328i Touring's
Mnjā SKAISTULIS
Mīļāka salona krāsa
Izskatās jau labi!
Nja man ari ta liekas,un nēsmu tādu Rigā arī redzējis!
Nēē nu ja tāds tourings, tad es labāk apsēēžos
Skaistāk maz var būt?
P.S. Atdod savu salonu
Skaistāk maz var būt?
P.S. Atdod savu salonu
Man arī tā liekas Domaju vel tumši zilu,bet nu tad tā neizceltos un nebutu vienīgajam tāds
Cerams ka lidz ziemas miegam izdosies to realizēt
Salonu nē,pašam patik tur pasēdēt
Cerams ka lidz ziemas miegam izdosies to realizēt
Salonu nē,pašam patik tur pasēdēt
Nokraasosi Imolaa un buusi Marihuaana labaakais draugs Vareesi staaties blakus vinja kabrim un X5
Pēdējais labojis Orkaans - 22 Jūn 2012, 12:21, kopā labots 1 reizi.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
zato pa glauno būs
vispar laba doma,varesim taisīt sarkano foto sesijuOrkaans rakstīja:Nokraasosi shaadaa kraasaa un buusi Marihuaana labaakais draugs Vareesi staaties blakus vinja kabrim un X5
Vareesi iestaaties Marihuaana Imolas klubinjaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pārkrāsot jau vari, bet bez m-pakas,diskiem un sēdinājuma ne pec kā neizskatīsies
To visu jau es saprotu,man priekšā tāpat bamers jāmaina,nu tad vnk nopirkšu emkas + vel sliekšņus +moldingus un aizmugurē vnk difuzoru uzlikšu. Diski arī būs,tikai jātrod tādi intresanti būs un kad likšu diskus tad ar diskiem nāks ari koilas.
Pēdējais labojis ArchyLive - 22 Jūn 2012, 12:20, kopā labots 1 reizi.
Imolas klubinjsh:)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viņam sētā vietas nepietiks vel priekš manis
Tikai ,ja kraasosi sarkanu ,tad imolaa! To pazharnieku oranzho toch nevajag!! Bildees ir oki ,bet dziivee nu nekam neder
Imola smuka krāsa, bet tas pats briljantsarkanais manuprāt ir izteiksmīgāks