektu. ir diezgan daudz, mazaas shaibinjas, preks s54 bet s50 laikam isti tirguu nav, tikai oem
kads ir dzirdejis par kadu aftermarketa shaibu komplektu. ir diezgan daudz, mazaas shaibinjas, preks s54 bet s50 laikam isti tirguu nav, tikai oem
...
tak man darba ir tada slipmasina, atsuti saibas, saraksti uz lapinas kadus izmerus vajag un kadus 10e un bus tev saibas
paldies par piedavajumu. noteikti apdomashu.
sakumaa megjinashu tepat kautko atrast, ja nee, tad sutishu tev.
sakumaa megjinashu tepat kautko atrast, ja nee, tad sutishu tev.
...
Tatad izmegjinajums ir veikts.
Toolis ir uztaisits, vel tik jaizgriezh plaksnites Lai var iemest vietaa kaa aizvietotajus, savadak sadalene baigi kjeras ieksaa. Pagaidam izmantoju sheibinjas.
Ned nogalee japiekjeras kartigi klat un tad jau redzes ko un cik slipees.
Toolis ir uztaisits, vel tik jaizgriezh plaksnites Lai var iemest vietaa kaa aizvietotajus, savadak sadalene baigi kjeras ieksaa. Pagaidam izmantoju sheibinjas.
Ned nogalee japiekjeras kartigi klat un tad jau redzes ko un cik slipees.
...
Praktiskais latvietis!
Kavejot tumsos vakarus kjepajos AR varstu zazoriem.
visas sheibinjas uz galda un tad nu pildspalva rokas un aiziet. 13 no 24 saliku, parejos uz slipeshanu prom.
visas sheibinjas uz galda un tad nu pildspalva rokas un aiziet. 13 no 24 saliku, parejos uz slipeshanu prom.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- …