Sidnas-Zilais sedans!
Nu jā ar tonētajiem logiem cits skats
Prasās to spuru nahrenizēt, un baltos lukturus pakaļā, tad jau būtu vēl vairāk ok, bet tā ir arī tgd zajebis
Veiksmi turpmākos darbos
Prasās to spuru nahrenizēt, un baltos lukturus pakaļā, tad jau būtu vēl vairāk ok, bet tā ir arī tgd zajebis
Veiksmi turpmākos darbos
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Sidnas Tu neesi kaut kāds perekups????
Renio šovakar mani smīdinaRENIO rakstīja:Sidnas Tu neesi kaut kāds perekups????
btw Jautājums vietā
sludinājuma bildes nav bildētas pie Dinaz'a, tā ka diez vaiRENIO rakstīja:Sidnas Tu neesi kaut kāds perekups????
keyletsgo
iemetu intereses pēc
viss kārtībā e36 vēl ir ar mani
Instagram - Sandis_e36
Taa nu skan mans bundulis!Filmeets ar telefonu... Tpc daziivee ir labaka skanja!
Instagram - Sandis_e36
Bišk zilo sit ārā vai arī kameras (d)efekts... Izklausās pēc purkšķa, bet tas dēļ kameras. Vajag normālu skaņas kvalitāti, lai varētu spriest.
Nixon rakstīja:Bišk zilo sit ārā vai arī kameras (d)efekts... Izklausās pēc purkšķa, bet tas dēļ kameras. Vajag normālu skaņas kvalitāti, lai varētu spriest.
Zilo nesit ara,tas delj kameras pats skatijos un nesapratu kpc video ir zils duums
Instagram - Sandis_e36
Sen nekas nav rakstiits,jo ar auto nekaadas butiskas parmainjas nav bijushas-tikai sliipeetas ielas un gaazts baakaa uz nebeedu
Tad nu 1dien tika iegadats labais sparns-tieshi tada krasa kadaa mans e36-loti laba stavoklii!
Sodien no lietotaja Psih-arno tika iegadatas sedinatas FK atsperes ar 70/40mm sedinajumu un priekšējie ielas sporta amiishi ar iiso gajienu-Supersport firmas!
Braucot majas pa celjam iebraukts pie lietotaja marihuans un pakjerti praktiski jauni bremzhu kluchi(jo domaju,ka uz veikalu nepaspeeshu) un brachkas eeee triis sestam,panjemts spidometrs un kulise!
Tad nu 1dien tika iegadats labais sparns-tieshi tada krasa kadaa mans e36-loti laba stavoklii!
Sodien no lietotaja Psih-arno tika iegadatas sedinatas FK atsperes ar 70/40mm sedinajumu un priekšējie ielas sporta amiishi ar iiso gajienu-Supersport firmas!
Braucot majas pa celjam iebraukts pie lietotaja marihuans un pakjerti praktiski jauni bremzhu kluchi(jo domaju,ka uz veikalu nepaspeeshu) un brachkas eeee triis sestam,panjemts spidometrs un kulise!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
aaa un kaadas divas nedeljas atpakalj tika notoneeti aizmugurejie Rizhie pavaroti-nevareeju vinjus iztureet un kkas bija jadara lietas labaa!
Bilde ieskatam!
Bilde ieskatam!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Ja jau tik ļoti tie pavaroti besīja, tad varēji nopūst visus lukturus sarkanus... A tagad baigi uz laukiem velk.
Trekns pluss NixonamNixon rakstīja:Ja jau tik ļoti tie pavaroti besīja, tad varēji nopūst visus lukturus sarkanus... A tagad baigi uz laukiem velk.
Dupsis izskatās ļoti smuks, bet ar šādi tonētiem tiešām velk uz ģerevņu
Ja tik šausmīgi besīja, tad kaut visu varēju melnu pūst (arī atpakaļ gaidu nevis tikai pavarotu)
nja ar atpakalj gaitu melni butu daudz labak
STUDENTS rakstīja:Trekns pluss NixonamNixon rakstīja:Ja jau tik ļoti tie pavaroti besīja, tad varēji nopūst visus lukturus sarkanus... A tagad baigi uz laukiem velk.
Dupsis izskatās ļoti smuks, bet ar šādi tonētiem tiešām velk uz ģerevņu
Ja tik šausmīgi besīja, tad kaut visu varēju melnu pūst (arī atpakaļ gaidu nevis tikai pavarotu)
a es speciali balto nepuutu melnu dziivee nemaz tik traki neizskatas,un man nav taa,ka nepatiik!veel jau laka palika paari,iespejams,ka to balto arii nedaudz nopuutishu melnu.
Instagram - Sandis_e36
izskatās pēc sūda ar tādām lampām :lauki:
nepatiik-neskaties!guzlis rakstīja:izskatās pēc sūda ar tādām lampām :lauki:
Instagram - Sandis_e36
Istenībā arī pilsētās šadu aizmugures lukturu netrūkst, laukos vai nu rižie, vai nu kosmosa kuģa, netrūkst arī prātīgo variantu ar baltajām oem lampām. manuprāt ja notonēsi visu augšu būs labāk par rižajiem
Skarbi Bet nu tam tie topiki ir domāti ,lai izteiktu viedokļus..guzlis rakstīja:izskatās pēc sūda ar tādām lampām :lauki:
Piekrītu ,ka vajadzēja nopūst visus sarkanus tgd skats nekāds