KLIKICA CABRIO 2.5
Lieliski, kabris tāds nedaduz exotiskāks auto un tādu mus fdorumā jau vairāki!
Forši, apsveicu tevi ar jauno auto, lai veicās ar personalizēšnau!
Forši, apsveicu tevi ar jauno auto, lai veicās ar personalizēšnau!
Izskataas gliits!!!
Gadiijumaa nestaaveeja placii pie Gaisa tilta???
Gadiijumaa nestaaveeja placii pie Gaisa tilta???
Ka vispar Vaderos sedet komforta zinja? Atshkiras no recaro?
tik zinu to ka garam cilveekam gruutaak, jo vinji ir nedaudz augstaaki, nez moz tas deel elektromotoriem, nav daudz ar ko saliidzinaat bijis :)
Nu manuprat e36 nav labakais variants prieksh gariem cilvekiem:(
Manuprāt ļoti labs materiāls no kā izveidot konfekti!
VIss galvenais ko cilvēks varētu vēlēties tev jau ir! Nu tik jāuzfrišina!
VIss galvenais ko cilvēks varētu vēlēties tev jau ir! Nu tik jāuzfrišina!
Apsveicu ar jauno kabri! Smuks un jaudiigaaks motors, diski arii labie. Lai tev labi ripo!
Sveicu ar cita kabrja iegādi
Un diezgan forši ir ka no vecā vari pārkrāmēt ko vajag
Un diezgan forši ir ka no vecā vari pārkrāmēt ko vajag
forši redzēt kabriopuiku atkal ielās, uzfrišināt šos pašus diskus un būs vēl vairāk
Nepiekrītu!Hellboyb3 rakstīja:Nu manuprat e36 nav labakais variants prieksh gariem cilvekiem:(
Cik tad tev ir augums....?
Apsveicu!
Es gan atstātu zaļo jumtu. Man liekas baigi forši jau jumts ir līdzīgā tonī kā virsbūve, nevis lec ārā.
Es gan atstātu zaļo jumtu. Man liekas baigi forši jau jumts ir līdzīgā tonī kā virsbūve, nevis lec ārā.
Man pashama nav liels augums kadi 185 bus ne vienkarshi vienreiz mana mashi ieseda 3 cilveki un viens no viniem bija 198cm, nu nevaretu pateit ka vinjam bija erti brauk. Labi tas tak nav svarigi.RENIO rakstīja:Nepiekrītu!Hellboyb3 rakstīja:Nu manuprat e36 nav labakais variants prieksh gariem cilvekiem:(
Cabrio super lai labi ripo!
piekrītu psih-arno, man arī patīk zaļais jumts kā izskatās šim kabrim, tāds eksluzīvāks/retāks tas auto uzreiz izskatās,līdzīgi kā meršiem sarkanie jumti.
Viņš sēdēja aizmugurē? Jo es arī esmu 198cm un priekšā ir ļoti ērti braukt.Hellboyb3 rakstīja:Man pashama nav liels augums kadi 185 bus ne vienkarshi vienreiz mana mashi ieseda 3 cilveki un viens no viniem bija 198cm, nu nevaretu pateit ka vinjam bija erti brauk.RENIO rakstīja:Nepiekrītu!Hellboyb3 rakstīja:Nu manuprat e36 nav labakais variants prieksh gariem cilvekiem:(
Ir bijuši abi. Recaro ir labi, bet veideriem blakus nestāv.Hellboyb3 rakstīja:Ka vispar Vaderos sedet komforta zinja? Atshkiras no recaro?
Man pašam ir 198cmHellboyb3 rakstīja:Man pashama nav liels augums kadi 185 bus ne vienkarshi vienreiz mana mashi ieseda 3 cilveki un viens no viniem bija 198cm, nu nevaretu pateit ka vinjam bija erti brauk. Labi tas tak nav svarigi.RENIO rakstīja:Nepiekrītu!Hellboyb3 rakstīja:Nu manuprat e36 nav labakais variants prieksh gariem cilvekiem:(
Cabrio super lai labi ripo!
RENIO, Tev nav jumta mašīnai, tāpēc vietas pietiek!
Pēdējais labojis erda - 09 Mai 2012, 20:02, kopā labots 2 reizes.
Super apsveikts. Lai labi ripo. Sakopsi bus bombonka.
Sedanam irerda rakstīja:RENIO, Tev nav jumta mašīnai, tāpēc vietas pietiek!
viss ir labi un skaisti bet kada velna pec bija vajadziigi zilie engeli? vareji baltos ielikt un pie zenona ietu klaat
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.