Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …
- 103
- chevron_right
Laurix rakstīja:Tad, kad tuvosies pirmā rūciena brīdis, forumam augšā vajag uzlikt banneri ar precīzu laiku un online, lai viss forums ir liecinieki tam vēsturiskajam brīdim!
+
Darbināšana notiks tiešsaistē?
Skatītāju noteikti netrūktu
Vajag live web cam lai visi var redzēt, kas nav klāt. Es būtu tajā bariņā kas gaidītu.Rapakivi rakstīja:+Laurix rakstīja:Tad, kad tuvosies pirmā rūciena brīdis, forumam augšā vajag uzlikt banneri ar precīzu laiku un online, lai viss forums ir liecinieki tam vēsturiskajam brīdim!
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
tak kad slegtie kliet pie live tiesraides ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
nav zemee metama domaLaurix rakstīja:Tad, kad tuvosies pirmā rūciena brīdis, forumam augšā vajag uzlikt banneri ar precīzu laiku un online, lai viss forums ir liecinieki tam vēsturiskajam brīdim!
bet butu baigais fail ja kautkas noietu greizi
...
Uztaisi ģenerālrūcienu nevienam nezinot un pēc tam tēlo lielo šoku un prieku, kad pieleks "pirmo" reizi
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Sent from my XT1072 using Tapatalk
Kaut vai tanī pašā periscope var pieslegties
Vēl uzlikt taimeri līdz deadline.
Uztaisitas visas detalas preks coolera savienojumiem. Rit jasaspiezh trubas un jauztaisa kronsteini koolerim.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Tad nu taa. Piekjeros eljas koolerim. Izradas ka man koolers Ir no s54 Tapec jau nevareju iebraukt kaa vinju pievienot. Tad nu lietaa liku izdomu. Pievienoju, bet tad uzreiz radas nakamaa problema. Vinam ir lielaki caurumi eljai, lielaki oringi, kas nozimee ka jataisa jauni savienojumi, bet tas butu siikums, problema ir tajaa ka caurumi ir parak tuvu viens otram un mans setups nestradas, ir jadomaa kas jauns.
ar to tiksim galaa riit.
pie reizes uzliku filtra kasti Lai parliecinatos ka eljas trubam netrauces., hvz kapec bet neder, pirmkat ienakosaa gaisa truba sitas Pret virsbuvi, otrkart oglu filtrs traucee gaisa masas sensoram, treskart aluminija karstuma aizsargs nekadigi neiet virsuu.
Itkaa sikumi noversami, bet besii, Jo visam bija jabut 1:1.
Arii kads kadrs..
ar to tiksim galaa riit.
pie reizes uzliku filtra kasti Lai parliecinatos ka eljas trubam netrauces., hvz kapec bet neder, pirmkat ienakosaa gaisa truba sitas Pret virsbuvi, otrkart oglu filtrs traucee gaisa masas sensoram, treskart aluminija karstuma aizsargs nekadigi neiet virsuu.
Itkaa sikumi noversami, bet besii, Jo visam bija jabut 1:1.
Arii kads kadrs..
...
Viss sanāks
Uz kurieni aiziet tā ienākošā gaisa truba, tur uz leju ?
- ikey07
Uz gaisa luuku kas blakus migliniekamikey07 rakstīja:Viss sanāks
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Tikai šis ir no 3,2 un beidzās pirms ieiet lūkā, bezprigels, ja pats nesavieno. no 3,0 smuki pievienojas pie lūkas, cena atskiriba gan ir 4xKLAVINS rakstīja:Uz gaisa luuku kas blakus migliniekamikey07 rakstīja:Viss sanāks
e36
Jaa. Es taa sapratu. Lai visu uzliktu kaa vajag bus jalikvidee oglju filtrs. Savadaak nekas tur neiet kopaa. Un jaa edijam pilniga taisniba, taa gaisa iepludes luuka IR pilniga huinja. Pasam bus jadomaa kautkas tur Lai savienotu kaa vajag. Kautvai japerk jauna Luka. Bet sitaa neatstashu.
Ok tad nu neliels updeits.
Tikts galaa ar eljas kooleri. Viss savienots un viss labi turas, dzinejs IR gatavs skjidrumiem.
Ja nu kadam intresee tad es izmantoju sadas detalas.
4x m/m -8 bsp adopterus
2x f bsp -8 savienojumus
2x f bsp 45gradu savienojums
4 presejamos gredzenus
Un 1/2" 2x metala diegu sljaukas.
Ari kads kadrs no procesa.
Tagat tik jacer ka sljaukas netrauces generators dzeses caurunei kas naak no apaksas
Ok tad nu neliels updeits.
Tikts galaa ar eljas kooleri. Viss savienots un viss labi turas, dzinejs IR gatavs skjidrumiem.
Ja nu kadam intresee tad es izmantoju sadas detalas.
4x m/m -8 bsp adopterus
2x f bsp -8 savienojumus
2x f bsp 45gradu savienojums
4 presejamos gredzenus
Un 1/2" 2x metala diegu sljaukas.
Ari kads kadrs no procesa.
Tagat tik jacer ka sljaukas netrauces generators dzeses caurunei kas naak no apaksas
...
Kaut kas vismaz padarīt pa šo weekendu
jaa kautkas ir izdarits, tas gan. koolers kam bija jabut uzinstilet 1:1, turejas man pretii diezgan nopietni
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- …