E36-gda33
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Paldies paldies, bet nu roka ir japieliek, un skatoties ko citi forumiesi raksta, skatos ka diezgan daudz bus japiestrada lidz tam lai savestu vinju tada kartiba ka velos :) bet nu saksim pamazam un lena gara, jo ka neka students esmu
Sveikts bariņā.
vienkāršs jautājums: kādēļ iegādājies šo auto, kādēļ viņš iekrita Tev acīs?
jocīgs tev jautājums, čalim iepatikās un nopirka.Atbildēt RENIO » 19 Aug 2012, 11:23
Sveikts bariņā.
nezinu kas jums tajā mašīnā tā kretinē. Tas ka nau moldingu uz sāniem, un aizmugures numurs bamperī??? tik pat labi varu uzdot jautājumu, nah puse šejienes lietotāju salikuši glofu lūpas uz stock buferiem, man arī tas liekas stulbi, tādā veidā "uzlabot" purna skatu, īpaši jau ar GOLFA plastasiem uz BMW!!!!!!!!!!!! WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tagad jau tik daudz žurku donoru ka to pašus beņkus ielikt citus, motoru apmainīt tā kā nau problēmu , problēmas ir tikai maciņa biezumā. un pa tiem 750ls tīri sakarīgs braucamais.
BMW-Big Money Waste
Slim domā ko gribi!
Es vienkārši pajautāju, jo viņam tas ir pirmais e36 un tas bija vispārīgs jautājums.
Jautājums, kādēļ tieši šis ir izvēlēts tieši - var tikt uzdots jebkuram, kurš iegādājās sev e36.
Es vienkārši pajautāju, jo viņam tas ir pirmais e36 un tas bija vispārīgs jautājums.
Jautājums, kādēļ tieši šis ir izvēlēts tieši - var tikt uzdots jebkuram, kurš iegādājās sev e36.
interesants auto
RENIO rakstīja:Slim domā ko gribi!
++
Lai veicas ar darbiem!
E36 ar lielu vēsturi Bet lai veicas
Tieši tā...EgilZ rakstīja:interesants auto
Ja pašam patīk, brauc un neklausies gudrinieku runās par šķūni. Galvenais, lai auto patīk braucējam, nevis citiem.
Atbilde arī itkā nav tik sarežģīta, bet nu ta :RENIO rakstīja:Sveikts bariņā.
1) vēlējos kautko atšķirīgu, nevis stock, bet protams te ir mazliet pārspīlēts ar to visu,
2) tieši meklēju auto ar 1,8 is motoru sākumam, lai mācītos slīpēt, kautvai tikai mitrā laikā, bet nu tomēr,
3) auto krāsojums ļoti patika,
4) nebija norūsējis tik daudz, cik biju skatījies citus, kuriem pat glāzes nāk vaļā
5) kā projektauto, kuru centīšos pa visām varītēm uzcelt augšā un ar baudu piedalīties satiksmē un protams e36 pasākumos
nu tā pa lielam viss, un protams cena atbilda manām prasībām, un nelikās tik traki dārga, jo par daudziem rūsas klučiem prasa 1k + latus, kuri ne mazam tika apskatīti
Un tagad jautājums : vai kādam ir vesela zonde, jo šodien braucot jutu ka mašīna raustās un pazūd jauda ik pa laikam, palienot zem mašīnas konstatēju ka zonde ir pārlūzusi, bet kopsummā grīdai nav neviena cauruma, un vienīga lieta kas ir aprūsējusi ir zem rezerves riteņa tas aplis, un 1 kronšteins kas tur glušaku, bet nu tas arī viss.
Nekas netek, viss sauss, gan kārba, karteris, reika :)
protams gribētu noraut pirkstus tam tiriņam kas benzīna trubiņu ir paņemis par garu, un lai nesaīsinātu, pa vidu ir izveidojis cilpu
Un protams meklēju pusādas durvju apšuvumus...
p.s. kā izņemt durvju vadītāja puses slēdzeni?
Nekas netek, viss sauss, gan kārba, karteris, reika :)
protams gribētu noraut pirkstus tam tiriņam kas benzīna trubiņu ir paņemis par garu, un lai nesaīsinātu, pa vidu ir izveidojis cilpu
Un protams meklēju pusādas durvju apšuvumus...
p.s. kā izņemt durvju vadītāja puses slēdzeni?
Paldies, bet nu jā, man pašam auto patīk, ja neskaita dažus dzīves mazos kasjakusmarux rakstīja:Tieši tā...EgilZ rakstīja:interesants auto
Ja pašam patīk, brauc un neklausies gudrinieku runās par šķūni. Galvenais, lai auto patīk braucējam, nevis citiem.
nodilis tas "pipsis" karoche kursh pieskruvets pie virsbuves, kursh atbild par to ka durvis kad aizcert turas ciet. (ceru ka saprati)Jautājums, blakussēdētāja logam nenosēdzas kartīgi logs, aizverot tas nenofiksējas vietā, kas varētu būt par problēmu?
p.s ja runa iet par to, ka kad aizcert durvis, logs neuziet augsha.
nu itka sapratu, bet protams butu priecigaks par pilanku info, tikko piecelos jaiet skatities, bet ko darit? jauns tas pipsiks vajadzigs vai ka? viegli, gruti dabut?
Nu tā, šis tas padarīts, t.i ir izņemts salons, izpucēta grīda ar salona ķīmijām, bet tomēr atklājās nelaba lieta, kkur pa grīdu tev iekša ūdens kad iemet peļķe, tome naksies jau pirms ziemas raut ara atkal salonu un braukt metināties, bet ko vajag vajag, bet ta kopsumā tiešām esmu izbrīnīts par auto stāvokli, izraunot salonu no aizmugures, un gridu paceļot var redzēt tikai mazus rūsas nosēdumus, kurus pat ar pirksta palīdzību ir iespējams noņemt, ceru ka pārējais būs tads pats :)
Nu arī tas cilvēks kas pirms manis ir skrūvējis šo auto, laikam nespēj atcerēties, kur kas ir atradies, un salonu ir saskrūvējis kā pagadās nacās 1,5 h čakarēties lai visu saliktu pa vietām un izceltu salonu, bet labs darbs kas padarīts
Rītdien tiks braukts jaunajam salonam pakaļ un vakarā varēs nodoties atkal skrūvēt priekam
bildes no sadarīta diemžēl nav, jo fočuks izlādējās un ar telefona + prožektora gaismu nekas nesanaks rītdien ar jauno salonu tiks atrādīts :)
P.S cik sapratu, tad jānomaina tā daļa kas ir pie virsbūves, kura tā teikt ieķer auto slēdzeni, ja? Vai ar to pietiks lai logs noslēgtos 100%?
Nu arī tas cilvēks kas pirms manis ir skrūvējis šo auto, laikam nespēj atcerēties, kur kas ir atradies, un salonu ir saskrūvējis kā pagadās nacās 1,5 h čakarēties lai visu saliktu pa vietām un izceltu salonu, bet labs darbs kas padarīts
Rītdien tiks braukts jaunajam salonam pakaļ un vakarā varēs nodoties atkal skrūvēt priekam
bildes no sadarīta diemžēl nav, jo fočuks izlādējās un ar telefona + prožektora gaismu nekas nesanaks rītdien ar jauno salonu tiks atrādīts :)
P.S cik sapratu, tad jānomaina tā daļa kas ir pie virsbūves, kura tā teikt ieķer auto slēdzeni, ja? Vai ar to pietiks lai logs noslēgtos 100%?
Little upgrade...
Sakara ar to ka vecais salons bija vienkārši miskaste, pateicoties userim J.Cash no powera tika iegadats pelēks ādas salons, stavoklis nav slikts, bet sakarā ar to ka tie tiks pāršūti melni, no problemos
Nu un tākā pulkstens ir tikai 22.37 varam ķerties klāt tā tīrīšanai :)
Bildes jau drausmīgas, bet ieskatam derēs
Sakara ar to ka vecais salons bija vienkārši miskaste, pateicoties userim J.Cash no powera tika iegadats pelēks ādas salons, stavoklis nav slikts, bet sakarā ar to ka tie tiks pāršūti melni, no problemos
Nu un tākā pulkstens ir tikai 22.37 varam ķerties klāt tā tīrīšanai :)
Bildes jau drausmīgas, bet ieskatam derēs
Atrasts donors, būs ko darīt :)
Tiks nomainīta zonde, būs jauni diski, aizmugures lampas un citi sīkumi :) Jautājums par borta kompi, man šobrīd tāda nav, ir pulkstenis tajā vietā, un būs pieejams borta dators a 11 pogām. Cik grūti ir izņemt borta datoru ar visiem devējiem un ielikt atpakaļ manā?
Tiks nomainīta zonde, būs jauni diski, aizmugures lampas un citi sīkumi :) Jautājums par borta kompi, man šobrīd tāda nav, ir pulkstenis tajā vietā, un būs pieejams borta dators a 11 pogām. Cik grūti ir izņemt borta datoru ar visiem devējiem un ielikt atpakaļ manā?
Meklee info DIY sadaljaa .
Ja nestaav tev chek kompis buus ko padariit
Ja nestaav tev chek kompis buus ko padariit
Happy Happy me... sodien braucu, atbraucu majas un ko... izkapju ara lai vertu vartinjus un skatos - pelkjite! uzreiz shoks domaju karterim "kranti", paoshnaju- ne... nesmarzo ne pec elljas ne ir tada bieza, paveru haubi un skatos no lejas : "johaidi" no radiatora tek, bet kur neatradu, vai kada truba, vai korkjis vai pats radiks...
tapec jautajums, vai man der radiators no 2.0 vanos motora? nu protams ja bus tada nepieciesamiba un bus tas beigts, var jau ceret ka tik kada truba panakusi valja
tapec jautajums, vai man der radiators no 2.0 vanos motora? nu protams ja bus tada nepieciesamiba un bus tas beigts, var jau ceret ka tik kada truba panakusi valja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right