Huliits e36 nemotors
Ir OK, nedaudz atsita atmiņā savu ex 1.6... Viņos tomēr slēpjās kautkāds spēks.
Ja grib tad no ta 1.6 pasu velnu var dabut ara
Uzraksts uz bagažnieka vāka tāpat ir vislabākais!
Tas ta atmaskai,lai nebutu kupeja japerk
tu tā pasaki itkā kupeja būtu vienīgā normālā virsbūvehuliits rakstīja:Tas ta atmaskai,lai nebutu kupeja japerk
Kupeja ir visnenormālākā virsbūve, neko nevar ielikt un maz vietas.
Vietas tikpat, cik sedanā, vienīgais, ka durvis mazāk un tā beņķu locīšana.
Nu tas ka touringaa var ielikt vairaak pats par sevi skaidrs. Bet kupeja ar sedanu vienaadi. Tik cik durvju skaita starpiba. Reizem man liekas, ka kupejas aizmuguree vietas vairak kaa sedanam.
Man tas pats ir priekšā, jo kupejai panelis ir mazāks.V1Beta rakstīja:Reizem man liekas, ka kupejas aizmuguree vietas vairak kaa sedanam.
Neko sliktu par sedanu nesaku un esmu apmierinats,bet sirds dzilumos velos kupeju
Tatad ieguvu citus r15 lietos diksus,sakuma gribeju tirgot,bet neviens nevelas vinus,izdomaju nedaudz meiginat uzfrisinat,protams pie diksa vel daudz darba bet tas ta uz atro tika pameiginats vai sanaks velamais rezultats,izskatas ka bus labi,zemo gumiju un kadu 2cm flanci un bus smuki
Te sakuma: Te pec tam,variet neskatities uz spidumu,tur nekas isti nav pulets,tikai uz atru roku noslipets
Te sakuma: Te pec tam,variet neskatities uz spidumu,tur nekas isti nav pulets,tikai uz atru roku noslipets
jau labāk
Not bad
Ir ok. Auto arī izskatās +/- normāli tagad, kad ir nomazgāts. Ziemu tā var noripināt. Žēl, ka bez elektriskajiem logiem. Un paskaties sludinājumos, daži ///M stūrītes tirgo par lētām naudām, iederētos salonā.