dogMa's 328i coupé..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 130
- chevron_right
Ir tādi sīkumaini cilvēki, es ar to skaita, cik noprotu, tad Dogma arī, tas vienkārši sit tev pa smadzenēm un tas sīkums neliek mieru, nedod normāli dzīvotSidnas rakstīja:Manam vispar uzlimeta ///M zimite virsuu tam Rover,un izskatas Ok.
Liekas ka Rover maģim vel apgaismojums bija sarkanīgs nevis tāds orandžīgs taka BMW.
un pogu izkārtojums nedaudz atšķiras.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Man ir maģis original tev ir diski! Izdari secinājumus pats
Bayerische Motoren Werke
kompots rakstīja:un pogu izkārtojums nedaudz atšķiras.
Man liekas ka neatšķiras gan.
Par tēmu. CD 43 labi izskatās uz visa fona. Gan pa dienu, gan tumsā. Saku no pieredzes.
Šodien mēģinājām piemeklēt pareizo izmēru bumbuļiem 9J Throwing stāriem pirms sapucēšanas.. Sezona tuvojas
215/40.. Izskatās ok, bet gribas lielāku streču.
205/40.. Izskatās kā gribu, bet liekas riskanti ar tādu braukāt ikdienā
Vēl ir laiks domāt!
215/40.. Izskatās ok, bet gribas lielāku streču.
205/40.. Izskatās kā gribu, bet liekas riskanti ar tādu braukāt ikdienā
Vēl ir laiks domāt!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu ja arkā nelien pirmais variants, tad neko smuku otrajā variantā neredzu
d[-_-]b
Nesaprotu prieks kam vajag parspilet! Gribi izcelties uzliec 19 un bus
Bayerische Motoren Werke
ar dievu veselais saprāts
Par arku neraizējos, to var "pielabot". Gribu, lai izskatās kā pienākas un var nosēdināt arī pienācīgi325 BMW rakstīja:Nu ja arkā nelien pirmais variants, tad neko smuku otrajā variantā neredzu
Kāpēc? Pagājušovasar vienu brīdi braukāju 8,5J 205/40, no problem!yanks rakstīja:ar dievu veselais saprāts
Ir doma par R18, bet tikai tad, kad apniks rīvēt asfaltuGausais rakstīja:Nesaprotu prieks kam vajag parspilet! Gribi izcelties uzliec 19 un bus
Nē, nē, tik liels iznesums nav diskiemGF. rakstīja:195/40 liec
Īsti nē.. Vairāk jau nospēlē faktors, ka gribi uzstutēt platus diskus ar pareizo iznesumu Neesmu tak pirmais E36to cienītājs, kas kaut ko tādu dara Uz japāņiem skatījos pēdējo reizi, kad vēl domas par tiesībām nebija.c1c1s rakstīja:Iespaids no japāņiem!
Tieši tā! Tik jādabūn labas 205/40, lai notestētu braucot, pasportojot, lai kādu dienu nedomā nobortēties braucot kaut kur tālu. Neesmu sportists, interesē chillin braukšana, bet tāluch. rakstīja:Ko jūs murgojat?
205/40 ir the way to go!
Sensenos laikos pagājušogad kad man bija es meklēju uz r17 ko uzstrečot, tad internetā salasījos to ka var reāli taisīt arī trakāku streču vienk jāuzmana vislaik spiediens lai riepā būtu pietiekams tad viss čībā un droši. Cik nopratu tad lai tā droši tad uz 35psi jābūt pastāvīgi, t.b. 2,4 - 2,5 bar.. Bet varbūt arī jaucu.. katrā gadījumā - kmr nebūs spiediens riepā pa maz, tikmēr būs viss safe..
P.S. 205 the best
P.S. 205 the best
Bāc, es ar saviem 18 pabruacu kādus divus mēnešus ar "disku ārpus riepas", bailes no katras apmales, kur apstājies, stress nemitīgs!
Pff, visa pagājušā vasara tā tika pavadīta No stress
Ah tad tāa... nu tad jau jā!
Kaifo tik!
Kaifo tik!
Bet skatserda rakstīja:Bāc, es ar saviem 18 pabruacu kādus divus mēnešus ar "disku ārpus riepas", bailes no katras apmales, kur apstājies, stress nemitīgs!
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
man jav loti patiik taa otraa versija,bet diemzel pa LV bedrem un celiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …