Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 103
- chevron_right
Nav runa par pārmaksāšanu, bet gan par padarīto darbu!
Neviens hobijs nav "izgājis" pašizmaksā..
Neviens hobijs nav "izgājis" pašizmaksā..
Nedomaju gan ka tu esi parmaksajis ja skaita to ka tev tagad ir jauns m3 motors un salidzinot par cik tagad tirgo nodzitus m3 motorus
Instagram INDIGAIS
Kas jauns?
Kas jauns hmm. Nekas daudz. IR dabuti pareizie kronsteini pa nepareizo cenu. Vareju jaunus iekjert pa tadu pasu cenu.
katraa zinjaa ir sanjemti uz uzstaditi. Izpludei bija nourbts karstumizolators. Nesaprotu kapc. Bet nu kronateini sakopti un uzstaditi.
Izpludes pusee bus jadoma kkas ar to karstum izolatoru jo baigi tuvu kolektoram un uzkarsis baigi, respektivi paliks mikstaks.
arii kads kadrs.
Ps pedejam divam bildem nepieverst uzmanibu. TAs preks manim. Velak vaidzes so to salidzinat
katraa zinjaa ir sanjemti uz uzstaditi. Izpludei bija nourbts karstumizolators. Nesaprotu kapc. Bet nu kronateini sakopti un uzstaditi.
Izpludes pusee bus jadoma kkas ar to karstum izolatoru jo baigi tuvu kolektoram un uzkarsis baigi, respektivi paliks mikstaks.
arii kads kadrs.
Ps pedejam divam bildem nepieverst uzmanibu. TAs preks manim. Velak vaidzes so to salidzinat
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Sanjemta pacinja no klavina. Lielsis paldies. Patikami sadarboties.
Kartejie 450 euro aiziet detalam.
vislelakais prieks par uzlimi.
Protams alinji garsigi bus pec komandejuma.
Karoc detalasir. Nakamais solis, kramet motoru ieksaa un tad jau stellet dzesi un gaisu
Kartejie 450 euro aiziet detalam.
vislelakais prieks par uzlimi.
Protams alinji garsigi bus pec komandejuma.
Karoc detalasir. Nakamais solis, kramet motoru ieksaa un tad jau stellet dzesi un gaisu
...
Tad jau drīz būs
Kas vēl ir padarīts?
Pagaidaam nekas. Es Te pa komandejumiem dzivojos.māriņš rakstīja:Kas vēl ir padarīts?
...
Jaunas ngk spoles saliktas.
...
Ā es te drusku biju palaidis garām par kronšteiniemArmando rakstīja:Jaunas ngk spoles saliktas.
Prieks skatīsities, ka drīz būs dzinējs iekšā
Izplūdi es sev notinu ar karstumizolaciju, ieteiktu tev to pašu
Bija doma notit, bet nezinu vai to darishu. Vel jaapdomaa vajadziba tai notishanai
...
Vakar uz stundinju ir pbuts garazaa.
Nonjemta karba un ielikts motors.
Karba norauta Jo izradas man nau spararata skruves..
Tad kamer Jaunais spararats taisaas jaliek kopaa dzese un vakums.
Tad jau vairs daudz nav atlicis, lidz cares kjerties klat virsbuvei.
Nonjemta karba un ielikts motors.
Karba norauta Jo izradas man nau spararata skruves..
Tad kamer Jaunais spararats taisaas jaliek kopaa dzese un vakums.
Tad jau vairs daudz nav atlicis, lidz cares kjerties klat virsbuvei.
...
Fantastiski
Kas tur pa custum made termostata korpusam ies palidus temp dačiks iekšā?
Izskatās ļoti labi!
Izskatās ļoti labi!
e36
paaaldies
jaa ari es pabrinijos par to pashu, domaju ir divi varianti, vainu kads ieprieks ir ievilcis papildus t daciku, vai ari kads ir taisijis papildus bleedskruuvi.
jaa ari es pabrinijos par to pashu, domaju ir divi varianti, vainu kads ieprieks ir ievilcis papildus t daciku, vai ari kads ir taisijis papildus bleedskruuvi.
...
Kā tu domā? Spoli varēs noraut?
Nu svaki buus. Bus ipasi jacensas un tad ar tikai uz grankjirofku, varbut sanaaks.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …