E36-splat
Taakaa sen nekas nav rakstiits tad bik jaaieliek kaadas bildes no shodienas saulainaa laika
dariits nav nekas iipash,kaa tikai nobrauktas neskaitaamas baakas ar degvielu un noveersta bremzju probleema
dariits nav nekas iipash,kaa tikai nobrauktas neskaitaamas baakas ar degvielu un noveersta bremzju probleema
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kurā vietā bildēts?
Pirmaas divas Ainazjos,peedeejaas salacgriivaa pie juurmalas staavlaukumaa,blakus pasha saskaadeetajaam priedeem
Esmu galīgi slinks
Auto tehniski kārtībaa,par ko liecina šodien izieta tehniskā apskate
Ir tā ka gribas darīt daudz ko,pirmāmkārtām salonā....BET......nāk stulbas domas galvā tajā pashā laikā
Bildes pirms un pēc ziemas apaviem
Auto tehniski kārtībaa,par ko liecina šodien izieta tehniskā apskate
Ir tā ka gribas darīt daudz ko,pirmāmkārtām salonā....BET......nāk stulbas domas galvā tajā pashā laikā
Bildes pirms un pēc ziemas apaviem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas ir stulbas domas?
Domas piezogas ,ka jaapaardod un jāņem ko citu Un taa nopietni piezogas
tas ir normāli pagājušo nedēļu arī gribēju jau mest iekšā, ka pārdodu, jo biju atradis ideālu e34, bet domas pārgāja beigās, vnk roka necēlās pārdot, esmu saaudzis ar to dampi
kkas jau tur ir Patiesiiba sleepjas ieksh to
Izlaiziet autiņu, ieguldiet tajā 2-3x vairāk par vidējo tirgus cenu un par pārdošanu neviena doma neradīsies!
d[-_-]b
Tur jau tā lieta,iegūltīt 3x vairāk par tā vārtību, vai nopirkt 10 gadus jaunāku auto
Vot dillema
Vot dillema
Tad jau liela dalju topiku jaasleedz
Nez ko teikt ! Pret ko ir doma mainīt, ja pret E60 tad jau jā Tikai Latvijas Ceļi un Piekares cena
Šodien vairs negribas mainīt ,pagājušo nedēļu gribējās un varbuut nākammēnes atkal gribēšu
Tas jau tik normāli
Labs ir,neko nepārdošu,nemainīšu
Tas jau tik normāli
Labs ir,neko nepārdošu,nemainīšu
Biju šodien uz laukuma un domāju,kas tās priedes apskādējis un kādā veidā,vēl joprojām miza nav!!!
Bet tagad man vis ir skaidrs!!!
Bet tagad man vis ir skaidrs!!!
Vai ne Divreiz tā nevar
Tāpat nesapratu kādā veidā
Mans ar viss ticamāk ies uz SS.lv,braucu jau no 2009 gada!Aizvakar izgāju TA.Un tagad tikai vajadzētu saņemties!
Mans ar viss ticamāk ies uz SS.lv,braucu jau no 2009 gada!Aizvakar izgāju TA.Un tagad tikai vajadzētu saņemties!
Es vakar izgaju
Man ar bija līdz 3dienai bet sanāca aizbraukt ātrāk!