E36-baumanis
pa dienu esmu jelgavā , pēc 4riem esmu šķibē, tur pat netālu no dobeles , tas labi ka viss bija ok
var redzēt, ka mans heiteris.m4z rakstīja:tas nebija domāts tev, es jau zinu ka nekas nereāls tas nav. Bet vibeta brīžiem liekas ka runā lietas par kurām nav saprašanabaumanis rakstīja:nav tik traki
davaj dasvidanijaV1Beta rakstīja:var redzēt, ka mans heiteris.m4z rakstīja:tas nebija domāts tev, es jau zinu ka nekas nereāls tas nav. Bet vibeta brīžiem liekas ka runā lietas par kurām nav saprašanabaumanis rakstīja:nav tik traki
Prieksa smuka,prasas diskus un pakalu smukaku
šodien pakaļā uzlikts m3 bampēra difuzors, un magnaflow izpūtēja gala bundulis , kā arī priekšā izravēts tukšais katalizatora bundulis un iemetināts kaut kads rezenators vai kaut kas tads:D , tagad pat uguņus sauj ne pa jokam
rekur pāris bildes
pa cik miglās nedega viens xenons, jo bija bloks nosvilis , šodien ņemu bampēru nost lai saliktu xenonu , bet izradās ka arī lampiņai ir kirdik , tā arī atkal paliku bez xenona , bet vismaz sasledzu lai miglas deg un ieliku parastās lampiņas .cerams šonedēļ nokrāsošu aizmugurējo bampēru vakar vēl čoms uzdāvināja labu bosch labās puses lukturi ar lēcu , vēl ja kāds uzdāvinātu kreisās puses , būtu zbis
pa cik miglās nedega viens xenons, jo bija bloks nosvilis , šodien ņemu bampēru nost lai saliktu xenonu , bet izradās ka arī lampiņai ir kirdik , tā arī atkal paliku bez xenona , bet vismaz sasledzu lai miglas deg un ieliku parastās lampiņas .cerams šonedēļ nokrāsošu aizmugurējo bampēru vakar vēl čoms uzdāvināja labu bosch labās puses lukturi ar lēcu , vēl ja kāds uzdāvinātu kreisās puses , būtu zbis
kamēr bija parastais difuzors tad vēl bija ok , tagad ir kā ir
nu man jau arī nav nekāds mazais bundulis. tikai man ir vairāk zem bampera apakšā un ar mazāku caurumu. tāpēc tāds neuzkrītošāks.
nu man, manējais apmierina , auto taisu prieks sevis nevis citiem
nu es to vairāk domaju kā atbildi par megabunduļiem. bet taisnība jau ir. katrs taisa sev.
ja miglas bez lecam tad labak xenonu tur nebazt, jo pretimbraucoshiem acis tek ara
man tas xenons nav nekads tur uber spožais vienigais gribu vinju tikai tpc ka nebus dzeltana gaisma un bus bik spozak , pa nakti biju iesledzis vienu , nav tik traki
nu jā gan jau pārdzīvos tos xenon laikus, pašam arī bij kādreiz e34 miglās xenons, pats speciāli tādus nepirktu un neliktu, labāk patīk stock izskats
nu ja pec kada laika gan jau izslimoshu visu xenon, uber izputeju un uzlimju laikus
ap cikiem no rītiem izbrauc uz Jelgavu? bieži sanāk Tevi redzēt
ap pus 8
tie melnie pavaroti priekšā liek tam auto izskatīties traki nojātam vai gateriskam,nemāku īsti pateikt domu labāk tad jau rižikus
bundulis vispār
bundulis vispār
un ja butu kaut kadi smoked pagriezieni ? ko sakat ?
bunduli liekat miera ,tas kadu laiku paliks
bunduli liekat miera ,tas kadu laiku paliks