KeX'a ziemas turbo gāžamais
toties āķis labi darbojas ja kāds mēģina ieraut tev pakaļā.
Šis tas sakrāsots pa šitām dienām un tagad pamazām jāstellē kopā
Pagaidām ticis pie krāsotiem spoguļiem un aizmugurē numuru līstes
Pagaidām ticis pie krāsotiem spoguļiem un aizmugurē numuru līstes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vakar beidzot saņēmos un domāju ka jānomaina tā sauktais "televīzors"
Pēc tam iedomājos nav ko visu stiept garumā un pie reizes arī spārnu jāsamaina lai nav 100x jāskrūvē
Beigās galu galā izsecināju ka vajag arī Depo lukturus nomainīt pret Hellām ar izkrāsotu tālo un rižos pavarotus jāieliek + kā arī reizē nomainīta brille ar nāsīm.. Šķiet ka arī otrs spārns būs jāmaina jo kkāds taivānietis
Tāds nu viņš izskatās šodien kad vel nav sapulēs un uzlikts moldings
Pagaidām brālis e36 arī te vel dzīvo līdz mēneša vidum kad dosies ziemas miegā un dažādiem uzlabojumiem
Pagaidām brālis e36 arī te vel dzīvo līdz mēneša vidum kad dosies ziemas miegā un dažādiem uzlabojumiem
Nu jau priekša pavisam smuka izskatās! :)
Jau top smukāks. Bet tāpat kad stāv blakus kupeja tad sarkanais nobāl
Nja salīdzinot... vsp kupeja zvērā ir
Bet nu šim sedanam vaig savu "ziemas auto" piedūrienu (prātīgi) uztaisīt un arī būs kruta
Bet nu šim sedanam vaig savu "ziemas auto" piedūrienu (prātīgi) uztaisīt un arī būs kruta
Pilnīgs sausais jau nav ar komplektāciju, ir zināms viens forumists, kuram tahometra vietā sienas pulkstenis, tā ar glanci.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
ņem tik ciet
ja tu nepaņem tas es ņemu
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Tavam e36 gasējot nāk pa izspūtēju melni dūmi,kā jau dizelim pienākas?
Tomēr nedaudz kļūdijos ar infu un pēc lielākas apskates konstatēju ka tā ir e36 pfeba pakete, kko tādu pirmo reizi redzēju
Dūmi kūp ļoti maz, pats esmu nedaudz šokā un sūknim pat klāt negribas skarties
Dūmi kūp ļoti maz, pats esmu nedaudz šokā un sūknim pat klāt negribas skarties
tapec jautaju jo man ar ne grama.Es nesapratne!
Nu taču priecājies, ka nekūp
tad jau noteikti tiek normāli gasēti,visi nosēdušies kvēpi no izplūdes ir izgāzēti
Mierīgi braucot nevajadzētu kūpēt (labam dīzelim). Toties, kad iespiež grīdā, tad būtu jāizsit biku melno.
Dažādu apsvērumu dēļ šis auto ir pārdots
Vel tikai jāizdomā ko darīt ar violeti zilo
topiku var klapēt ciet...
Vel tikai jāizdomā ko darīt ar violeti zilo
topiku var klapēt ciet...