318iS Class II Limited Edition
Parastās drēbesAgnisB rakstīja:Tie ir alcantaras beņķi, jeb parastās melnās drēbes?
Lai nu kā, sveicu un liec virsū tos style32 ko tirgo (protams ar attiecīgām riepām) un laid tās kontūras tirgoties
Iekš ebay pa 400eur stāvArmando rakstīja:ja tas ir orginalais spoilers, tad tas ir ritigs retums un ja tev kadreiz vins apnik esmu ar mieru pa normalu pikji vinju noprikt
bet kaa saka welcome back! lai labi ripo jaunais auto
domājams, ka rindā esi pēdējais, kurš kandidē uz spoileri!Armando rakstīja:ja tas ir orginalais spoilers, tad tas ir ritigs retums un ja tev kadreiz vins apnik esmu ar mieru pa normalu pikji vinju noprikt
Jo pirms tevīm arī es uzspēju pieteikties, bet compots ir ļoti ietiepīgs!
Arī man patīk tavs auto.
Veiksmi darbos!
Man gan kaut kā šitie diski patīk
Tā jau vispār jauks auto, nedaudz piestrādāt un būs labi. Lai izdodas iecerētais!
Tā jau vispār jauks auto, nedaudz piestrādāt un būs labi. Lai izdodas iecerētais!
Uz doto brīdi jau ir trīs gribētāji, laikam ļoti aktuāls spoileriserda rakstīja:domājams, ka rindā esi pēdējais, kurš kandidē uz spoileri!Armando rakstīja:ja tas ir orginalais spoilers, tad tas ir ritigs retums un ja tev kadreiz vins apnik esmu ar mieru pa normalu pikji vinju noprikt
Arī man patīk tavs auto.
Veiksmi darbos!
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
pedejais noteikti ka nee, atnaks archizlv, un vinjam ar uzreiz vajadzes tad ari vins iespejams bus pedejaiserda rakstīja:domājams, ka rindā esi pēdējais, kurš kandidē uz spoileri!Armando rakstīja:ja tas ir orginalais spoilers, tad tas ir ritigs retums un ja tev kadreiz vins apnik esmu ar mieru pa normalu pikji vinju noprikt
Arī man patīk tavs auto.
Veiksmi darbos!
bet 400 eiras pa spoikleri negribu maksaat, tas ir tocna, ja nu kadreiz kad tiesam vairs nebus nekas ko likt virsuu
...
taisi izsolikompots rakstīja:Uz doto brīdi jau ir trīs gribētāji, laikam ļoti aktuāls spoileriserda rakstīja:domājams, ka rindā esi pēdējais, kurš kandidē uz spoileri!Armando rakstīja:ja tas ir orginalais spoilers, tad tas ir ritigs retums un ja tev kadreiz vins apnik esmu ar mieru pa normalu pikji vinju noprikt
Arī man patīk tavs auto.
Veiksmi darbos!
bet šis tiešām izskatās labākais no taviem
Not bad.
Man jau labāk patika iepriekšējais ar tiem Style32, bet šis vienkārši nevar nepatikt - IS sedans.m4z rakstīja: bet šis tiešām izskatās labākais no taviem
Labs agregaats, sveicu ar jauno auto un lai ilgi un labi ripo! Bet pa uzlaboshanas lietam, iesaku saakumaa noraut taas drausmiigaas uzacis un protams ar laiku nomainiit arii stuuri uz patiikamaaku. Uz spoileri man nav jeegas pieteikties, jo taapat nedabuushu.
Labs.
Spoileri gan nepārdod, lai ko visi sola. Smukākais, ko uz E36 var redzēt
Btw, kupejai un sedanam tie spoileri atšķiras. Konkrēti, apakšējā daļa, vismaz pēc koda nesakrīt. Domāju, ka izliekums mazliet savādāks.
Manlieks Jums tas spoileris ir kkāda "principa vērtība" tas, ka cena ir augsta visur, jāā reti var sastapt tādu utt.. tas arī viss.. tas paskats nemaz nav tik kruts vārdu sakot, bez spoilera, manuprāt, neizskatītos sliktāk + lai viņu vsp pirktu par kkādām summām, ko te rakstad, nu piedod atvainomarux rakstīja: Labs.
Gaumes jau atšķiras, bet nu nezinu kas tur ir WOOOOOW
+ 1
Ar vai bez spoilera autiņš var izskatīties super, ja piestrādā nedaudz pie vizuālā. Gaumes lieta ir cita runa un tie, kas vāc pilnās komplektācijas.
Ar vai bez spoilera autiņš var izskatīties super, ja piestrādā nedaudz pie vizuālā. Gaumes lieta ir cita runa un tie, kas vāc pilnās komplektācijas.
Prieks ka jums ar patīk pagaidām nedaudz bail pie darba auto atstāt zinot spoilera vērtību
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Jasak ar pagriezieniem un aizmugures lampas ielikt ar baltajiem pagriezieniem un bus labs un ja gribi uzacis tad janomaina pret mazakam
Nesatraucies, urlas jau nezinās kāda vērtība te tik to vērtību tā cilā un te, domāju, ka nav neviena urlakompots rakstīja:Prieks ka jums ar patīk pagaidām nedaudz bail pie darba auto atstāt zinot spoilera vērtību
jaa tas butu intresanti ja kadam te pazustu kada darga virsbuves detalja, un kads cits uzreiz ieliktu kadu bildi ar to detalju uz sava auto ar tekstu- dabuju pa sviestmaizi
...
Spoilers mega
Kopumaa gliits sedants - pa manam uzacis raujamas
Veiksmi darbos !
Kopumaa gliits sedants - pa manam uzacis raujamas
Veiksmi darbos !
Par tadu naudu izskatas ļoti labs sedans, apsveicu.
tikai nesaprotu ko jus tur pa to spoileri čurājat karstu. Ir kāda mega atsķirība spoilerim starp oem un repliku ?
piem protuningā tāds 75ls maksā
tad jau srazu ņemt lielo gtr spoileri
http://www.ebay.co.uk/itm/GTR-Style-Rea ... 14d&_uhb=1
tikai nesaprotu ko jus tur pa to spoileri čurājat karstu. Ir kāda mega atsķirība spoilerim starp oem un repliku ?
piem protuningā tāds 75ls maksā
tad jau srazu ņemt lielo gtr spoileri
http://www.ebay.co.uk/itm/GTR-Style-Rea ... 14d&_uhb=1
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS
a man vispār poooo, nekad spoileri nav patikuši es viņu varbūt pa kādu 20 paņemtu lai varu dārgāk kādam fanam nogrūst