dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 130
- chevron_right
Tu esi īstens e36 fanāts, 'domāju, ka viens no īstenākajiem, kādi ever te ir redzēti!
Jau vienreiz teicu un atkārtošos vēl vienu reizi, tev ir neaptveramas spējas vis kaut kur sadabūt sev vajadzīgās detaļas un pričendāļus!
Liekas, ka pat tiem, kuriem pagalmnā iekārtots šrots, nav puse no tā visa ar ko ir aprīkots tavs auto!
Vēl joprojām nesaprotu, par kuru laiku tu to visu uzspēj sadabūt!? (retorika)
PS. ir vēl viens variants: tev to visu pienes klāt!
Jau vienreiz teicu un atkārtošos vēl vienu reizi, tev ir neaptveramas spējas vis kaut kur sadabūt sev vajadzīgās detaļas un pričendāļus!
Liekas, ka pat tiem, kuriem pagalmnā iekārtots šrots, nav puse no tā visa ar ko ir aprīkots tavs auto!
ā, par reliņiem, būtu skaidrāka bilde, tad pateiktu toč, bet pagaidām liekas, ka piestāv!
Neglaimo Vairāk tā ir kā slimība, manuprāterda rakstīja:Tu esi īstens e36 fanāts, 'domāju, ka viens no īstenākajiem, kādi ever te ir redzēti!
Ir iepazīti vairāki forši cilvēki, kuriem E36 arī ir hobijs, tāpēc arī tiek atrastas šādas mantas! Tu palīdzi kā māki, citi palīdz kā viņi māk = līdzsvars
Gan jau kādu dienu!erda rakstīja:ā, par reliņiem, būtu skaidrāka bilde, tad pateiktu toč, bet pagaidām liekas, ka piestāv!
smuks riepu pumpējamais
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pārbaudu spiedienu pēc rīta pēkšņā mīkstā.
Piedod, bet bik sarēcos, jo neredzot bildi izlasīju par rīta pēkšņo mīksto.
Esmu šodien pusslims, neņemiet mani galvā.
Par tēmu: Ir skaists. :)
Esmu šodien pusslims, neņemiet mani galvā.
Par tēmu: Ir skaists. :)
Njā, nepiefiksēju, ko rakstu
Kafiju riepās pumpē iekšā?dogMa rakstīja:It's coffe time
[attachment=0]uploadfromtaptalk1380877105032.jpg/attachment]
interesē par tām coilu zeķēm cik ļoti viņas laiž caur ūdeni ? un vai nebūs tā ka beigās sanāks ka coilas ir palielam ar slapju lupatu notītas ? un mitrumā nekas labs nenotiks ?
izskatas baigi redzetie relinji ka tie nav nesen no Irijas ieceljojusi
Instagram INDIGAIS
man patik riktigi piedurigs vaģis vai ka teiktu HAPO : nu baiga stance
Nemācēšu pateikt precīzi, bet īsti parasta lupata arī nav, sintētisks materiāls, bet par mitruma caurlaidību nepateikšu :)soulles rakstīja:interesē par tām coilu zeķēm cik ļoti viņas laiž caur ūdeni ? un vai nebūs tā ka beigās sanāks ka coilas ir palielam ar slapju lupatu notītas ? un mitrumā nekas labs nenotiks ?
Uldis iedeva piemērītaivis328 rakstīja:izskatas baigi redzetie relinji ka tie nav nesen no Irijas ieceljojusi
Paldies, paldies! Bet reliņi jau nost.. Ja arī paliktu, tad liktu tikai tad, kad vēja atsitēju sameistarotu, citādāk braukšana pēc 80km/h ir skaļaDj_Zii rakstīja:man patik riktigi piedurigs vaģis vai ka teiktu HAPO : nu baiga stance
Šodien ar Uldis_r un Neocron izbraucām mazā pastaigā pa Rīgu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viss jau ir labi, ja vien būtu nesaplēsts bampers un sliekšņi sakrāsoti, baigi nepatīkami cērtas acīs
nez, šausmīgi dīvaini ar visiem reliņiem, nr. novietojumu un diskiem .... tāda tūrismam piemērota kupeja vai arī ja pārvāksies, tad nekādu problēmu ar ledusskapja vai skapja pārvešanu
Bet ir kopumā skats
Bet ir kopumā skats
jāā,tie reliņi tomēr nepiestāv
reliņi piestāv un pat ļoti , var piepisties tikai bamperim ar zilo savilcēju , pēdējā bilde baigi laba
Nopietni? Tie mazie sūduki sāk dziedāt pēc 80km/h? Vakar redzētā vakarā uz plazas jumta. Man patika
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- …
- 130