Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- …
- 103
- chevron_right
Jaa, kaa jau Rihards saka, loti loti daudz kas atskiras starp s un m dzinejiem, kautgan no vienas un tas pasas saimes.
Ps par skriemeli generatorsm, kaa varu piekrist. Pirms uzsavu virsuu nebija krasa pa rokai
Ps par skriemeli generatorsm, kaa varu piekrist. Pirms uzsavu virsuu nebija krasa pa rokai
...
Kurvins un spararats gan pēc izgāztuves izskatās. Varēji jau uzpucēt.
to peleko toni vareji tumsaku piemeklet,
bet nu tapat cik ilgi ta krasa tur turesies ja nu vienigi muzeja sito e36 likt
Teica jau, ka tikai pagaidām uzliks - so fuck it.A_C rakstīja:Kurvins un spararats gan pēc izgāztuves izskatās. Varēji jau uzpucēt.
Nepiesienies tonimAndzaK_LV rakstīja:to peleko toni vareji tumsaku piemeklet,
kolegjis jau tev atbildejaA_C rakstīja:Kurvins un spararats gan pēc izgāztuves izskatās. Varēji jau uzpucēt.
turesies tik ilgi lidz kamer karsta elja nesaks tecet virsuuAndzaK_LV rakstīja:to peleko toni vareji tumsaku piemeklet,
...
ātrums no tā nemaināsA_C rakstīja:Kurvins un spararats gan pēc izgāztuves izskatās. Varēji jau uzpucēt.
Saku kjimereties ap pravodku. Sakumaa pagarinaju vadus pectam saku vienot kopaa.
Cerams nakoshas dazaas dienas tiksu galaa. Ps. Viss notiek stingraa brigadiera uzraudzibaa
Cerams nakoshas dazaas dienas tiksu galaa. Ps. Viss notiek stingraa brigadiera uzraudzibaa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Kaut man būtu maza daļiņa no Tavas apņemšanās, kosmoss
Lai veicas darbos.
Lai veicas darbos.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Pateicos. Labs vards tiek novertets
Sodien izgriezu aclegu preks muftas, tagat tas lidz galam pievilkts.
Ari uztaisiju eljas trubam adapteri, preks koolera.
Parasti visu izmanto JIC-10 es izmantoju BSP -12,
vajag citu skruvi Lai var uzgrieznjus dabut virsuu.
Vel jauztaisa tads pats setups koolera pusee un tad jau to Ari cares montet klat parastajam radiatoram
Sodien izgriezu aclegu preks muftas, tagat tas lidz galam pievilkts.
Ari uztaisiju eljas trubam adapteri, preks koolera.
Parasti visu izmanto JIC-10 es izmantoju BSP -12,
vajag citu skruvi Lai var uzgrieznjus dabut virsuu.
Vel jauztaisa tads pats setups koolera pusee un tad jau to Ari cares montet klat parastajam radiatoram
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
vieglak nebija nopirkt 32 atslegu gatavu? vai tur tadas lietas maksa kosmosu?
maksā diezgan pieklājīgi, un ar kuru katru nevar. Daļa nelien virsū, par biezu. Es vienu padomju laiku atslēgu nofrēzēju, lai atvilktu.AndzaK_LV rakstīja:vieglak nebija nopirkt 32 atslegu gatavu? vai tur tadas lietas maksa kosmosu?
Ps. Siekalojos gar to motoru. Spīd kā runč pauti
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Vareja jau nopirkt, bet man vieglak izgriest neka braukt uz veikalu pirkt, plus vel kaa jau mineja, butu jaslipee nost lai deretu.
Litrinj, paldies par uzslavu.
...
Es jau tikai uzprasijuArmando rakstīja:Vareja jau nopirkt, bet man vieglak izgriest neka braukt uz veikalu pirkt, plus vel kaa jau mineja, butu jaslipee nost lai deretu.
Cik tev vel talu lidz bridim kad ta buda saks rukt?
varetu savu motoru aizvest tev lai sakop ta pat
Ved tik surp. Parlasisim atjaunosum un sakopsim. Viss notiek pa kartigam.AndzaK_LV rakstīja:Es jau tikai uzprasijuArmando rakstīja:Vareja jau nopirkt, bet man vieglak izgriest neka braukt uz veikalu pirkt, plus vel kaa jau mineja, butu jaslipee nost lai deretu.
Cik tev vel talu lidz bridim kad ta buda saks rukt?
varetu savu motoru aizvest tev lai sakop ta pat
nau tik ilgi, jasalabo pravodka, janoperk kompji abi, japievieno bendz filtra setups, eljas koolera setups un principaa tas jau Ari viss. Tad var darbinat klat
...
Tad, kad tuvosies pirmā rūciena brīdis, forumam augšā vajag uzlikt banneri ar precīzu laiku un online, lai viss forums ir liecinieki tam vēsturiskajam brīdim!
Beautiful Mechanical Wonder
Laurix rakstīja:Tad, kad tuvosies pirmā rūciena brīdis, forumam augšā vajag uzlikt banneri ar precīzu laiku un online, lai viss forums ir liecinieki tam vēsturiskajam brīdim!
+++++
Pēc motortelpas izskatās,ka auto krāsa arī būs interesanta
Tas ir viens masķers, ne tikai pats taisa auto, bet arī pats taisa instrumentus
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 96
- 97
- 98